ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by dims2k,Aug 30 2008, 12:06 AM
package ama thes kanonise to sokin na ferw ton filo mou me to s3
ti les gia tin alli pempti???
Originally Posted by MANOS,Aug 29 2008, 09:42 AM
Εγω ενα εχω να δηλωσω.
Η κοντρα μου με τον Ψαλιδα θα ειναι πολυ δυσκολη για μενα.
Να δειτε που δεν θα χασει ποτε αυτο το παιδι.
Απο τοτε που τον ξερω δεν τον εχω περασει ποτε και μαλλον τωρα που ειναι τοσα αλογα ??????
παλι δεν εχω ελπιδες.

Απο την αλλη θελω να δω διαφορες.
Ας αποφασισει ο Yianakkos
Θα κανω οτι μου πει.
Η κοντρα μου με τον Ψαλιδα θα ειναι πολυ δυσκολη για μενα.
Να δειτε που δεν θα χασει ποτε αυτο το παιδι.

Απο τοτε που τον ξερω δεν τον εχω περασει ποτε και μαλλον τωρα που ειναι τοσα αλογα ??????
παλι δεν εχω ελπιδες.

Απο την αλλη θελω να δω διαφορες.

Ας αποφασισει ο Yianakkos
Θα κανω οτι μου πει.
kokokoko!!!

Συγγνωμη Στεφανε που αρρωστησα. Αλλη φορα θα του πω να μην το ξανακανει. Τι ειχες φερει? Αφου ο yiannakos γραφει οτι καλα εκανα και δεν μπορεσα τελικα γιατι δεν υπηρχε κατι να πατησω.
Εδω ειμαστε. Δε χανομαστε.
Με τον Ψαλιδα δεν εχουμε καν συναντηθει ακομα. Τι κενο και μαλακιες γραφετε?

Και οχι τιποτε αλλο αλλα ειχα ετοιμοπολεμο το S και χθες που βγηκα χαλασα αρκετη απο την αγωνιστικη βενζινη μου.

Εχθες το βραδι ηταν να πατησω με τον Ψαλιδα αλλα ηταν κουρασμενος απο το ταξιδι.
Αυτα και σας αγαπω ολους.
Originally Posted by JS RACING,Aug 30 2008, 12:31 AM
kanonistike..esi tha fereis to diko sou louloudi na tou kanonisoume kanena anigma??
mporei tin pempti na sou steilw paketo to s3
ton mano pou arrostise xexe...
oti na nai aplos den mas boleuei h kiriaki....
tha se paro tilefono na kanonisoume... exo 2-3 amaksia pou psinonte na aniksoun mazi sou!!!
335, m3 ftiagmeni, opel astra, 350z, kati tha kanonisoume milame til!!!
prostoparom pata me mano ama ton peraseis tha eine ke o yiannakos eki opote blepoume xexexe
oti na nai aplos den mas boleuei h kiriaki....
tha se paro tilefono na kanonisoume... exo 2-3 amaksia pou psinonte na aniksoun mazi sou!!!
335, m3 ftiagmeni, opel astra, 350z, kati tha kanonisoume milame til!!!
prostoparom pata me mano ama ton peraseis tha eine ke o yiannakos eki opote blepoume xexexe
Originally Posted by MANOS,Aug 30 2008, 12:43 AM

Συγγνωμη Στεφανε που αρρωστησα. Αλλη φορα θα του πω να μην το ξανακανει. Τι ειχες φερει? Αφου ο yiannakos γραφει οτι καλα εκανα και δεν μπορεσα τελικα γιατι δεν υπηρχε κατι να πατησω.
Εδω ειμαστε. Δε χανομαστε.
Με τον Ψαλιδα δεν εχουμε καν συναντηθει ακομα. Τι κενο και μαλακιες γραφετε?

Και οχι τιποτε αλλο αλλα ειχα ετοιμοπολεμο το S και χθες που βγηκα χαλασα αρκετη απο την αγωνιστικη βενζινη μου.

Εχθες το βραδι ηταν να πατησω με τον Ψαλιδα αλλα ηταν κουρασμενος απο το ταξιδι.
Αυτα και σας αγαπω ολους.

h kopelia pantos irthe me to kompresser na sou diksi to ergo alla distixos esi den emfanistikes!!!!!! krimas dioti tha pigenes poli pio arrostos spiti xexe!!!