ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ακανανονιστα το Σαββατο το μεσημερι στη Βαρης Κορωπιου οπως πηαγινα για Bulux εκανα κτ ανοιγματακια με ενα Α3 3.2 (δεν ξερω αν ειναι Turbo i quatro)
Παιδια εχω να σας πω οτι σχεδον για πλακα περνουσα μπροστα...τπτ το ιδιαιτερο.
Παιδια εχω να σας πω οτι σχεδον για πλακα περνουσα μπροστα...τπτ το ιδιαιτερο.
Originally Posted by leftis,Feb 25 2008, 05:31 AM
Ατμοσφαιρα, quatro, 250 αλογακια.
Παιδια, χθες βραδυ φευγοντας απο την συναντηση, μου την ''επεσε'' μαρσαροντας στο φαναρι της ΕΛΑΙΣ στην Πειραιως ενα RX-8 COSMO. Λεω, δεν τσεκαρω 1 μπαμ-μπαμ να δω τι γινεται με τις 18αρες και αν κοβουν αισθητα???
1η - 2α μου εφυγε περιπου μιση καροτσα, μολις κουμπωσα 3η στις 7000 αρχισα να του φευγω μπροστα, οταν εβαλα 4η του εφυγα τουλαχιστον 4 καροτσες!!!
Μετα εκοψα λογω φαναριου.
Καλα πηγε τελικα και με τις 18αρες ο Sακης μου!!!!
1η - 2α μου εφυγε περιπου μιση καροτσα, μολις κουμπωσα 3η στις 7000 αρχισα να του φευγω μπροστα, οταν εβαλα 4η του εφυγα τουλαχιστον 4 καροτσες!!!
Originally Posted by LOCAL S,Feb 26 2008, 02:42 AM
Παιδια, χθες βραδυ φευγοντας απο την συναντηση, μου την ''επεσε'' μαρσαροντας στο φαναρι της ΕΛΑΙΣ στην Πειραιως ενα RX-8 COSMO. Λεω, δεν τσεκαρω 1 μπαμ-μπαμ να δω τι γινεται με τις 18αρες και αν κοβουν αισθητα???