Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Oct 8, 2008 | 10:32 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by nipponS2000,Oct 8 2008, 06:04 PM
Δηλαδη το S του DS2000 (παρεπιπτωντος τι απεγινε αυτο το S?) δεν καθοταν μπροστα απο Μ?Εγω θυμαμαι μετρησεις power techniques 0-100,0-400,0-1000 και ηταν ανετα μπροστα απο Μ.
Παιδιά όπως έχω πει στο παρελθόν , για να κοιτάξει s2k κάποιο M3 στα μάτια
Χρειάζεται 290+ ρόδα.
Με λιγότερα άλογα , μόνο στη περίπτωση που έχει σοβαρό weight reduction το s2k
Με αυτά είναι και μπροστά το s2k..
Το μοτέρ του ds παιδιά
Old Oct 8, 2008 | 10:59 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Oct 8 2008, 10:46 AM
Ποτε θες να σε ραψω κι εσενα?
Τωρα που σου λειπουν τα psi....
Υπό νορμάλ συνθήκες , θα σου έλεγα όποτε θέλεις
Old Oct 8, 2008 | 11:04 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Οντως ετσι ειναι.
Τα εχουμε πει εκατο φορες τα ιδια και τα ιδια.
Ειδικα για τον Πετρο που βαζει κοντρες ηταν μεγαλο λαθος να ακολουθησει την οδο αυτη γιατι και πολλα λεφτα εχει δωσει και το αποτελεσμα αυτο δεν ικανοποιει καποιον που το στηνει σε κοντρες. Αν μιλουσαμε για πιστα τοτε το συζητουσαμε αν και παλι εχω τις αμφιβολιες μου.
Και για να καταλαβετε το μετρο συγκρισης το Μ3 του Νικου που πατησε ο Πετρος ειναι το ιδιο Μ3 που ειχα πατησει εγω με το S μου οταν εβαλα τον κομπρεσορα και στην τριτη σταματησα την κοντρα γιατι δεν υπηρχε καμια επαφη, εξαφανιζομουνα. Και οχι βεβαια οτι φταιει το Μ3 του Νικου, ισα ισα που ειναι πολυ καλο. Απλα το S με το f/i παει σε αλλη κατηγορια πλεον. Οσο για το value for money ας μην το συζητησουμε καθολου καλυτερα στην επιλογη της ατμοσφαιρικης βελτιωσης.
Επισης η ιστορια με το αμαξι του DS και τα νουμερα που δηλωνονταν κατα καιρους δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα και το τι εκανε το αμαξι στο δρομο. Αλλη μεγαλη ιστορια και αυτη.
Και το συμπερασμα ειναι ενα. Εχεις καποια χρηματα? Θες να παρεις σιγουρη δυναμη και να διατηρησεις την φιλοσοφια του μοτερ σου? ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑΣ. Αν παλι θες κατι που ξεφευγει σε ιπποδυναμη...ΤΟΥΡΜΠΟ. Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για να βγαζουν λεφτα εμποροι και συνεργεια. Το S απο το εργοστασιο ειναι βελτιωμενο στο 99%. Οτι και να κανεις θα παρεις καποια αλογα λιγα τα οποια δεν επαρκουν να σε ανεβασουν κατηγορια. Οσοι ακομα δεν το εχουν καταλαβει και πετανε τα λεφτα τους ασκοπα κανουν κακο του κεφαλιου τους.
HONDA
Old Oct 8, 2008 | 11:10 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Μου ζητησαν κι εμενα το S για το Power Car αλλα απαντησα αρνητικα για πολλους λογους.
Μακαρι Yiannake να μη σου βγαλει κανενα προβλημα γιατι να ξερεις θα το σκισουν εκει το αμαξι και ποιος μετα θα αναλαβει την ευθυνη για να αποκαταστησει τη ζημια?
Ο Yiannkoooooooooos!
Αντε και καλη επιτυχια.
Old Oct 8, 2008 | 11:23 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Oct 9 2008, 07:10 AM
Μακαρι Yiannake να μη σου βγαλει κανενα προβλημα γιατι να ξερεις θα το σκισουν εκει το αμαξι και ποιος μετα θα αναλαβει την ευθυνη για να αποκαταστησει τη ζημια?
Ο Yiannkoooooooooos!
Αντε και καλη επιτυχια.
σε θεωρητικό επίπεδο , και βάση χρημάτων που έχω κουμπώσει το μόνο που έχω να φοβάμαι είναι τα ιμιαξονια μου.
Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι είναι σκυλί ,
Το μοτέρ ιδικά είναι φτιαγμένο για να τρώει πολύ ξύλο .(ασχέτως αν εγώ το χαϊδεύω )

Το βλέπω λίγο και σαν τεστ αξιοπιστίας
Old Oct 8, 2008 | 11:25 PM
kwn/nos s2000's Avatar
Registered User

