ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εγώ στη θέση σου δεν θα ήμουν τόσο απογοητευμένος.
Το ST είναι V6 2,5 lt και λογικά μετά τα 170+ λόγω ροπής (και αεροδυναμικής) έχει δύναμη.
Για να αξιολογηθεί καλύτερα το αποτέλεσμά σου, θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε πόσα άλογα έβγαζε το πρόγραμμά του.
Το ST είναι V6 2,5 lt και λογικά μετά τα 170+ λόγω ροπής (και αεροδυναμικής) έχει δύναμη.
Για να αξιολογηθεί καλύτερα το αποτέλεσμά σου, θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε πόσα άλογα έβγαζε το πρόγραμμά του.
Δυστυχως εχασες ολο το πλεονεκτημα της εκκινησης με το σπινιαρισμα.Το εχω δει και εγω το εργο με δυνατα τουρμπατα.Με το coupe 20v+gt28τουρμπινα οταν εκανα πολυ καλη εκκινηση του εφυγα 3-4 αμαξια μεχρι τα 100 δεν υπηρχε περιπτωση να μαζεψει(εκτος και αν ανοιγαμε καμμια κερατεα) και στα 180-190 ημουνα ανετα μπροστα 1-2 αυτοκινητα.Οταν ανοιξαμε ξανα και εφυγα και εγω με σπινιαρισμα φουλ,χαλια δηλαδη,εγινε οτι ακριβως και με εσενα.1η,2α,3η 1καροτσα εγω μπροστα και 4η το Fiat μαζευε σαν τρελο και αν δεν κοβαμε λογω εμποδιο θα περναγε ανετοτατα.Αν μπορουσες να πεις και αν φορας κατι στο S σου.Παντως ωραιος,2,0 atmoVs 2,5 turbo!!Την επομενη φορα καλα λαστιχα και καλη ασφαλτος να ερθει τουμπα το αποτελεσμα.
Το focus to ST το προηγουμενο ειναι 2λιτρο ατμοσφαιρα 170 αλογα και 2λιτρο τουρμπο 210 το RS.Το καινουριο ειναι 2500κυβικα 225 τουρμπο πεντακυλινδρο σε σειρα οπως ειπε και ο φιλος Lalakis.Το οποιο με ενα προγραμμα βγαζει αρκετα αλογακια
Originally Posted by Dimitrisss,Feb 17 2008, 01:15 PM
Το focus to ST το προηγουμενο ειναι 2λιτρο ατμοσφαιρα 170 αλογα και 2λιτρο τουρμπο 210 το RS.Το καινουριο ειναι 2500κυβικα 225 τουρμπο πεντακυλινδρο σε σειρα οπως ειπε και ο φιλος Lalakis.Το οποιο με ενα προγραμμα βγαζει αρκετα αλογακια