ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
To s φοράει 2.2 κιτ της j's με εκκεντροφόρους toda,βαλβίδες,εισαγωγή j's,μονή j's,εγκέφαλο AEM και πάρα πολλά περιφεριακά.Είναι '03 και στα άλογα παίζει 300 παρά.
Το s3 έχει 18ρες,πρόγραμμα revo,bmc εισαγωγή και miltec εξάτμηση.Κοιτάμε τώρα στην αρχή να βάζουμε με αμάξια της παρέας που είμαστε σίγουροι τι φοράνε για να δούμε πραγματικές διαφορές,οπότε δεν τίθετε θέμα αξιοπιστίας τόσο στο audi όσο και στο s3.
Το s3 έχει 18ρες,πρόγραμμα revo,bmc εισαγωγή και miltec εξάτμηση.Κοιτάμε τώρα στην αρχή να βάζουμε με αμάξια της παρέας που είμαστε σίγουροι τι φοράνε για να δούμε πραγματικές διαφορές,οπότε δεν τίθετε θέμα αξιοπιστίας τόσο στο audi όσο και στο s3.
wraio to s foraei polla pragmatakia alla to s3 ama foraei revo einai duskolos antipalos. perimenoume gia to apotelesma
p.s. ama katevei o filos sou me to s athina kanonizoume me to s3 tou filou mou na patisei pou einai 1o stadio
p.s. ama katevei o filos sou me to s athina kanonizoume me to s3 tou filou mou na patisei pou einai 1o stadio
Όντως φοράει και πολλά και καλά πράγματα τα S. Θεωρώ όμως ότι η διαφορά είναι μεγάλη και ειδικά έτσι όπως δημιουργήθηκε γιατί ενώ στα πολλά χιλ. το S θα έπρεπε να βγάλει όλη την δύναμη και ν' απλώσει κι άλλο έγινε απ' ότι φαίνεται το αντίθετο. Έκατσε καλά στην αρχή -πράγμα επίσης λίγο παράδοξο ειδικά όταν ξεκινάς από στάση μ'ένα τέτοιο EVO- και στην συνέχεια ξεφούσκωσε. Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί ψηλά χωρίς βέβαια να είμαι και κατηγορηματικός γι' αυτό. Το ότι βγάζει 300Hp δεν λέει -όπως έχουμε πει τόσες φορές στο παρελθόν- απολύτως τίποτα. Το θέμα είναι πως τα βγάζει. Θα είχε ενδιαφέρον να αντάλασσα κάποιες γνώμες με το παιδί -αν θέλει κι αυτός φυσικά- οπότε Stradale αν θέλεις μετέφερε σε παρακαλώ το αίτημά μου. Όταν λές επαρχία που ακριβώς εννοείς? Κάπου εδώ κοντά ή κατά Μακεδονία μεριά?
Γιάννενα έγινε το άνοιγμα.
Εγώ πιστεύω ότι οι 18ρες που έχει στο s το χαντακόνουν.Είναι κάτι παμβαρες νικελ.Άμα διαλέγεις ζάντες με βάση το σχέδιο αυτά παθαίνεις.
Ενοοίτε ότι ψοφάει για "κουβεντολόϊ"
Χτες άνοιξε με το S3 για 400μ και το honda ήταν ενα αμάξι μπροστά από το audi(η μούρη του s3 ήταν στον κόλο του s3).Το s3 είχε τα μπροστά λάστιχα πίσω μας είπε ο ιδιοκτήτης,δεν ξέρω αν έπεξε κάποιο ρόλο.
Εγώ πιστεύω ότι οι 18ρες που έχει στο s το χαντακόνουν.Είναι κάτι παμβαρες νικελ.Άμα διαλέγεις ζάντες με βάση το σχέδιο αυτά παθαίνεις.
Ενοοίτε ότι ψοφάει για "κουβεντολόϊ"
Χτες άνοιξε με το S3 για 400μ και το honda ήταν ενα αμάξι μπροστά από το audi(η μούρη του s3 ήταν στον κόλο του s3).Το s3 είχε τα μπροστά λάστιχα πίσω μας είπε ο ιδιοκτήτης,δεν ξέρω αν έπεξε κάποιο ρόλο.
ενα lipton παρακαλω στον οδηγο του S
...
Το λοτακι εχει προγραμμα στα 210 αλογα κ το s ειναι full..mammy
επειδη δεν φαινετε ειναι στα δυο αμαξια διαφορα
http://www.youtube.com/watch?v=-iwGLYs4qag
...Το λοτακι εχει προγραμμα στα 210 αλογα κ το s ειναι full..mammy
επειδη δεν φαινετε ειναι στα δυο αμαξια διαφορα
http://www.youtube.com/watch?v=-iwGLYs4qag