ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Τέκνον μου,έχει msn αλλά θέλει αναβάθμηση,και είμαι με dial-up συνδεση,οπότε καταλαβένεις ότι μέχρι να κάνει update,φέξε μου και γλύστρησα....
Στα παιδιά εγώ τους είπα να περάσουν,για να τραβήξουν κανά βίντεο.Αλλά δεν είχαν χόρο στην μνήμη....
Στα παιδιά εγώ τους είπα να περάσουν,για να τραβήξουν κανά βίντεο.Αλλά δεν είχαν χόρο στην μνήμη....
Πω,πω τι διαφορα ηταν αυτη?
Καλα φιλε Yannako περιτα τα λογια.Ποσο καιρο θα πρεπει να περιμενω στην λιστα αναμονης για καμμια βολτα?Θα κοπουν πολλων τα γελια με τετοια αποτελεσματα.Της υπερτροφοδοτησης το καγκελο γινεται.Οσο για το civic vti turbo του Φωτεινελλη ειναι αλλου γι'αλλου.Το αμαξι εδειξε 713 μοτερ!!
στο 2,2 και παντα απο 1600 κυβικα,απο πολυ εγκυρη πηγη, και την ψαχνει κι'αλλο.Ειπαμε vtec+turbo= απλα καμμια σχεση με οτι αλλο.Καλα να περνατε ολοι.
Καλα φιλε Yannako περιτα τα λογια.Ποσο καιρο θα πρεπει να περιμενω στην λιστα αναμονης για καμμια βολτα?Θα κοπουν πολλων τα γελια με τετοια αποτελεσματα.Της υπερτροφοδοτησης το καγκελο γινεται.Οσο για το civic vti turbo του Φωτεινελλη ειναι αλλου γι'αλλου.Το αμαξι εδειξε 713 μοτερ!!
στο 2,2 και παντα απο 1600 κυβικα,απο πολυ εγκυρη πηγη, και την ψαχνει κι'αλλο.Ειπαμε vtec+turbo= απλα καμμια σχεση με οτι αλλο.Καλα να περνατε ολοι.
Εμένα πάντος μου έρεσε που ειπώθηκε,όταν ρώτησε ένας για να κανονιστεί άνοιγμα με το Γιαννακό,το εξής:
"Τα παιδιά με τα S2000 να στο κανονίσουν.αυτοί μου το κανόνησαν και εμένα"
Αυτό δείχνει ότι λειτουργούμε καλά σαν ομάδα!
THE S2000 GANG
"Τα παιδιά με τα S2000 να στο κανονίσουν.αυτοί μου το κανόνησαν και εμένα"
Αυτό δείχνει ότι λειτουργούμε καλά σαν ομάδα!
THE S2000 GANG

ειχαμε παρεα κ τα μπλε παιδια.