ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Πληροφορηθηκα μολις σημερα οτι το S του Ψαλιδα, με το νεο του κατοχο ειναι πολυ δυνατο και γυρισε και μια τσοντουλα αυτες τις μερες.
Τασο δε σε βλεπω με το κυπελο πολυ ακομα

Σε ψαχνει ο Ψαλιδας να πατησετε.
p.s. Ας κερδισει το αθλημα!!!!!!!!!!
Τασο δε σε βλεπω με το κυπελο πολυ ακομα

Σε ψαχνει ο Ψαλιδας να πατησετε.
p.s. Ας κερδισει το αθλημα!!!!!!!!!!
Originally Posted by kwn/nos s2000,Jun 13 2008, 02:35 PM
a re yiannake...krima..
ekei pou mas xairetises ston dromo rixname nero ston niko o opoios epiase 2 daxtila stin porta..to apotelesma 2 daxtila off...milame gia polu pono o kakomoiris...mia esy mia autos wraia bradia...makria apo tetoia... 
ekei pou mas xairetises ston dromo rixname nero ston niko o opoios epiase 2 daxtila stin porta..to apotelesma 2 daxtila off...milame gia polu pono o kakomoiris...mia esy mia autos wraia bradia...makria apo tetoia... 
ego nomiza oti eixate araksi kai trogate tiropites
Originally Posted by lihoudis2000,Jun 15 2008, 06:58 AM
an einai etsi tin epomeni fora tha fero kai ena papa na kanoume ena eyxelaio sto parking prin tin kontra ksorkia,baskaneies k.l.p apagoreyontai
Εχθές το βράδυ βγαίνοντας εθνική από άγιο στέφανο πέτυχα ένα μαύρο rx8 το οποίο βγήκε από τον παραδρομο με ανάποδα
εγώ ήμουνα τρικαβαλος
και ανοιχτός και πάτησα από πίσω του , ποιο πολύ για να κάνω πλάκα στις κουμπάρες μου, που δεν τις είχα ξαναπαει βόλτα.
Είχε πολύ πλάκα γιατί Αρχίσανε να ουρλιάζουνε τρομοκρατημένες την ώρα που προσπερνούσαμε και καθώς τα χιλιόμετρα ανεβαίνανε η μια έκανε κάτι σαν ψαράκι
και έσκυψε το κεφάλι τις που περίσσευε Πάνο από το παρ πριζ.
Είναι και 2 μετρες οι άτιμες.
Στη γέφυρα τις Βαρυμπόμπης που ήρθε στο φανάρι δίπλα μας το παλικάρι με το rx8 μου είπε χαμογελαστός
εγώ ήμουνα τρικαβαλος
και ανοιχτός και πάτησα από πίσω του , ποιο πολύ για να κάνω πλάκα στις κουμπάρες μου, που δεν τις είχα ξαναπαει βόλτα.
Είχε πολύ πλάκα γιατί Αρχίσανε να ουρλιάζουνε τρομοκρατημένες την ώρα που προσπερνούσαμε και καθώς τα χιλιόμετρα ανεβαίνανε η μια έκανε κάτι σαν ψαράκι
και έσκυψε το κεφάλι τις που περίσσευε Πάνο από το παρ πριζ.Είναι και 2 μετρες οι άτιμες.
Στη γέφυρα τις Βαρυμπόμπης που ήρθε στο φανάρι δίπλα μας το παλικάρι με το rx8 μου είπε χαμογελαστός
Originally Posted by RELIGION,Jun 17 2008, 06:21 AM
Mπραβο ρε Γιαννακε....Καλες οι κουμπαρες σου? Κατι για διμετρες ακουσα.....

Γιαννακε αν ειναι φερτες κ απο κανα Βασιλοπ να δουνε κ αλλα
Πλακα κανω εννοειται