ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
O Κόρακας ζει εδώ και χρόνια στη Μυτιλήνη όπου διατηρεί συνεργείο Mercedes και φυσικά φτιάχνει και δυνατά Honda. Όσο για τους αγώνες, ετοιμάζεται για δυναμικό come-back με EVO. Ένας από τους καλύτερους οδηγούς που πέρασαν από την Ελλάδα συνδυάζοντας οδηγικό ταλέντο με μηχανολογικές γνώσεις (Μηχανολόγος γαρ, μερικά χρόνια μεγαλύτερος από εμένα στο ΕΜΠ).
Πιο παλια μιλουσαμε γιατι γνωριζα τον Προγραμματιστη του το Γιωργο που και αυτος εχει παρει τωρα s2000.Τον ξερω τον Κορακα απο την εποχη που ειχε το civic του 90 και ετρεχε
-edit-Απο τους καλυτερους οδηγους που ετρεχαν τοτε στις πιστες και το 99 αν θυμαμαι καλα εφερε το integra για αγωνιστικο και το βαλανε στην πιστα στις Σερρες και εκανε καλυτερο χρονο απο το impreza to gt με τα 211 αλογα τοτε.
-edit-Απο τους καλυτερους οδηγους που ετρεχαν τοτε στις πιστες και το 99 αν θυμαμαι καλα εφερε το integra για αγωνιστικο και το βαλανε στην πιστα στις Σερρες και εκανε καλυτερο χρονο απο το impreza to gt με τα 211 αλογα τοτε.
Originally Posted by uma_chikara,Nov 29 2008, 02:05 AM
Πριν 1 χρόνο πήγα στην Ιαπωνία
Ήμουν 10 μέρες εκεί και δεν είδα 1 S2000 στο δρόμο..ούτε το σαβ-κο!!!
Πήγα στην tsukuba και υπήρχαν μόνο s2000, integra, type-r και Skyline...
Το ότι υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί το s2000 για φιγούρα, όπως και τις carrera, δε σημαίνει οτι το S και η carrera είναι αυτοκίνητο σαβ-κου..
Μη λέμε λοιπόν ο,τι να'ναι...
Το Μεγαλο Σαββατο δε,γραφει 4ες κατω..με τα λαστιχα του λιχουδη μπορει και 5ες..
πλακα κανω φυσικα.
οπως και να εχει το παιδι καταλαβε οτι καλυτερα να μας εβριζε τις μαναδες παρα να γραψει οτι το σασι του Σακη δεν ειναι ακαμπτο
[QUOTE=gzob,Nov 29 2008, 05:51 AM]
Δεδομένου ότι ο κύκλος της GearTech για μοτέρ F20C νομίζω ότι έχει κλείσει (ατμοσφαιρικά, light turbo, full turbo, light compressor, full compressor (ναι Γιαννακέ, για σένα λέω
) nitrous), το νέο project θα είναι ένα δυνατό S (θα δούμε αν θα έιναι ατμόσφαιρα ή light turbo) στημένο για πίστα όπου πάμε να καταρίψουμε ρεκόρ στα Μέγαρα. Ο οδηγός έχει ήδη κλείσει (από τους καλύτερους στην Ελλάδα), πάνω κάτω τα specs έχουν κλείσει και μένει η υλοποίηση. Νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε ένα S να κάνει τα Μέγαρα κάτω από 1:05, δε νομίζετε?
Παιδιά μη
Δεδομένου ότι ο κύκλος της GearTech για μοτέρ F20C νομίζω ότι έχει κλείσει (ατμοσφαιρικά, light turbo, full turbo, light compressor, full compressor (ναι Γιαννακέ, για σένα λέω
) nitrous), το νέο project θα είναι ένα δυνατό S (θα δούμε αν θα έιναι ατμόσφαιρα ή light turbo) στημένο για πίστα όπου πάμε να καταρίψουμε ρεκόρ στα Μέγαρα. Ο οδηγός έχει ήδη κλείσει (από τους καλύτερους στην Ελλάδα), πάνω κάτω τα specs έχουν κλείσει και μένει η υλοποίηση. Νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε ένα S να κάνει τα Μέγαρα κάτω από 1:05, δε νομίζετε? Παιδιά μη
o korakas eftiaxne to 98 ena civic leuko tou patera enos filou mou o legomenos pappous tote sta stekia. eixane vgalei tote 193 troxo se 1600 kuvika kai katevaze 9.700. stoxos tou itane na gurnaei 11.000 strofes!!! o anthrwpos itane polu mprosta kai arwstos hondakias. to sugekrimeno amaksi tote eixe dimiourgisei paniko sta stekia kai eidika sta punto
Originally Posted by gzob,Nov 29 2008, 01:51 PM
το νέο project θα είναι ένα δυνατό S (θα δούμε αν θα έιναι ατμόσφαιρα ή light turbo) στημένο για πίστα όπου πάμε να καταρίψουμε ρεκόρ στα Μέγαρα.
ti exei kanei mexri tora ekei ton kalitero xrono
Στα μεγαρα οι χρονοι απο διαφορα αμαξια stock με εργοστασιακα λαστιχα
TAXYTEPOΣ ΓYPOΣ
EVO VIII 1:11.65 (265 αλογα)
350Z 1:12.70 (280 αλογα)
Astra OPC 1:13.55
TYPE-R 1:13.85
RX-8 1:14.70 (231 αλογα)
A4 2.0 TFSI Quattro DTM Edition 1:15:05
επομενος κατω απο το 1 και 10sec ειναι αρκετα καλος χρονος
το ρεκορ πιστας δεν ξερω αν ισχυει η ειναι μυθος αλλα νομιζω οτι το 2000 περιπου ειχε τρεξει ο τοτε δοκιμαστης της West Mclaren Mercedes για ενα event που ειχε κανει η ομαδα της F1 με ενα McLaren F1-LM και ειχε γραψει 57 δευτερα... τωρα σε αυτο μπορει και να λεω μ@λ@κιες
TAXYTEPOΣ ΓYPOΣ
EVO VIII 1:11.65 (265 αλογα)
350Z 1:12.70 (280 αλογα)
Astra OPC 1:13.55
TYPE-R 1:13.85
RX-8 1:14.70 (231 αλογα)
A4 2.0 TFSI Quattro DTM Edition 1:15:05
επομενος κατω απο το 1 και 10sec ειναι αρκετα καλος χρονος
το ρεκορ πιστας δεν ξερω αν ισχυει η ειναι μυθος αλλα νομιζω οτι το 2000 περιπου ειχε τρεξει ο τοτε δοκιμαστης της West Mclaren Mercedes για ενα event που ειχε κανει η ομαδα της F1 με ενα McLaren F1-LM και ειχε γραψει 57 δευτερα... τωρα σε αυτο μπορει και να λεω μ@λ@κιες
Προφανώς δε μιλάω για ρεκόρ πίστας, λάθος το διατύπωσα. Τα BTCC γυρνάνε περίπου σε 1min και είναι άπιαστα. Για McLaren δεν ξέρω. Στόχος είναι ρεκόρ βολτάδικου αυτοκινήτου full interior με μοτέρ με 'πολιτικούς' τρόπους.