ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Σωστος ο J'S το αμαξι ειναι απλα αλλου.Δεν εχει νοημα.Και οι χρονοι του μπορουν να βελτιωθουν και αλλο,για μενα αυτο το S μπορει ευκολα να πεσει κατω απο τα 13 στα 400.Μην ξεχναμε οτι του npart εκανε 13.1 με εκκεντροφορους και πιστονια(συμπιεση 13 αν θυμαμε)Toda χωρις stroker kit,με μαμα μπλοκ και κεφαλη.Τωρα που το θυμηθηκα μηπως ξερει κανεις τι απεγινε αυτο το μοτερ(του npart εννοω)?Μηπως το εχει παρει κανα παιδι απο εδω?
akribos fantasou to amaksi tou dimitri me 17 aria slick lastixaki kai 100 kila elafritero!!!! milame to amaksi den tha pianete me piso!!!
310 aloga me 1100 kila 17 aria slick ere ti tha kani to pragma!!!
310 aloga me 1100 kila 17 aria slick ere ti tha kani to pragma!!!
Originally Posted by JS RACING,Jan 24 2008, 11:51 AM
poso thes 2-3-4 kolones eipame xalarose den eine 500 aloga tou dimitri ama itan tosa aloga auti tin diafora tha eixane min trelathoume kiolas.
ke gia na dis diafora tha pate mia deutera rolaristi ke tha dis treli diafora..ama pate apo stasi pezi rolo o odigos ktl ktl jeroume!!
ke gia na dis diafora tha pate mia deutera rolaristi ke tha dis treli diafora..ama pate apo stasi pezi rolo o odigos ktl ktl jeroume!!
ε δεν είναι λογικό να φάει 2 κολόνες από +60 άλογα S ?
Εμένα πολύ λογικό μου φαίνεται,
Originally Posted by yiannakos,Jan 24 2008, 04:18 AM
το λέω γιατί έχω δει του dims2k το S να ρίχνει 2 κολόνες σε S με τα ίδια σχεδόν άλογα
αν λες για μενα
Για να ριξει 2 κολωνες ενα S 1oυ σταδιου σε ενα μαμα πρεπει η να,χει προβλημα το μαμα η ο οδηγος του μαμα να μην ξερει να το παει καθολου.Να μου πεις 3 αυτοκινητα αντε κολωνα ενταξει που και παλι δυσκολο το βλεπω εως απιθανο με ισαξιους οδηγους αλλα 2 κολωνες ειναι το χαος,αποκλειεται!
Originally Posted by JS RACING,Jan 24 2008, 11:56 AM
min ta polilogoume mias kai ta pedia fili eine patane opote theloune!!! alla panta rolarista dioti opos eipate theloume na doume diafores ke oxi kontra!!!
Και δεν το ζήτησα για να γίνει σύγκριση, γιατί τα αμάξια αυτά δεν συγκρίνονται.
Originally Posted by Stradale,Jan 24 2008, 04:54 AM
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα S...
Πρόσφατα άνοιξα με s 04+ από 2ρες και πηγαίναμε κοπιο.
Αρα οι όποιες διαφορές είναι από άλλους παράγοντες και όχι από την δύναμη του αυτοκινήτου
Πρόσφατα άνοιξα με s 04+ από 2ρες και πηγαίναμε κοπιο.
Αρα οι όποιες διαφορές είναι από άλλους παράγοντες και όχι από την δύναμη του αυτοκινήτου