ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
265 strofalo einai oxi troxo.Otan oi etereies dinoun noumera milane gia strofalo giati 265 troxo + apoleies tote ta s3 tha htan 285strofalo noumero pou den dinei h audi.
Kai nai eimai normal giati to na baleis mia eisagwgh kai kamia malakia parapanw normal theorhte.
Kai nai eimai normal giati to na baleis mia eisagwgh kai kamia malakia parapanw normal theorhte.
επειδη στην οικογένεια έχει παραμείνει ενα S3 (μοντέλο 2002) με πρόγραμμα revo έχω να σας πω οτι όντως δείχνει να έχει πάρει τουλάχιστον 40 άλογα με το πρόγραμμα και είναι πολύ δυνατο...
Σε άνοιγμα που έκανα εν κινήσει, με 3η, με το s2000 να ξεκινάει απο 7.000 , το s3 έμεινε σε σταθερή απόσταση χωρις να πλησιάζει μέχρι τα 180 km/h σε ανηφορικό δρόμο...
σε άλλο άνοιγμα που το χοντα ξεκίνησε το άνοιγμα με 2α απο 6.200 περίπου το s3 άρχισε να πλησιάζει σιγά σιγά κ αν είχαμε χωρο πιθανον να με περνούσε αν κ ξεκίνησε μια καρότσα πίσω..
ισως αν άνοιγα απο 7.500 κ ΄πανω να έφευγα εγω μπροστα σιγά σιγα..
οσο για το βάρος των τούρμπο μην ξεχνάς κ την ροπή τους, το s3 (το προηγούμενο) με πρόγραμμα βγάζει πάνω απο 35 κιλά ροπη σε πολύ ευρή φάσμα.
Τα τούρμπο είναι πολύ δυνατα, η υπεροχή του s2000 έχει να κάνει με ποιοτικά χαρακτηριστικά κ όχι με ποσοτικά, είναι σαν να συγκρίνεις ενα κατάνα με μια βαριοπούλα...
άλλες ικανότητες έχει το ένα άλλες το άλλο...
η διαφορά είναι οτι δεν κρεμάς μια βαριοπούλα στο σαλόνι σου!
κ για να το κάνω πενηνταράκια η απόλαυση του s2000 δεν συγκρίνεται με του s3 είτε παλιού είτε καινούργιου, με πρόγρμαμμα ή χωρίς, γιατι το ρεπερτόριο του χοντα είναι ατελείωτο σε σχέση με του s3.
το s3 παραμένει ένα εξαιρετικο αυτοκίνητο, απλά το s2000 είναι καλύτερο!
Σε άνοιγμα που έκανα εν κινήσει, με 3η, με το s2000 να ξεκινάει απο 7.000 , το s3 έμεινε σε σταθερή απόσταση χωρις να πλησιάζει μέχρι τα 180 km/h σε ανηφορικό δρόμο...
σε άλλο άνοιγμα που το χοντα ξεκίνησε το άνοιγμα με 2α απο 6.200 περίπου το s3 άρχισε να πλησιάζει σιγά σιγά κ αν είχαμε χωρο πιθανον να με περνούσε αν κ ξεκίνησε μια καρότσα πίσω..
ισως αν άνοιγα απο 7.500 κ ΄πανω να έφευγα εγω μπροστα σιγά σιγα..
οσο για το βάρος των τούρμπο μην ξεχνάς κ την ροπή τους, το s3 (το προηγούμενο) με πρόγραμμα βγάζει πάνω απο 35 κιλά ροπη σε πολύ ευρή φάσμα.
Τα τούρμπο είναι πολύ δυνατα, η υπεροχή του s2000 έχει να κάνει με ποιοτικά χαρακτηριστικά κ όχι με ποσοτικά, είναι σαν να συγκρίνεις ενα κατάνα με μια βαριοπούλα...
άλλες ικανότητες έχει το ένα άλλες το άλλο...
