ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
χθεσ βραδυ βγηκα τσαρκα με κατι φιλους με ενα s3 καινουργιο,φιλτρο προγραμμα εξατμιση.μου πε 350 αλογα με 48 κιλα ροπη.στινομαστε φαναρι αλλα δεν ειχαμε πει θα πατησουμε απο εκκινηση,παταει αυτος κ φευγω μετα ρολαριστα με πρωτη.μου χει κανει 3 αμαξια οταν πατησα τον μαγκωνω στην τεταρτη κ μεναμε εκει.μετα παταμε απο δευτερες κ στο πατημα του κανω 2 αμαξια κ μετα αλλο ενα...αυτα!το περιμενα καλυτερο το s3 να πω την αληθεια.
Originally Posted by ManosS2k,Oct 29 2009, 04:40 AM
Πολυ καλο αποτελεσμα Κυριακο μπραβο! Συνηθως τα S3 full 1το σταδιο φτανουν 340 ταβανι σε καλο δυναμομετρο αλλα παρ'ολα αυτα πανε πολυ καλα
ΑΡΑ εσυ πας πολυ καλυτερα 
ΑΡΑ εσυ πας πολυ καλυτερα 
Ειχα πετυχει κι εγω παλιοτερα ενα S3 μπλε αλλα ο ιδιοκτητης δεν ηταν συνεννοησημος και δεν μπορεσαμε να κανουμε συγκριση! Η παταγε μπροστα μονος του με αποσταση χωρις να περιμενει να ερθεις διπλα του η περιμενε φαναρι και εφευγε παλι μονος του... κομπλεξ φοβερα...
Εκεινη την μερα τον πετυχε κι ο Ξυλινος μετα οταν το ειχε κομπρεσσορατο και παλι ομως τα ιδια εκανε...
Εκεινη την μερα τον πετυχε κι ο Ξυλινος μετα οταν το ειχε κομπρεσσορατο και παλι ομως τα ιδια εκανε...
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 29 2009, 11:26 PM
Αφου ενα oktavia rs εριξε σε ενα audi TT 225 , ξεκινησα απο πισω απο το oktavia στο φαναρι και στην 4η με 5η ειχε φαει και μια κενη.
Χθές που κατέβαινα για 1 υποχρέωση Σπάρτη με το που βγαίνω απο τα διόδια της Ελευσίνας μου με τσίγκλισε 1 ΤΤ 225, δεν ήθελα και πολύ, αφού είδα μαμά εξατμίσεις, ανοίξαμε 3-4-5 και του είχα κάνει 1 κολώνα
...
Στο γυρισμό πάλι τυχαία με WRX προηγούμενο (προφανώς μαμά + τελικο) 6ες ρολ μου έφευγε 1-2 αμάξια από τα 120, 150-160 σταθεροποιούσα και μετα τα 180 (κάτι κάνει εκεί το αυτοκίνητό μου και τρελαίνεται...
) μάζευα και περνούσα με τρέλααααα...!!!
ο τύπος μου έκανε νόημα να ξαναπάμε γιατί του φάνηκε περίεργο, οπότε κι εγώ 4η πλέον και 120... κτλ...
) μάζευα και περνούσα με τρέλααααα...!!!ο τύπος μου έκανε νόημα να ξαναπάμε γιατί του φάνηκε περίεργο, οπότε κι εγώ 4η πλέον και 120... κτλ...
Χτες το βράδυ ανοιγμα από 2ες καβουρίου με άσπρο Ζ4Μ κουπέ με αραβικές πινακίδες 1-0
Άνοιξε από πίσω μου ανοίγω και εγώ και τελείωμα 3ης κούμπωμα 4αης άρχισα να του φεύγω αλλά τελείωνε ο δρόμος και έκοψα. Αυτό SMG και εγώ αδερφίστικες αλλαγές
Πολύ δυνατό πάντως
Άνοιξε από πίσω μου ανοίγω και εγώ και τελείωμα 3ης κούμπωμα 4αης άρχισα να του φεύγω αλλά τελείωνε ο δρόμος και έκοψα. Αυτό SMG και εγώ αδερφίστικες αλλαγές
Πολύ δυνατό πάντως