ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by dims2k,Mar 28 2008, 12:04 PM
me enimerwse o taseas oti to fiat coupe xthes itan 500+ mallon kalutera pou den stamatise giannako tha arxize asxima i kariera sou! 

Καλύτερα που δεν σταμάτησε γιατί είχε και λίγο υγρασία ο δρόμος
και εγώ έχω παιδία να μεγαλώσω .
Από την άλλη 500+ ?
Έλα μωρέ σιγά τα ωά,
και εμείς 450+ είμαστε
Να πω κιεγώ το άνοιγμα που έκανα με ένα MGF TF με το οποίο ασχολήθηκα απλά γιατί με προκαλούσε συνέχεια και κολλούσε από πίσω μου. Δύο ανοίγματα λοιπόν από στάση ένα στο φανάρι του Κολλεγίου στο Ψυχικό και ένα στο φανάρι του Υγεία. Και τις δύο φορές έμεινε πολύ πολύ πίσω...
Πράγματι ήταν ωραία εχθές, με μπόλικο κόσμο, πολύ χαβαλέ, ωραίες "εμφανίσεις" και πολύ ωραίους ήχους!!!
- Yiannake ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα!!!
Την καταευχαριστήθηκα! Το S σου είναι ΑΛΛΟΥ!!! 
- Θανάση μου δεν κάνει τίποτα. Ετσι είναι αυτά...σήμερα σου δίνω εγώ...αύριο μου δίνεις εσύ...
- Να σαι καλά ρε Τασέα που έφερες και το handmade-by-you(!!!) κείκ σου και έκοψε λίγο η πείνα.
- Μάνο το "χελωνονιντζάκι" μου δεν σας έχασε καθόλου στο γυρισμό ακόμα κι όταν τα πηγαίνατε με τον Τουπά και ήμουν και δικάβαλη. Είναι αξιοπρεπέστατο με το 141(!)
αλογάκια του. Οπότε...ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!! Οσο για το άλλο που ρώτησες...πέτρες! Γι αυτό...πρόσεχε!!!
- Το fiat coupe δυστυχώς δεν γύρισε....
- Είχαμε και πολύ ωραία μίνι σβουρίδια...Yiannake την άλλη φορά να φέρεις και το δικό σου μαζί να τους δείξουμε τι θα πεί βερύκοκο!!!
- ManosS2k να μην ξανασυμβεί το χθεσινό. Τα μαύρα πρέπει να κερδίζουν γι αυτό κάνε τα κουμάντα σου σε παρακαλώ!
Aυτά!
- Yiannake ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα!!!
Την καταευχαριστήθηκα! Το S σου είναι ΑΛΛΟΥ!!! 
- Θανάση μου δεν κάνει τίποτα. Ετσι είναι αυτά...σήμερα σου δίνω εγώ...αύριο μου δίνεις εσύ...
- Να σαι καλά ρε Τασέα που έφερες και το handmade-by-you(!!!) κείκ σου και έκοψε λίγο η πείνα.
- Μάνο το "χελωνονιντζάκι" μου δεν σας έχασε καθόλου στο γυρισμό ακόμα κι όταν τα πηγαίνατε με τον Τουπά και ήμουν και δικάβαλη. Είναι αξιοπρεπέστατο με το 141(!)
αλογάκια του. Οπότε...ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!! Οσο για το άλλο που ρώτησες...πέτρες! Γι αυτό...πρόσεχε!!!
- Το fiat coupe δυστυχώς δεν γύρισε....
- Είχαμε και πολύ ωραία μίνι σβουρίδια...Yiannake την άλλη φορά να φέρεις και το δικό σου μαζί να τους δείξουμε τι θα πεί βερύκοκο!!!
- ManosS2k να μην ξανασυμβεί το χθεσινό. Τα μαύρα πρέπει να κερδίζουν γι αυτό κάνε τα κουμάντα σου σε παρακαλώ!
Aυτά!
Originally Posted by ismenemx5,Mar 28 2008, 09:46 AM
Aυτά!
Aυτά!

Next time
Originally Posted by ismenemx5,Mar 28 2008, 09:46 AM
Τα μαύρα πρέπει να κερδίζουν γι αυτό κάνε τα κουμάντα σου σε παρακαλώ!
αλλα θα περιμένω, εχω υπομονή... 
Ειδικά τα μαύρα δεν εχουν καμία ελπίδα (βλ. eddiex, Taseas και λοιποί....)
Τελικα ειναι κουραστικό να είσαι στην κορυφή!!!!!
Να πω κιεγώ το άνοιγμα που έκανα με ένα MGF TF με το οποίο ασχολήθηκα απλά γιατί με προκαλούσε συνέχεια και κολλούσε από πίσω μου. Δύο ανοίγματα λοιπόν από στάση ένα στο φανάρι του Κολλεγίου στο Ψυχικό και ένα στο φανάρι του Υγεία. Και τις δύο φορές έμεινε πολύ πολύ πίσω...
Ρε Δημήτρη......είπαμε ρε.
Ρε Δημήτρη......είπαμε ρε.

ρεεεεεεε! Ακομα να το παρετε χαμπαρι?????