ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Dim tha milisoume mesa sthn ebdomada na strwsei o manos ton disko kai na liwsoun kai ta xionia.
Dysthxw valerios eimastan tosa atoma ekei (alla 3 me focus st kai 3 me S o manos,o leftis kai o constantinos) kai den trabiksw kaneis video.
Dysthxw valerios eimastan tosa atoma ekei (alla 3 me focus st kai 3 me S o manos,o leftis kai o constantinos) kai den trabiksw kaneis video.
Παρόλο που ξέρω ότι στο dragster.gr υπάρχουν καραγκιόζηδες,δεν μπορώ παρά να το αναφέρω,εξάλλου είναι ωραία τα ανέκδοτα!
1ο στάδιο 206 RC λέει ότι πέρασε 1ο στάδιο s...
Kαι η πλάκα είναι ότι υπάρχουν άτομα που το πίστεψαν...
Υ.Γ. Μάνο,βλέπω σειρά κάνουν να ανοίξουν μαζί σου,πάλι ράβεις...
1ο στάδιο 206 RC λέει ότι πέρασε 1ο στάδιο s...
Kαι η πλάκα είναι ότι υπάρχουν άτομα που το πίστεψαν...
Υ.Γ. Μάνο,βλέπω σειρά κάνουν να ανοίξουν μαζί σου,πάλι ράβεις...
Originally Posted by Dimitrisss,Feb 17 2008, 02:15 AM
Το focus to ST το προηγουμενο ειναι 2λιτρο ατμοσφαιρα 170 αλογα και 2λιτρο τουρμπο 210 το RS.Το καινουριο ειναι 2500κυβικα 225 τουρμπο πεντακυλινδρο σε σειρα οπως ειπε και ο φιλος Lalakis.Το οποιο με ενα προγραμμα βγαζει αρκετα αλογακια
Κουμπί εκκίνησης Φορντ Πάουερ!!!!!!!!
Τέρμα, αυτό ήταν:
Πολήτε S2000 μοντέλο 03 (αυτό, με τις νικελ ζάντες) χιλιόμετρα 80,000 (όλα πολύ προσεκτικά, βασικά της μάνας μου ήταν και μου το έδινε για καμιά βολτίτσα), ουάν κερφουλ όουνερ (για όσους έχουν βαβελόψαρο)
ή
ανταλλάσσεται με Φορντ Φόκους ΕΣ-ΤΙ (πεντάπορτο κατά προτίμηση - και μπλε, για να μην ενοχλεί τα ψάρια).
Τέρμα, αυτό ήταν:
Πολήτε S2000 μοντέλο 03 (αυτό, με τις νικελ ζάντες) χιλιόμετρα 80,000 (όλα πολύ προσεκτικά, βασικά της μάνας μου ήταν και μου το έδινε για καμιά βολτίτσα), ουάν κερφουλ όουνερ (για όσους έχουν βαβελόψαρο)
ή
ανταλλάσσεται με Φορντ Φόκους ΕΣ-ΤΙ (πεντάπορτο κατά προτίμηση - και μπλε, για να μην ενοχλεί τα ψάρια).
Originally Posted by lalakis2000,Feb 19 2008, 07:10 PM
Κουμπί εκκίνησης Φορντ Πάουερ!!!!!!!!
Τέρμα, αυτό ήταν:
ή
Τέρμα, αυτό ήταν:
ή