Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Apr 7, 2008 | 01:59 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by dino_s,Apr 7 2008, 01:52 AM
egw pistevw kala akane to paidi pou egrapse sto alo site gia to anigma!giati eixoun parei poooli aera me ta s2k!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μπορεις κ εσύ με το δικό σου S να τους κλείσεις το στόμα....
Old Apr 7, 2008 | 02:08 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Apr 7 2008, 01:57 AM
Παιδια μερικοι μην το παιζετε επαγγελματιες κοντρακηδες του στυλ να μην λεμε τι φοραει το αμαξι και τετοια. Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια που τα κοροιδευουμε. Επισης να μην κρινετε αν δεν ξερετε, ισως αυτοι που λενε τι φοραει το καθε αμαξι να εχουν παρει πρασινο φως απο τον ιδιοκτητη. Εμενα μου αρεσει που ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο παντως, γιατι του Γιαννακου ειναι μακραν το πιο δυνατο S που εχουμε δει στο club και ειναι ωραιο που συσπειρωνομαστε ετσι.

Στις χαρες και στις λυπες μαζι ...
Εγώ Γιώργο μου έχω άλλη άποψη για αυτο που λες.
Και μου κάνει εντύπωση που για το δικό σου project δεν έγραψες κάτι αντίστοιχο....να έχεις τον καθε μαλάκα - πιτσιρικα να σου ζητάει να ανόιξεις με Saxo και Rally....

Αλλά σε κάθε περίπτωση εμένω στο αρχικό μου post και περιορίζομαι σε ότι αφορα εμενα. Τώρα ο κάθε ένας λογοδοτεί στον εαυτό του. Τίποτε αλλό.
Old Apr 7, 2008 | 02:12 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Originally Posted by ThanasiS2K,Apr 7 2008, 01:58 AM
Twra gia poion paei ayto pou eipes geo ? gia emena h gia ton psalida gia na katalabw.
Ρε συ Θαναση για κανεναν δεν το εγραψα προσωπικα μην το παιρνεις ετσι. Δεν ψαχνω για καυγα. Απλα δεν ειναι ωραιο να λεμε μην γραφετε, μην λετε , μην κανετε κλπ. Αφου δεν εχει προβλημα ο ιδιοκτητης τι σας νοιαζει εσας αν λεμε τι φοραει το αμαξι του; Εκτος κι αν πραγματικα manager-ετε και βγαζετε και λεφτα απο αυτο (πλακα κανω εδω).

Επισης Μανο, το δικο μου το προτζεκτ ειναι διαφορετικο, καταρχην δεν ειναι τοσο δυνατο το αμαξι οποτε παιζω αλλη κατηγορια, κατα δευτερον δεν κανω πλεον κοντρες οποτε οτι και να μου προτεινει ο καθενας....
Old Apr 7, 2008 | 02:22 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Apr 7 2008, 02:12 AM
Επισης Μανο, το δικο μου το προτζεκτ ειναι διαφορετικο, καταρχην δεν ειναι τοσο δυνατο το αμαξι οποτε παιζω αλλη κατηγορια, κατα δευτερον δεν κανω πλεον κοντρες οποτε οτι και να μου προτεινει ο καθενας....
Ναι με τη μόνη διαφορά ότι όταν γράφω σε ενα τέτοιο forum για ένα δυνατό S2000 ΠΡΟΚΑΛΩ........ και σηκώνω κόκκινο πανί........και όταν προκαλώ πρέπει να απαντήσω στις αντιπροκλήσεις γιατι θα με πουν μετα μ@λ@κ@ και ψεύτη......και μιλάω για ένα αλλο αμάξι και όχι το δικό μου.....και φέρνω τον ιδιοκτητη στη δύσκολη θέση να αναγκάζεται να διαπραγματευεται κόντρες με τον καθε βλάκα και κομπλεξικό....και να του μιλαει για 400 μετρα και τετοια.....πράγμα που δε θα μας άρεσε να μας συμβαίνει σε μας τους ίδιους.... και παει λέγοντας.

Σε διαβεβαιώνω λοιπον και το ξέρεις καλα 'οτι ακομα κ εγω αν μπω ο ίδιος ή καποιος αλλος και γράψω για το αμάξι μου, θα πρέπει μετά να μπς σε μια λογική να προκαλούμαι απο τον καθένα και να απαντάω στον καθένα...αρα μην τα βλέπουμε τοσο απλά τα πράγματα...
Old Apr 7, 2008 | 02:29 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Eχεις δικιο οτι το να γραφεις για ενα αμαξι μπορει να φερει προκλησεις απο αλλα αμαξια και να γινει ενας γενικος χαμος. ΟΜΩΣ εγω δεν δεχομαι ουτε προκλησεις για το δικο μου ουτε για κανενος αλλου. Εγω δεν ειμαι κοντρο-manager. Ουτε προκειται να μεταφερω στον Γιαννακο ή σε κανεναν αλλον καμια προκληση γιατι δεν ειναι δικη μου δουλεια. Δεν θελω να μπλεκω σε τετοια διαδικασια γιατι αν μου πει καποιος εχω ενα EVO 400 αλογα πες στον φιλο σου να ανοιξουμε και πω εγω στον Γιαννακο και τελικα το EVO ειναι 600 αλογα μετα θα βρεθω εγω στην μεση και δεν το θελω με τιποτα.

