ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Sep 16 2008, 09:20 AM
Στην ευθεία με έχει περάσει και uno και corsa και πολλά άλλα.
Σιγά το θέμα.
Είσαι φίλος του p.,ωραία.Και εγώ μου θες να το ξέρω???Μπαίνεις εδώ και μας τη λες για το αμάξι,και θες να κρατήσω την ψυχραιμία μου?
Έχει γίνει αυτή η κατάσταση άπειρες φορές,και πλέον είναι κουραστικό.
Πάρε το αμάξι σου και πάμε μία βόλτα Διόνυσο να δω ποιος θα κλαίει τα λεφτά του.Αλλιώς κάτσε και κάνε πάνω-κάτω το Βασιλόπουλο.
Σιγά το θέμα.
Είσαι φίλος του p.,ωραία.Και εγώ μου θες να το ξέρω???Μπαίνεις εδώ και μας τη λες για το αμάξι,και θες να κρατήσω την ψυχραιμία μου?
Έχει γίνει αυτή η κατάσταση άπειρες φορές,και πλέον είναι κουραστικό.
Πάρε το αμάξι σου και πάμε μία βόλτα Διόνυσο να δω ποιος θα κλαίει τα λεφτά του.Αλλιώς κάτσε και κάνε πάνω-κάτω το Βασιλόπουλο.
οτι ειχα ποσταρει και στα νεα μελη που αναφερω οτι ειμαι φιλαρακι με τον πακετο και επισης σε αυτο το τοπικ λιγες σελιδες πιο πριν..αλλα που να το δεις..και δεν την ειπα για το αμαξι σας, αλλα για το αμαξι του πακετου συγκεκριμενα...
ειπα επισης οτι στις στροφες το αμαξι σας ειναι απιστευτο...αλλα επειδη βλεπω οτι το συνεχιζεις και οχι φιλικα θα σου πω εγω το εξης παλι φιλικα: αν βρεις αμαξι μπροστα σου στον διονυσο πως θα το προσπερασεις???γιατι αν ειναι να ανεβαζω 6000 στροφες για να κανω μια προσπεραση στο Διονυσο και σε οποιο επαρχιακο δρομο πηγαινω, τοτε να μου λειπει...