ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by energetic,Sep 11 2008, 04:13 AM
Ας γραψω και εγω μια κοντρουλα χθες, αν και μονο κοντρα δεν ηταν.
Επιδειξη μαμακιας ενος ΒΜW Z4 3.0. Ενω ειμαι με συνοδηγο και αρμενιζουνε τα μαλλια της κεφαλης μας απο την ανοικτη αισθηση του αυτοκινητου, (ναι ειναι roadster), ερχεται απο πισω μου ενας και κολλαει λες και ηθελα σπρωξιμο.
Κανει μια αριστερα (στο Φλοισβο εγινε η φαση) και παταει γκαζι να με περασει. Αλλαγη ταχυτητας, λοιπον κι εγω και απο πισω του μεχρι την επομενη στροφη στα φαναρια της μαρινας (εκει που ειναι το Αβερωφ). Φαναρια τωρα, γκαζιες αυτος, ρελαντι εγω.
Γκαζιες αυτος, απορια εγω.
Γκαζιες αυτος, γκαζια στις 6500-7000 στροφες εγω και πεταγομαστε μαζι.
Το καλο με το S ειναι οτι χτυπαμε 9αρες οταν οι αλλοι αλλαζουν ταχυτητες χαμηλοτερα.
Μπροστα το S μεχρι την επομενη αριστερη στροφη οπου εκει το Z4 απλα εκανε κοκοκο και εκοψε.
Αυτα, και αλλη φορα ας προσεχουν. Περαστικα παιδι μου κι ας μην ειχες παρεα.
Επιδειξη μαμακιας ενος ΒΜW Z4 3.0. Ενω ειμαι με συνοδηγο και αρμενιζουνε τα μαλλια της κεφαλης μας απο την ανοικτη αισθηση του αυτοκινητου, (ναι ειναι roadster), ερχεται απο πισω μου ενας και κολλαει λες και ηθελα σπρωξιμο.
Κανει μια αριστερα (στο Φλοισβο εγινε η φαση) και παταει γκαζι να με περασει. Αλλαγη ταχυτητας, λοιπον κι εγω και απο πισω του μεχρι την επομενη στροφη στα φαναρια της μαρινας (εκει που ειναι το Αβερωφ). Φαναρια τωρα, γκαζιες αυτος, ρελαντι εγω.
Γκαζιες αυτος, απορια εγω.
Γκαζιες αυτος, γκαζια στις 6500-7000 στροφες εγω και πεταγομαστε μαζι.
Το καλο με το S ειναι οτι χτυπαμε 9αρες οταν οι αλλοι αλλαζουν ταχυτητες χαμηλοτερα.
Μπροστα το S μεχρι την επομενη αριστερη στροφη οπου εκει το Z4 απλα εκανε κοκοκο και εκοψε. Αυτα, και αλλη φορα ας προσεχουν. Περαστικα παιδι μου κι ας μην ειχες παρεα.

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καλα ηταν αποψε. Μπραβο στο Μανο που προσφερε ενα (κωλο)νατο τσαι σε μια ωραια κοντρα. 
H πλακα ηταν οταν επεσε σημα για την αστυνομια. Τετοιο γελιο μαζι με το Stradale δεν εχω ριξει. Το σκηνικο ηταν απιστευτο. Εγω και ο Stradale, λες και ειχαμε γυρισμα για Matrix σε slow motion και ο υπολοιπος κοσμος σε κατασταση speed.

H πλακα ηταν οταν επεσε σημα για την αστυνομια. Τετοιο γελιο μαζι με το Stradale δεν εχω ριξει. Το σκηνικο ηταν απιστευτο. Εγω και ο Stradale, λες και ειχαμε γυρισμα για Matrix σε slow motion και ο υπολοιπος κοσμος σε κατασταση speed.
Egw ekana boltes me to KTM tou TINT
kai otan phga na parw to S eixe mhnei mono tou kai 2-3 peripolika gyrw gyrw 
Yiannake gi ayto me eides mesa sto paniko ekeinh thn wra eixa kseno mhxanaki xwris xartia kai to S parkarismeno mrposta mono tou
kai otan phga na parw to S eixe mhnei mono tou kai 2-3 peripolika gyrw gyrw 
Yiannake gi ayto me eides mesa sto paniko ekeinh thn wra eixa kseno mhxanaki xwris xartia kai to S parkarismeno mrposta mono tou
Μπράβο στο Μάνο και από εμένα
Μία κολώνα και παραπάνω είδα εγώ αλλά κάποιος θα έχει και βίντεο για να το δούμε ξεκάθαρα μην αδικούμε και το παιδί. Πολύ άνετα μπροστά. Βέβαια καλά τα κατάφερε και το ΤΤ απέναντι στο θηρίο του Μάνου μόνο και μόνο επειδή είναι θηρίο αυτό το αυτοκίνητο
Kalimera kai apo mena..an kai exw na mpw polyyyyy kairo meta tin polisi tou S..
Kalo to patimataki Mano..mpravo..pextike omws re file mamakia me toy iou iou gkin gkin..krima panw pou kanonizame to patimataki re gamwto..
Na kanonisoume omws na doume ti ginetai kai metaksi ena...!!!!
Kalo to patimataki Mano..mpravo..pextike omws re file mamakia me toy iou iou gkin gkin..krima panw pou kanonizame to patimataki re gamwto..
Na kanonisoume omws na doume ti ginetai kai metaksi ena...!!!!
Καλημερα σας κυριοι.Οντως ηταν πολυ ωραια εχθες αλλα μας την εσπασαν τα Στρουμφ που ηρθαν κατα κυμματα...Πολυ γελιο..Μου θυμισε το fast and furious η ολη φαση χαχαχα.Ελπιζω να μην εγραψαν κανενα απο εμας.Μπραβο στον ραφτη μας...Οντως η διαφορα ηταν πανω απο 1+ κολωνα τι να πω πριονι λεμε.Παντως η βραδυα μου συνεχιστηκε καταπληκτικα............. Γυρναγαμε με το evo ταπα 280 συνεχεια στροφες ευθειες το εργαλειο δεν μασαει..Πολλα τα G. Ο ηχος του ανασταινε νεκρους..Κριμα που ηταν με check engine ανναμενο να βλεπαμε και κανα καλο πατημα...Στελλαρα ετοιμασου..