ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by yiannakos,Sep 11 2008, 03:57 AM
Μάνο το νου σου
Δεν θα έχεις back up σήμερα
Εγώ θα είμαι στο ρόλο θεατή
Δεν πειράζει , είναι για καλό σκοπό
Θα έρθω όμως με το ζωντανό για να σε δω
Δεν θα έχεις back up σήμερα
Εγώ θα είμαι στο ρόλο θεατή
Δεν πειράζει , είναι για καλό σκοπό
Θα έρθω όμως με το ζωντανό για να σε δω

Ζουμε για τις ατακες σου.
Εισαι πολυ μπροστα φιλε, πολυ μπροστα.
Θελω ρεσιταλ αποψε.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ας γραψω και εγω μια κοντρουλα χθες, αν και μονο κοντρα δεν ηταν.
Επιδειξη μαμακιας ενος ΒΜW Z4 3.0. Ενω ειμαι με συνοδηγο και αρμενιζουνε τα μαλλια της κεφαλης μας απο την ανοικτη αισθηση του αυτοκινητου, (ναι ειναι roadster), ερχεται απο πισω μου ενας και κολλαει λες και ηθελα σπρωξιμο.
Κανει μια αριστερα (στο Φλοισβο εγινε η φαση) και παταει γκαζι να με περασει. Αλλαγη ταχυτητας, λοιπον κι εγω και απο πισω του μεχρι την επομενη στροφη στα φαναρια της μαρινας (εκει που ειναι το Αβερωφ). Φαναρια τωρα, γκαζιες αυτος, ρελαντι εγω.
Γκαζιες αυτος, απορια εγω.
Γκαζιες αυτος, γκαζια στις 6500-7000 στροφες εγω και πεταγομαστε μαζι.
Το καλο με το S ειναι οτι χτυπαμε 9αρες οταν οι αλλοι αλλαζουν ταχυτητες χαμηλοτερα.
Μπροστα το S μεχρι την επομενη αριστερη στροφη οπου εκει το Z4 απλα εκανε κοκοκο και εκοψε.
Αυτα, και αλλη φορα ας προσεχουν. Περαστικα παιδι μου κι ας μην ειχες παρεα.
Επιδειξη μαμακιας ενος ΒΜW Z4 3.0. Ενω ειμαι με συνοδηγο και αρμενιζουνε τα μαλλια της κεφαλης μας απο την ανοικτη αισθηση του αυτοκινητου, (ναι ειναι roadster), ερχεται απο πισω μου ενας και κολλαει λες και ηθελα σπρωξιμο.
Κανει μια αριστερα (στο Φλοισβο εγινε η φαση) και παταει γκαζι να με περασει. Αλλαγη ταχυτητας, λοιπον κι εγω και απο πισω του μεχρι την επομενη στροφη στα φαναρια της μαρινας (εκει που ειναι το Αβερωφ). Φαναρια τωρα, γκαζιες αυτος, ρελαντι εγω.
Γκαζιες αυτος, απορια εγω.
Γκαζιες αυτος, γκαζια στις 6500-7000 στροφες εγω και πεταγομαστε μαζι.
Το καλο με το S ειναι οτι χτυπαμε 9αρες οταν οι αλλοι αλλαζουν ταχυτητες χαμηλοτερα.
Μπροστα το S μεχρι την επομενη αριστερη στροφη οπου εκει το Z4 απλα εκανε κοκοκο και εκοψε. Αυτα, και αλλη φορα ας προσεχουν. Περαστικα παιδι μου κι ας μην ειχες παρεα.

ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ!!!!