η διαφορά είναι οτι δεν κρεμάς μια βαριοπούλα στο σαλόνι σου!
κ για να το κάνω πενηνταράκια η απόλαυση του s2000 δεν συγκρίνεται με του s3 είτε παλιού είτε καινούργιου, με πρόγρμαμμα ή χωρίς, γιατι το ρεπερτόριο του χοντα είναι ατελείωτο σε σχέση με του s3.
το s3 παραμένει ένα εξαιρετικο αυτοκίνητο, απλά το s2000 είναι καλύτερο!
Originally Posted by Pakos M,Feb 1 2008, 12:23 AM
Το νέο S3 είναι 265 τροχό, με πολύ κοντές σχέσεις. Δεν πιάνεται με τίποτα από normal S2k που είναι το πολύ 220 τροχό.
Εδω σου λέω χτες φυσούσε και ξεφυσούσε για να κρατηθεί,και είναι και +40 άλογα σε σχέση με εμένα!!!!
Λοιπον φιλοι μου το S3 το καινουριο εχει 248,8 αλογα τροχο πολυ καλα θα ελεγα.
Ξερετε με τρια πραγματακια φτανει ανετα τα 310 τροχο και εχει 0-100 5,2 sec. ( πχ το αυτοκινητο του Στελιου S_s200)
Ξερετε με τρια πραγματακια φτανει ανετα τα 310 τροχο και εχει 0-100 5,2 sec. ( πχ το αυτοκινητο του Στελιου S_s200)
Originally Posted by package,Jan 31 2008, 06:19 AM
Hondata μυρίζει.
1. full exhaust xeiropihth
2. filtro
3. petalouda
4. paralilos egefalos
5. diaforetiko disko-plato
6. elafritero volan
den ginetai re paidia na einai diaforetika....
Originally Posted by Stradale,Jan 31 2008, 03:25 PM
Από την Αμεση Δράση ήταν?Πάλι καλά,αυτοί είναι καλά παιδια...
230 βαρια-βαρια 240 το βλέπω το civic,κρινοντας από δικιά μου εμπειρία με civic έμπιστο.
Ανεβαίνοντας την Βουλιαγμένης πριν λίγο,άνοιξα από στάση με ένα S3 2.0 μαύρο μαμά.Την πρώτη ενα φτερό μπροστά αυτός την 2η λίγο μπροστά εγώ.Σημειώσατε Χ.Πολύ καλά δλδ!!
Η ατμόσφαιρα κρατάει ακόμα...
230 βαρια-βαρια 240 το βλέπω το civic,κρινοντας από δικιά μου εμπειρία με civic έμπιστο.
Ανεβαίνοντας την Βουλιαγμένης πριν λίγο,άνοιξα από στάση με ένα S3 2.0 μαύρο μαμά.Την πρώτη ενα φτερό μπροστά αυτός την 2η λίγο μπροστά εγώ.Σημειώσατε Χ.Πολύ καλά δλδ!!
Η ατμόσφαιρα κρατάει ακόμα...

mas tin elegan me yfaki..
....anyway tous eipa kiolas oti eimoyn efedros aksiomatikos eidikwn dynamewn kai xalarwsan ligo k meta to eriksan sto xavale..
Originally Posted by ThanasiS2K,Feb 1 2008, 12:56 AM
265 strofalo einai oxi troxo.Otan oi etereies dinoun noumera milane gia strofalo giati 265 troxo + apoleies tote ta s3 tha htan 285strofalo noumero pou den dinei h audi.
http://www.rri.se/popup/performanceg...p?ChartsID=695
και ότι περιοδικό το έχει μετρήσει το δίνει 260+ τροχό.
Από εκκίνηση φεύγει πιο γρήγορα λόγω τετρακίνησης.
Ρεπρίζ λόγω κοντού κιβωτίου και τουρμπίνας φεύγει σφαίρα.
Στα πολλά χλμ πάει καλύτερα λόγω αεροδυναμικής.