ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ένα έχω να πω, cabrio εγώ με ένα CTR και ένα Cooper S (σε ρόλο σφηνό...τσας) σας έβγαλα ασπροπρόσωπους. Στην ευθεία μέχρι τα 200 που έπρεπε να κόψω αλλά ακόμα και σε παρατεταμένη ανηφόρα, που με αδικεί λόγω cabrio, το S δεν είχε αντίπαλο. Έτσι απλά.
Για να μην πω τι έγινε στις στροφές μετά, που θα πέρναγα από πάνω έτσι και δεν έκοβα.
Ο κακομοίρης της υπόθεσης ήταν το Cooper S. Καλά, αυτά τα παιδιά τι καπνίζουν;
EDIT - Το CTR είχε τουλάχιστον εξάτμιση.
Για να μην πω τι έγινε στις στροφές μετά, που θα πέρναγα από πάνω έτσι και δεν έκοβα.
Ο κακομοίρης της υπόθεσης ήταν το Cooper S. Καλά, αυτά τα παιδιά τι καπνίζουν;
EDIT - Το CTR είχε τουλάχιστον εξάτμιση.
Originally Posted by Dimitrisss,Jul 9 2008, 04:13 AM
Τελικα εχω προβληματιστει πολυ για το τι αμαξι να παρω!Τελικα τι αμαξι πρεπει να παρω για να ειμαι γρηγορος?
Originally Posted by lalakis2000,Jul 9 2008, 10:47 PM
......που θα πέρναγα από πάνω έτσι και δεν έκοβα.
Τι γλωσσα ειναι αυτη ρε Λαλακη? Ειχαμε και ενα καλο παιδι στην παρεα και χαλασε κι αυτο....
Δεν ξερω με τι βρωμοπαρεες εχεις μπλεξει, παντως νομιζω οτι εχεις ξεπερασει καθε οριο πλεον....
και πρεπει να ληφθουν αμεσα και δραστικα μετρα.Θα μιλησω για την περιπτωση σου στο Μαριο. Να τον πετυχω μονο ευχομαι σε κατασταση να μπορει να μιλησει απο τα ξυδια γιατι κι αυτος τελευταια εχει παρει την κατω βόλτα.
p.s.
ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Αγαπητε Λαλακη,
Εν οψει της προκαθορισμενης μας εκδρομης την ερχομενη Κυριακη και λαμβανοντας σοβαρα υποψιν αφ ενος μεν την προγραμματισμενη μας σταση για λουτρο εις την θαλασσαν αφ ετερου δε την υπαρξη γυναικος εις την παρεα μας (πιθανοτατα γυναικων) σε συνδυασμο με την εκδήλωση ενδιαφεροντος απο πλευρας σου να συμμετασχεις σε αυτη τη δραστηριοτητα, η διευθυνση του forum μας σε καλει οπως, με ιδιαιτερη επιμελεια και κατα τα συνηθη ηθη και εθιμα, μεριμνησεις για την καλυψη των επιμαχων σημειων του σωματος σου και δη των γεννητικων σου οργανων και θυλών, με μαγιο ικανο προς το σκοπο αυτο, επουδενι βεβαιως μικροσκοπικον, εφαρμοστόν και λευκο - διαφανον.
Θερμη παρακληση.
Εκ της διευθυνσεως
http://www.youtube.com/watch?v=50LMy...&feature=email
Το μπροστα ειναι γνωστο,αυτος που ηταν διπλα ποιος ηταν??????
Το μπροστα ειναι γνωστο,αυτος που ηταν διπλα ποιος ηταν??????

Ειναι πολλα τα αλογα Χρησταρα!!!!