Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Feb 22, 2007 | 12:46 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Από τη σύζήτησή μας πάντως άφησε να φανεί ότι ο εγκέφαλος-πεταλούδα και τελικό j's δεν δίνουν και πολλά πράγματα σε σχέση πάντα με τα λεφτά που δίνεις και ότι κινδυνεύει και το μοτέρ. (πλούσιο μείγμα και μπουκώματα). Ξαναλέω ότι το αυτοκίνητό του το είδα πρώτη φορά και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που δούλευε....
Old Feb 22, 2007 | 01:33 PM
VagelakiS2000's Avatar
Registered User

Χθες το βραδακι ειχε ωραιο χαβαλε, δε μπορω να πω...ολοι ατομα! Μακαρι να μαζευομασταν ακομη περισσοτεροι αν ηταν δυνατον. Οπως να'χει ηταν μια πολυ ομορφη βραδια. Τραβηχτηκα και για μια βολτουλα αποψε προς Βουλα να δω μια ψυχη και περασα σαν παιδι και εγω απο Βουτα και γινοτανε απο'τι ειδα πανικος και πολυ Civic απο οσο ειδα αλλα και πολλα στρουμφακια κοβανε βολτες συνεχεια εκει γυρω...μιλαμε για πρειξημο...
Old Feb 22, 2007 | 02:17 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Το ότι άνοιγε ο Σταύρος τόσο καλά οφείλεται κυρίως στο ότι το Body Kit της MUGEN κάνει εξαιρετική δουλειά από πλευράς αεροδυναμικής αφενός αλλά και τα πράγματα που φοράει (χταπόδι, εξάτμιση, εισαγωγή) είναι επίσης πολύ καλά. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερα από τ'αντίστοιχα της J's σε καμιά περίπτωση. Πάντως για τα τόσα λίγα πράγματα (Εκτός body Kit) που φοράει πάει όντως πολύ καλά. Ξαναλέω ότι την δουλειά την κάνει κατά την γνώμη μου κυρίως το Body Kit. Εγώ πάντως με σαφώς λιγότερα λεφτά απ' αυτά που έχει ρίξει ο Σταύρος αν έπρεπε να επιλέξω θα έβαζα όλα τα πράγματα J's (Full 1o Στάδιο δηλ) και θα ήμουν και μερικά αυτοκινητάκια μπροστά. Κι αυτό το λέω γιατί έχω πληροφορίες που λένε ότι δεν πάει πολύς καιρός που είχε ανοίξει με τον Στέφανο (full 1ο Στάδιο J's) και ήταν πίσω αρκετά αυτοκίνητα. Κι όχι μόνο μία φορά αλλά περισσότερες.
Old Feb 22, 2007 | 03:30 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Paidia to SS bodykit ths Mugen htan to MONO dokimasmeno se windtunnel. Den 3erw ti kanei to kainurgio ths j's kai ths amuse...
Old Feb 22, 2007 | 10:25 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by D_S2000,Feb 22 2007, 03:17 PM
Το ότι άνοιγε ο Σταύρος τόσο καλά οφείλεται κυρίως στο ότι το Body Kit της MUGEN κάνει εξαιρετική δουλειά από πλευράς αεροδυναμικής αφενός αλλά και τα πράγματα που φοράει (χταπόδι, εξάτμιση, εισαγωγή) είναι επίσης πολύ καλά. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερα από τ'αντίστοιχα της J's σε καμιά περίπτωση. Πάντως για τα τόσα λίγα πράγματα (Εκτός body Kit) που φοράει πάει όντως πολύ καλά. Ξαναλέω ότι την δουλειά την κάνει κατά την γνώμη μου κυρίως το Body Kit. Εγώ πάντως με σαφώς λιγότερα λεφτά απ' αυτά που έχει ρίξει ο Σταύρος αν έπρεπε να επιλέξω θα έβαζα όλα τα πράγματα J's (Full 1o Στάδιο δηλ) και θα ήμουν και μερικά αυτοκινητάκια μπροστά. Κι αυτό το λέω γιατί έχω πληροφορίες που λένε ότι δεν πάει πολύς καιρός που είχε ανοίξει με τον Στέφανο (full 1ο Στάδιο J's) και ήταν πίσω αρκετά αυτοκίνητα. Κι όχι μόνο μία φορά αλλά περισσότερες.
Δεν ξέρω αν άνοιξαν και με τι αποτέλεσμα, ο Στέφανος πάντως φόραγε 4.44 μαζί με όλα τα υπόλοιπα πράγματα.
Για την Amuse τι γνώμη έχεις Πρόεδρε;
Old Feb 22, 2007 | 10:46 PM
S_DRIFTER's Avatar
Registered User

to na kani diafora stis epidosis enas profilaktiras mou fenete poli diskolo. mhn xechnate kai to gegonos oti moter me moter poles fores exoune arketes diafores stis epidosis. gia mena opios vazi eisagogi - exatmisi me to skeptiko na exei kaliteres epidosis to theoro koroidia. giati poli apla dini 3 xiliarika kai mporei na pigeni to idio me mama. alo an pis tha valo mia eisagogi-exatmisi epidi goustaro na akouo thorivo kai alo na les oti edosa 3 xiliarika gia na paro 1 alogo. An thes epidosis vale ena 4.44 kai patas ena full protou stadioy.