From: Athens

Xasane osoi den pigan gia pswnia exthes...egine xamos apo carrera turbo 500 + oles...trella patimata..polla evo..eidika ena leuko pou kukloforei...xazeuei kosmos...onomata den leme...kai genika wraia bradia...i gefira tou xwriou tiga apo kosmo...o poulias me to Z patise me ena carrrera turbo 600 + kai emeine pisw 1 kolwna..douleuontas mono 0.8 piesi logw asfalous rithmisis gia to Athens tuning show..tha rithmisei na epistrepsei sta kanonika tou aloga...kai apo bdomada etoimaste gia megalo patima...sto metaksu proigoumenws eixe anoiksei me ena ftiagmeno R1 1000 kai pigainane kopia mexri kai ta 260 pou prolaban na mazepsoun... KAI ena bravo ston paketo gia exthes to brady...polu to xarika erikse miso kapo apo oti eida se ena z4 coupe 3.0....
Old Oct 8, 2008 | 11:26 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

Μπράβο ρε πακετε
Old Oct 8, 2008 | 11:27 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Kαλα οποιος επιμενει ατμοσφαιρικα σε αμαξια οπως τα Μ3, 350Ζ , S2000 κλπ και περιμενει να εχει καλη σχεση αποδοσης και χρηματων που ξοδευει τοτε ειναι χαμμενος απο χερι. Το S2000 ατμοσφαιρικα για να καθεται διπλα σε M3 θελει παρα πολλα πραγματα + ελαφρωματα, οποτε θα εχεις ξοδεψει κανα 8χιλλιαρο + αμαξι κοτετσι για να πηγαινεις μαζι με Μ3. Ελεος.... με κομπρεσσορα σε stock boost θα εισαι λογικα μαζι ή και λιγο μπροστα, με λιγο boost παραπανω εξαφανιζεσαι. Τωρα για turbo δεν μιλαω γιατι ειναι πολλα πραγματα παραπανω involved, οποτε δεν το προτεινω για καποιον που θελει να βαλει κατι πανω και να το ξεχασει....

Και του DS παιδια το αμαξι σε καλα Μ3 πολυ δυσκολα καθοταν διπλα... χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ηταν καλο αμαξι.

Οποιος θελει κοντρες, FI στο S, αλλιως Φιλτρο-Εξατμιση και τελος.

Οσο αφορα για του Γιαννακου, ρε συ πες τους τουλαχιστον να μην το πιεζουν στις εκκινησεις... εγω αυτο θα φοβομουνα βασικα κατα τα αλλα το μοτερ τι να παθει, μην τρελαθουμε κιολας, αν δεν κανουν κανα χαζο κατευασμα τιποτα δεν θα γινει. Ομως αληθεια, θα σας βαλουν να υπογραψετε κανα χαρτι οτι δεν εχουν ευθυνη ή κατι αναλογο;
Old Oct 8, 2008 | 11:41 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Oct 8 2008, 11:23 PM
σε θεωρητικό επίπεδο , και βάση χρημάτων που έχω κουμπώσει το μόνο που έχω να φοβάμαι είναι τα ιμιαξονια μου.
Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι είναι σκυλί ,
Το μοτέρ ιδικά είναι φτιαγμένο για να τρώει πολύ ξύλο .(ασχέτως αν εγώ το χαϊδεύω )

Το βλέπω λίγο και σαν τεστ αξιοπιστίας
Μιλας πολυ θεωρητικα Yiannakouli.
Ενα αμαξι βελτιωμενο καταπονειται σε πολλα σημεια οταν το σκιζουν και δεν ειναι μονο το μοτερ.
Μονο και μονο οι 5-6 εκκινησεις ταπα που θα κανουν με το Vbox για να μετρησουν χρονους αρκει να γ@μ@θει ο δισκος, το σασμαν, το διαφορικο, τα ιμιαξονια...
Δεν ξερω...αλλο να εχω ενα μαγαζι και να θελω να διαφημιστω ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ και αλλο να δινω το αμαξι μου να το σκιζουν μεσα στην πιστα και μετα να το λιωνουν στα 0-100, 0-300, 0-400, 0-1000 και 400-0 κ.λ.π.
Αντε να το οδηγουσα ο ιδιος να πω οτι θα το προσεξω εγω.
Θα το οδηγουν αλλοι ομως και χεστηκε ο καθενας για το δικο σου το αμαξι αν θα βγαλει ζημια οταν απο τις 7000 και 8000 στροφες αφησει το συμπλεκτη.
Γνωμη μου παντα και γι αυτο και απαντησα αρνητικα.
Old Oct 8, 2008 | 11:42 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by kwn/nos s2000,Oct 8 2008, 11:25 PM
...KAI ena bravo ston paketo gia exthes to brady...polu to xarika erikse miso kapo apo oti eida se ena z4 coupe 3.0....

Ο πακετάκος δε μασάει...beware of blast...

All times are GMT -8. The time now is 07:06 AM.