Οποτε για μενα το θεμα τελειωνει στο να λεμε τι φοραει το αμαξι και οποιοι ηταν στο ανοιγμα τι ακριβως εγινε εκει. Απο κει και περα οποιος θελει κοντρα με τον ιδιοκτητη ας επικοινωνησει με τον ιδιο, εγω δεν θελω να μπλεκομαι.

Αλλωστε ας βγει καποιος να μου πει οτι ειπα ποτε "θα σου φερω αυτο και αυτο να ανοιξεις" ή εχω ενα φιλο με ΧΧΧ αλογα ή πατα με τον αλλον να δουμε τι θα γινει κλπ
Old Apr 7, 2008 | 02:30 AM
dims2k's Avatar
Registered User

o giannakos den postare dyno edw mesa gia na min fainetai.den peirazei ta eipame emeis ola. den manatzarei kaneis kanenan alla oli sto dr. einai 1o stadio den nomizw na dilwnoun oloi ti einai kai ti kanoun.

kai gia tin istoria to amaksi evgale allou ligotera aloga kai ta gnwrizoun oloi ta aloga tou mono to spiti tou den kseroun
Old Apr 7, 2008 | 02:33 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

όταν πατήσουμε με το mitsu........
χάσουμε κερδίσουμε, Εγώ πάντως μετά κερνάω κρέπες
(Εκεί είναι όλο το παιχνίδι )

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο mitsu το είδα σήμερα παρκαρισμένο στην Ερυθραία που πέρναγα με τον αρτο ( atos ) Έξω από μια κρεπερη.
Old Apr 7, 2008 | 02:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000Geo,Apr 7 2008, 02:29 AM
Eχεις δικιο οτι το να γραφεις για ενα αμαξι μπορει να φερει προκλησεις απο αλλα αμαξια και να γινει ενας γενικος χαμος. ΟΜΩΣ εγω δεν δεχομαι ουτε προκλησεις για το δικο μου ουτε για κανενος αλλου. Εγω δεν ειμαι κοντρο-manager.....
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες αλλα μη ξεχνας ότι μιλάμε για το αμάξι καποιου αλλου....και του αναβουμε φυτιλιές.
Και να στο πω και διαφορετικα? Εσύ έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις μια στάση που λες και να διαχειριστείς την όλη κατάσταση... ο άλλος όμως που γράφει (εγραψαν και αλλοι πραγματα με αφορμή το δικό σου post) δεν την έχει και γράφει ότι του κατεβαίνει στο μυαλό και γίνεται ένα με όλους αυτούς εκει πέρα....
Τελοσπάντων, δε θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά λέω τη γνώμη μου χωρις παρεξηγηση και προσωπικά με καλύπτει απόλυτα η παρεά και η κόντρες που οργανώνουμε και γελάμε και δεν υπάρχουν όυτε τσακωμοί, ούτε πλακώματα...και μιλάω πάντα για μένα....Αυτα.
Old Apr 7, 2008 | 02:43 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Nαι ρε συ κι εγω καλοπροαιρετα τα λεω οσα λεω, απλα μερικοι παρα εχουν παρει σοβαρα το ρολο τους (που δεν ξερω ποιος ειναι αυτος να πω την αληθεια). Τωρα οποιος συνεχισει να εχει προβλημα, ξυδακι νομιζω ειναι το καλυτερο.

Εκτος αν καποιος εχει συνεισφερει οικονομικα στο project του Γιαννακου, να το πει να το ξερουμε. Για παραδειγμα αν καποιος του εχει δωσει μπεκ, μπορουμε να λεμε "Το αμαξι φοραει 2λιτρο σφυριλατο μπλοκ με πιστονια cp και μυστικα μπεκ" χαχα
Old Apr 7, 2008 | 02:46 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

παιδιά ας αλλάξουμε θέμα παρακαλώ, μιας και είναι όλα Μια χαρά, και να τα πούμε από κοντά τρώγοντας τις κρεπουλες που προανέφερα

Ας γράψει κάποιος παρακαλώ στο dragster πως το αμάξι δεν είναι τελειωμένο και πως Έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Πράγμα που δεν είναι ψέμα..
Πιστεύω πως με κάποια πραγματάκια ακόμα μπορεί να πάει +40-50 τροχό άμα θελήσουμε
απλά για να μην νομίζουν ότι τα s2000 είναι μέχρι εκεί

All times are GMT -8. The time now is 10:31 PM.