otan ta eixame valei gia xavale me ton apostolos2000 pou foraei comptech eisagogi-exatmisi kai ego eimoun telios mama me dikavalo kiolas kai ftasame mexri ta 190 kai eitane 10 pontous brosta apla epiveveosa auta pou leo parapano.
Old Feb 22, 2007 | 10:57 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

παιδια εγω το εχω ξαναπει οτι οι διαφορες μεταξυ μας ειναι μικρες. Εγω με invidia και εισαγωγη Κ&Ν ανοιξα με τον Στεφανο που ηταν full πρωτο σταδιο + 4.44 κορωνοπηνιο και ολα τα cooling mods κλπ και ημουν 1.5-2 αμαξια πισω. Αν το θεωρειτε αυτο σοβαρη διαφορα, εγω δεν την θεωρω παντως. Προσωπικη μου αποψη , AMUSE ειναι κορυφαια εταιρεια και μοναδικη , ελαχιστοι στην Ευρωπη εχουν πραγματα της AMUSE. Μονο δειτε το χταποδι της , ειναι κοσμημα . Το ιδιο και οι εξατμισεις. Βεβαια ειναι και η πιο ακριβη εταιρεια. Απο κει και περα βεβαιως mugen και j's ειναι κορυφαιες εταιρειες βελτιωσης απλα πιστευω οτι απλα καποια πραγματα δεν δουλευουν γενικα σε S, ιδιαιτερα καλα. Οσο για το mugen S2000 εγω επιμενω οτι καταρχην παιζει ρολο η τρομερη αεροδυναμικη του και κατα δευτερον η μεταδοση του. Και βεβαια το mugen χταποδι στις χαμηλομεσαιες ειναι κορυφαιο και απο την εξατμιση σιγουρα κατι περνει. Οσο αφορα για την εισαγωγη μαζι με τον προφυλακτηρα κανουν δουλεια
Old Feb 22, 2007 | 11:02 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Ο προφυλακτήρας βοηθά στο ram air. Δεν νομίζω η αεροδυναμική του να κάνει διαφορά. Εμείς δηλαδή έχουμε μη αεροδυναμικό προφυλακτήρα; Απλά τα πράγματα δουλεύουν σωστά στο αμάξι.

@S2000geo όταν άνοιξες με τον Στέφανο δεν είχες το 4.56 πάνω;
Old Feb 22, 2007 | 11:25 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by taz5,Feb 23 2007, 12:02 AM
Απλά τα πράγματα δουλεύουν σωστά στο αμάξι.
Και τελικά αυτή δεν είναι όλη η ουσία για κάποιον που θέλει να δώσει κάποια λεφτά και να δει διαφορές στο S του? Εμένα προσωπικά αυτό με ενδιαφέρει και επειδή είχα ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την εταιρία είδα το S του Σταύρου πολύ καλό και το είδε και ο Ds και με λίγα πράγματα.

Επίσης, πιστεύετε ότι η διαφορά 2 αμαξιών στα τελειώματα τρίτης οφείλονται στην αεροδυναμική? Είναι αστείο νομίζω να το συζητάμε αυτό. Σίγουρα όλα δίνουν από λίγο αλλά επειδή ανοίξαμε μαζί και εγώ φοράω κάποια πράγματα είδα ότι τη διαφορά την έκανε από χαμηλά και ότι τελικά το σύνολο αυτών που έχει βάλει αποδίδουν στο δρόμο.
Old Feb 23, 2007 | 01:00 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by taz5,Feb 23 2007, 12:02 AM

@S2000geo όταν άνοιξες με τον Στέφανο δεν είχες το 4.56 πάνω;
Δεν το ειχα πανω, ημουνα με μαμα μεταδοση.

ps : Μανο το διαφορικο της mugen κανει πολυ καλη δουλεια, για αυτο λεω μεταδοση, ισως για αυτο σου εκανε διαφορα απο χαμηλα. Επισης το χταποδι της mugen δουλευει χαμηλο-μεσαια πολυ καλα. Επισης μην ξεχναμε οτι ο Σταυρος ειναι πιλοτακος οποτε καταλαβαινετε τι αλλαγες κανει

All times are GMT -8. The time now is 10:30 PM.