ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by lalakis2000,Jul 11 2008, 04:45 AM
Ο τεχνικός όρος είναι 'σκασμένη τετάρτη' μην τα ξαναλέμε δε μου αρέσει να κάνω τον έξυπνο αλλά όσο και να ναι είμαι.
(μηπως και ησυχασουμε)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αποψε Κατεχακη με κατευθυνση προς Ηλιουπολη, Γλυφαδα. Μια Μ3 ακολουθουσε στις στροφες αλλα ψιλο εκοβε και ανοιγα τη διαφορα. Στο τελος καπου στο πρωτο φαναρι μετα τη μεγαλη κατηφορα ηρθε διπλα και μου λεει: "Μα καλα, πως παει ετσι το μπ0υRδ3λ0".
Originally Posted by energetic,Jul 12 2008, 01:50 AM
Αποψε Κατεχακη με κατευθυνση προς Ηλιουπολη, Γλυφαδα. Μια Μ3 ακολουθουσε στις στροφες αλλα ψιλο εκοβε και ανοιγα τη διαφορα. Στο τελος καπου στο πρωτο φαναρι μετα τη μεγαλη κατηφορα ηρθε διπλα και μου λεει: "Μα καλα, πως παει ετσι το μπ0υRδ3λ0". 

Χτές το βράδυ στη βουλιαγμένης, rallye κεράστηκε δις, στάση και ρολ. Στάση δεν ξεκίνησα καλά και του έκανα μια κολώνα, ρολ τον άφησα να πατήσει πρώτος και τελειώματα 4ης ήμουν 1,5+ κενό μπροστά.
Πέτυχα και ένα S στη βάρκιζα και παίξαμε λίγο στην στροφές, αλλά δεν μπόρεσα να ακολουθήσω λόγο ''κόφτη''.
Πέτυχα και ένα S στη βάρκιζα και παίξαμε λίγο στην στροφές, αλλά δεν μπόρεσα να ακολουθήσω λόγο ''κόφτη''.
Originally Posted by energetic,Jul 11 2008, 03:50 PM

Originally Posted by energetic,Jul 11 2008, 03:50 PM

Καλοτάξιδο