ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
pantos pedia pistevo oti ine adiko na pigenoume tetia amaxia9saxoralla),epidi prin paro to saki mou ixa ena peugeot GTI,pistevo oti xoris na thelo na thixo olous aytous pou exoun saxo ktl,pistevo oti mprosta se ayto to AYTOKINITO pou exo tora,to proigoumeno itan aplos ena ftino sasi me enan grigoro ftino kinitira,prosopiki mou apopsi ine oti ipovathmizoume to aytokinito mas otan to vazoume se mia diadikasia na trexi me kati tetia amaxia(o theos na ta kani) pistevo episis oti opios mpeni stin diadikasia na kani kati tetio isos ena amaxi sat to s2000 den tou xriazete...apla prepi na katalavoume oti to aytokinito pou imaste tixeri na imaste katoxi tou ine monadiko!!! se ola tou!!! ke pistevo oti monadiki imaste ke emis pou to dialexame anamesa se tosa ala pou tha mporousame na ixame apoktisi me ta idia xrimata!!! sorry ean imoun kapo kaystikos k ean prosvala kanena,den ixa tetia prothesi!
Εντάξει, με την ίδια λογική εμείς δεν πρέπει να ανοίγουμε Porsche και Ferrari γιατί γινόμαστε γραφικοί. Όμως το λέω ειλικρινά, όταν πέρασα μια Modena με ένα VTi turbo που είχα φτιάξει πανηγύριζα σαν τρελός, έστω από μέσα μου. Είναι δυνατόν να θεωρώ το VTi καλύτερο από Modena? Όπως και να το κάνουμε όμως είναι κάπως να περνάς αυτοκίνητα πολλαπλάσιας αξίας. Για αυτό να μην κρίνουμε κανένα. Τα παιδιά με τα Saxoralla είναι και αυτοί χομπίστες, συνήθως μικρότερης ηλικίας που βλέπουν S2k και τα γουστάρουνε τρελά. Και το να αγκίζεις και να προσπερνάς το όνειρο σου, έστω στην ευθεία, έστω για ένα άνοιγμα και μετά rebuild, είναι μεγάλη ικανοποίηση.
Originally Posted by gzob,Jul 7 2008, 01:09 PM
Εντάξει, με την ίδια λογική εμείς δεν πρέπει να ανοίγουμε Porsche και Ferrari γιατί γινόμαστε γραφικοί. Όμως το λέω ειλικρινά, όταν πέρασα μια Modena με ένα VTi turbo που είχα φτιάξει πανηγύριζα σαν τρελός, έστω από μέσα μου. Είναι δυνατόν να θεωρώ το VTi καλύτερο από Modena? Όπως και να το κάνουμε όμως είναι κάπως να περνάς αυτοκίνητα πολλαπλάσιας αξίας. Για αυτό να μην κρίνουμε κανένα. Τα παιδιά με τα Saxoralla είναι και αυτοί χομπίστες, συνήθως μικρότερης ηλικίας που βλέπουν S2k και τα γουστάρουνε τρελά. Και το να αγκίζεις και να προσπερνάς το όνειρο σου, έστω στην ευθεία, έστω για ένα άνοιγμα και μετά rebuild, είναι μεγάλη ικανοποίηση.
etsi einai paidia milontas apo dikia mou empeiria otan kai ego me ena ibizaki
pou eixa kinigaga arketa kalitera kai pio klasata aytokinita opos to S kai vevaia to mono sigouro einai mias kai milame gia kontres o kathenas me oti exei trexei dld ennoo kai ego imoun mprosta apo m3 smgII alla ayto den simainei oti to ibiza itan anotero aytokinito apo tin bmw..
pedia sigoura exete dikio ke sorry ean parexigithika,ke ego ta exo kani ayta pou lete parapano otan ixa to peugeot ke ne isos goustara! ke den krino oute ipovivazo ta pedia pou exoun tetiou idous aytokinita!!! apla thelo na katalavoume oti exoume ena aytokinito entelos alis katigorias!!! ke na sas po ke kati mpori isos na perase ena vti ena modena alaopos ke na to kanis oti ke na to kanis oso ke na min thes na to dis ine MODENA!!! episis ego kathara prosopiko otan vlepo mia ferrari mprosta mou theoro agenia ke ierosilia na to dokimaso me to saki mou!!! oxi oti to ipovivazo apla den ine stin idia katigoria aytokiniton!!! ayta lipon ke elpizo pali na min prosevala kanena!!!
Βασικα και το Μ3 ειναι σε αλλη κατηγορια απο το S μας... οποτε θα επρεπε να μην τα κυνηγαμε καν. Αντε μεχρι 350Ζ θα επρεπε να ανοιγουμε. Εγω παντως προχτες με εναν εξυπνο με carrera 4S που πηγε να κανει τον εξυπνο σε μια σφηνα τον εστρωσα και το ευχαριστηθηκα...τωρα βεβαια αυτος πηγε σπιτι του με το carrera κι εγω με το S αλλα ενταξει οταν προκαλεις τον αλλον , δεν τον προκαλεις γιατι πιστευεις οτι εχεις καλυτερο αμαξι , τον προκαλεις γιατι πιστευεις οτι εχεις γρηγοροτερο αυτοκινητο σε συγκεκριμμενες συνθηκες τουλαχιστον
Originally Posted by S2000Geo,Jul 8 2008, 12:18 AM
Βασικα και το Μ3 ειναι σε αλλη κατηγορια απο το S μας... οποτε θα επρεπε να μην τα κυνηγαμε καν. Αντε μεχρι 350Ζ θα επρεπε να ανοιγουμε. Εγω παντως προχτες με εναν εξυπνο με carrera 4S που πηγε να κανει τον εξυπνο σε μια σφηνα τον εστρωσα και το ευχαριστηθηκα...τωρα βεβαια αυτος πηγε σπιτι του με το carrera κι εγω με το S αλλα ενταξει οταν προκαλεις τον αλλον , δεν τον προκαλεις γιατι πιστευεις οτι εχεις καλυτερο αμαξι , τον προκαλεις γιατι πιστευεις οτι εχεις γρηγοροτερο αυτοκινητο σε συγκεκριμμενες συνθηκες τουλαχιστον
Θα χιονισει!