ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by MANOS,Oct 8 2008, 11:41 PM
Μιλας πολυ θεωρητικα Yiannakouli.
Ενα αμαξι βελτιωμενο καταπονειται σε πολλα σημεια οταν το σκιζουν και δεν ειναι μονο το μοτερ.
Μονο και μονο οι 5-6 εκκινησεις ταπα που θα κανουν με το Vbox για να μετρησουν χρονους αρκει να γ@μ@θει ο δισκος, το σασμαν, το διαφορικο, τα ιμιαξονια...
Δεν ξερω...αλλο να εχω ενα μαγαζι και να θελω να διαφημιστω ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ και αλλο να δινω το αμαξι μου να το σκιζουν μεσα στην πιστα και μετα να το λιωνουν στα 0-100, 0-300, 0-400, 0-1000 και 400-0 κ.λ.π.
Αντε να το οδηγουσα ο ιδιος να πω οτι θα το προσεξω εγω.
Θα το οδηγουν αλλοι ομως και χεστηκε ο καθενας για το δικο σου το αμαξι αν θα βγαλει ζημια οταν απο τις 7000 και 8000 στροφες αφησει το συμπλεκτη.
Γνωμη μου παντα και γι αυτο και απαντησα αρνητικα.
Ενα αμαξι βελτιωμενο καταπονειται σε πολλα σημεια οταν το σκιζουν και δεν ειναι μονο το μοτερ.
Μονο και μονο οι 5-6 εκκινησεις ταπα που θα κανουν με το Vbox για να μετρησουν χρονους αρκει να γ@μ@θει ο δισκος, το σασμαν, το διαφορικο, τα ιμιαξονια...
Δεν ξερω...αλλο να εχω ενα μαγαζι και να θελω να διαφημιστω ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ και αλλο να δινω το αμαξι μου να το σκιζουν μεσα στην πιστα και μετα να το λιωνουν στα 0-100, 0-300, 0-400, 0-1000 και 400-0 κ.λ.π.
Αντε να το οδηγουσα ο ιδιος να πω οτι θα το προσεξω εγω.
Θα το οδηγουν αλλοι ομως και χεστηκε ο καθενας για το δικο σου το αμαξι αν θα βγαλει ζημια οταν απο τις 7000 και 8000 στροφες αφησει το συμπλεκτη.
Γνωμη μου παντα και γι αυτο και απαντησα αρνητικα.
Originally Posted by lalakis2000,Oct 8 2008, 11:42 PM
Ο πακετάκος δε μασάει...beware of blast...
τελικα ηταν μπροστα???
απο τι πατησανε??
Κοιτα,τον πακετο τον ξερεις,χαριζει κοντες. Παρολα αυτα,το πρωτο πατημα ηταν 1τη 6.000 ο πακετος κ 2ρα το Ζ οπου λογο SMG εκανε kick down κ εριξε σε 1τη οπου εχασε εδαφος κ περασαν μπροστα απο ΑΒ 1κενο μπροστα ο πακετος. Μετα πατησαν 1τες 2.000 ο πακετος ενα κενο πισω κ η τελικη πιστευω η καλυτερη 1τες 5.000 οπου σφαζοντουσταν μεχρι ΑΒ με προβαδισμα του πακετου να ανοιγει...
Originally Posted by ManosS2k,Oct 9 2008, 01:00 AM
Μετα πατησαν 1τες 2.000
2000 ??????? Στροφες?
Θα τρελαθουμε τελειως?
Το S εκανε κοντρα 1η 2000 στροφες?
Α ρε κοντρακια Πακετο. Γεννημενος για κοντρες εισαι...
Στο dragster παντως γραφουν οτι εχασε το S2000 και το επιβεβαιωνει αυτο και ο Στεφανος.
Καταλαβα παλι... οτιναναι.