ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Πάντως εκεί στο Μάρκετινγκ της Φορντ πρέπει να είναι πολύ απασχολημένοι πίνοντας
και παίζοντας Pro.
Δηλαδή, εμείς θα έπρεπε να έχουμε κουμπί 'Χοντάρα πάρε μπρος' ή 'Χόντα λέω και κλαίω' ή 'Να δω ποιον θα γ#μήσω και σήμερα με τη Χοντάρα μου' και τέτοια.
και παίζοντας Pro.Δηλαδή, εμείς θα έπρεπε να έχουμε κουμπί 'Χοντάρα πάρε μπρος' ή 'Χόντα λέω και κλαίω' ή 'Να δω ποιον θα γ#μήσω και σήμερα με τη Χοντάρα μου' και τέτοια.
Originally Posted by lalakis2000,Feb 19 2008, 08:40 AM
Πάντως εκεί στο Μάρκετινγκ της Φορντ πρέπει να είναι πολύ απασχολημένοι πίνοντας
και παίζοντας Pro.
Δηλαδή, εμείς θα έπρεπε να έχουμε κουμπί 'Χοντάρα πάρε μπρος' ή 'Χόντα λέω και κλαίω' ή 'Να δω ποιον θα γ#μήσω και σήμερα με τη Χοντάρα μου' και τέτοια.
και παίζοντας Pro.Δηλαδή, εμείς θα έπρεπε να έχουμε κουμπί 'Χοντάρα πάρε μπρος' ή 'Χόντα λέω και κλαίω' ή 'Να δω ποιον θα γ#μήσω και σήμερα με τη Χοντάρα μου' και τέτοια.
Axaxxaxxaxaxaxaxa!!!!
Πωλειται ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ελαφρως μεταχειρισμενο ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ προσφατως βαμμενο Λαμπουρτζινι Μυτζιθρα 1.4 GTi με πολλα εξτρα οπως θηκη για κινητο,λαμπες aftermarket xenon look ,τιμονι σουπερ με κορνα , αυτοκολλητα vagelis sport service , σταρτ μπουτον Hell Power κτλ σε αριστη κατασταση παρκαρισμενο παντα στο δρομο
Καλα τρελος εισαι και ρωτας κατι τετοιο? και μονο απο αυτο δεν σου το δινω... δεχομαι μονο σοβαροτατες προτασεις απο ατομα με εμπειρια στην αυτοκινηση και που εχουν οδηγησει και κατι σοβαρο στην ζωη τους... Το αμαξι ειναι Collectors Edition No 256/1.256.356 βαμμενο στα επισημα χρωμματα τις Vagelis Sport Service (Τeam Racing & Development Evolution Spec-R ) με πρωην κατοχο τον Κεισογλου Τσουτση (7 φορες πρωταθλητης στην κατηγορια FIA-GT1 στο κυπελο Dodge Ball)