ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by gzob,Jul 7 2008, 01:09 PM
Εντάξει, με την ίδια λογική εμείς δεν πρέπει να ανοίγουμε Porsche και Ferrari γιατί γινόμαστε γραφικοί.
Ανοιχτοί και οι δύο κοιταζόμαστε ελάχιστα και μπαίνουμε στο νόημα. Φεύγουμε και οι δύο δυνατά και μέχρι 140 που πέσαμε σε κίνηση το S είναι 2 μέτρα μπροστά.
Καλά τα ιταλικά κεντρομήχανα αλλά τα αλόγατά τους μάλλον ψοφάνε.
Παραλιακή και σκάει δίπλα μου σε φανάρι Μ6 με ένα νεαρό γύρω στα 30 και 160 κιλά και στη θέση του συνοδηγού ξανθό ντελίριο πιπίνι. Στο φανάρι αρχίζει να μουγκρίζει ο V10 οπότε και λαβαίνουμε θέσεις μάχης. Στην εκκίνηση το φορτηγό των 2+ τόνων μένει πίσω και μέχρι τρίτες δεν μπορεί να με προλάβει.
Ξέρω οτι τα παραπάνω κάνουν 13sec το 400αρι και εμείς κάνουμε 14 αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως ο οδηγός, το οδόστρωμα κλπ.
Και σε θέλω
Σαν τρελός εγώ σε γυρεύω
Ψάχνω να σε βρω έλα λίγο
Έλα πιο κοντά άγγιξε με να ανεβώ ψηλά
Και σε θέλω τώρα πιο πολύ
Περιμένω να φανείς εσύ
Μ' ενα σώμα και με μια αγκαλιά
Να καούμε στην φωτιά ξανά
p.s. Προτιμω να μην διαβαζω....
Σαν τρελός εγώ σε γυρεύω
Ψάχνω να σε βρω έλα λίγο
Έλα πιο κοντά άγγιξε με να ανεβώ ψηλά
Και σε θέλω τώρα πιο πολύ
Περιμένω να φανείς εσύ
Μ' ενα σώμα και με μια αγκαλιά
Να καούμε στην φωτιά ξανά
p.s. Προτιμω να μην διαβαζω....
Με το Μάνο νιώθω μια σιγουριά στο off topic ρε παιδί μου, δεν είμαι πια μόνος μου...
Γεια σου ρε Μάνο ερωτιάρη, καλές οι ΚΟΝΤΡΕΣ
αλλά υπάρχουν και καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή...
Ένα κοινωνικό μήνυμα της ΛΑΛΑΚΗΣ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. (σήμερα με τη ζέστη μου την έδωσε να ανοιξω χρηματιστηριακή, από αύριο που θα δροσίσει θα το γυρίσω σε οπωροκηπευτικά).
Γεια σου ρε Μάνο ερωτιάρη, καλές οι ΚΟΝΤΡΕΣ
αλλά υπάρχουν και καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή...Ένα κοινωνικό μήνυμα της ΛΑΛΑΚΗΣ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. (σήμερα με τη ζέστη μου την έδωσε να ανοιξω χρηματιστηριακή, από αύριο που θα δροσίσει θα το γυρίσω σε οπωροκηπευτικά).
Originally Posted by Pakos M,Jul 9 2008, 09:51 AM
Ξέρω οτι τα παραπάνω κάνουν 13sec το 400αρι και εμείς κάνουμε 14 αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως ο οδηγός, το οδόστρωμα κλπ.
Ναι όντως,
σε μη κανονισμένα πατήματα στον δρόμο μπορούν να συμβούν όλα
Πριν ποοοολα χρόνια όταν την Κηφισίας την αντιμετώπιζα