ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
(S ελαφρομένος vs ibiza cupra 240ps
Αρχικά τον πέτυχα καθ'οδόν και ανοίξαμε από 3ες και με πήρε φαλάγγι...
Κανονίσαμε να ανοίξουμε το βράδυ από 45χλμ,εγώ με 1η αυτός δεν ξέρω με τι,και μέχρι τα 180 του έκανα 5 κενά.
Δεν είχα ρεζέρβα-κάθησμα συν.-ντεπόζιτο στις 2 γραμμούλες.)
ekanes se ibiza cupra 240ps 5 kena?ti na pw h to diko sou den einai mama h to ibiza den 8a htan 240,sto lew giati to prohgoumeno ama3i mou htan ibiza cupra,kai den uparxei periptwsi na tou eri3es 5 kena enw htan240 aloga
Κανονίσαμε να ανοίξουμε το βράδυ από 45χλμ,εγώ με 1η αυτός δεν ξέρω με τι,και μέχρι τα 180 του έκανα 5 κενά.
ekanes se ibiza cupra 240ps 5 kena?ti na pw h to diko sou den einai mama h to ibiza den 8a htan 240,sto lew giati to prohgoumeno ama3i mou htan ibiza cupra,kai den uparxei periptwsi na tou eri3es 5 kena enw htan240 aloga
Ακη χωρις να θελω να σε αμφυσβητησω...Θα επρεπε να ησουν πολυ πιο μπροστα απο 1τες οταν το ειχε κ αυτος 240. Μετα με το revo ποσα δλδ να πηρε? 40Hp? δεν δικαολογειτε η διαφορα που σου εκανε. Το ξερεις καλα το αμαξι?
Οσο αφορα του stradale ειναι το μοτερ του πολυ δυνατο κ εξακριβωμενο αυτο.Τωρα με το ελαφρωμα δε ξερω τι μπορει να παιζει κ αν το seat ηταν οντως 240, ξερεις οτι ο καθενας λεει οτι να ναι.
Οσο αφορα του stradale ειναι το μοτερ του πολυ δυνατο κ εξακριβωμενο αυτο.Τωρα με το ελαφρωμα δε ξερω τι μπορει να παιζει κ αν το seat ηταν οντως 240, ξερεις οτι ο καθενας λεει οτι να ναι.
file mano einai kolitos mou,kai to 3erw to ama3i,to cupra simfwna me dinamometriseis periodikon vlepe power k.a einai 255-260 moter mama,kai ontws me to revo pairnei konta sta 45ps to dinamometrise 308 tou egrapse kai 42 kila ropi,einai dinato kai pisteuw dikaiologei ti diafora
Originally Posted by aki_s2000,Jun 30 2008, 11:07 AM
(S ελαφρομένος vs ibiza cupra 240ps
Απλά το αμάξι πάει καλά.
Το cupra στα 400μ κάνει 14,9
Το s κάνει 14,2 οπότε είναι μεγααλη διαφορά.
Πάντος το να πήρε ο φίλος σου 45 άλογα και να σου έκανε 2 κολόνες είναι λίγο περίεργο.
Άκη εγώ μαζί σου. Τα VW group είναι πολύ δυνατά μαμά και τα άλογα είναι όπως τα λες. Το αν το αμάξι του Stradale πηγαίνει πιο καλά από το μέσο S δε σημαίνει ότι εσύ είσαι άσχετος ή δεν ξέρεις να το πας και τέτοια. Σίγουρα με τον καιρό έρχεται η εκμάθηση αλλά από όσα διάβασα λογικά μου φαίνονται τα αποτελέσματα.
Καλωσήλθες και από μένα και καλές βόλτες. Μακριά απ' τους τρελούς.
Καλωσήλθες και από μένα και καλές βόλτες. Μακριά απ' τους τρελούς.