ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by JS RACING,Aug 30 2008, 01:19 AM
ton mano pou arrostise xexe...
oti na nai aplos den mas boleuei h kiriaki....
tha se paro tilefono na kanonisoume... exo 2-3 amaksia pou psinonte na aniksoun mazi sou!!!
335, m3 ftiagmeni, opel astra, 350z, kati tha kanonisoume milame til!!!
prostoparom pata me mano ama ton peraseis tha eine ke o yiannakos eki opote blepoume xexexe
oti na nai aplos den mas boleuei h kiriaki....
tha se paro tilefono na kanonisoume... exo 2-3 amaksia pou psinonte na aniksoun mazi sou!!!
335, m3 ftiagmeni, opel astra, 350z, kati tha kanonisoume milame til!!!
prostoparom pata me mano ama ton peraseis tha eine ke o yiannakos eki opote blepoume xexexe
Originally Posted by JS RACING,Aug 30 2008, 01:21 AM
ta amaksia den itan tis pareas pou eimastan eki itan sto bp to benzinadiko me tis alles parees emeis imastan sto ab basilopoulo me ola ta s2000 ktl....
h kopelia pantos irthe me to kompresser na sou diksi to ergo alla distixos esi den emfanistikes!!!!!! krimas dioti tha pigenes poli pio arrostos spiti xexe!!!
h kopelia pantos irthe me to kompresser na sou diksi to ergo alla distixos esi den emfanistikes!!!!!! krimas dioti tha pigenes poli pio arrostos spiti xexe!!!

Τελικα πρεπει να εχω γινει μεγαλη φιρμα.

Δεν πειραζει.
Αν χρειαστει η κοπελια να ξαναερθει, θα ξαναερθει. Αλλωστε εμαθα οτι τα πηγε καλα με το Yiannako.
Και για να πουμε και κατι σοβαρο εκτος απο μαλακιες, η κοντρα που μ ενδιαφερει προς το παρον ειναι με τον Ψαλιδα. Οποτε κατι Αστρα και τετοια απλως ας περιμενουν τη σειρα τους. χαχαχαχαχα
Originally Posted by dims2k,Aug 30 2008, 01:23 AM
kala to m3 pou exoume pei asto einai para polla.poio 335 einai auto? einai ftiagmeno?