Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Sep 16, 2008 | 10:19 AM
yellow_s2k's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Φίλος που έχει opc corsa με πρόγραμμα (δηλώνει 230+), όχι δεν διανοείται να με περάσει αλλά ούτε να με ακολουθήσει, εγώ είμαι τελειως μαμά.Συν τις άλλης το αμάξι έιναι σχεδόν ενός έτους και κουδουνάει σαν κουδουνίστρα μωρού! Ξεκινάμε για Αλεξανδρούπολη, βγάλσιμο πινακίδες και λέμε σε όλη την διαδρομή να πάμε τελικιασμένοι.Το S δεν μάσησε πουθενά, το έιχα όλη την ώρα τέρμα πάτωμα, αφού άφησε σημάδι στο πλάστικό.Το καημένο το corsaki όλο θερμοκρασίες ανέβαζε και όλο έκοβε και όλο ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ.Μου θύμισε όταν μικρός είχα ένα jogακι και συνέχεια έκανα στάσεις για να κρυώσει όταν πήγαινα μακριά. Λοιπόν το παλικάρι έβαλε μυαλό και λέει οτι θα το πουλήσει και θα πάρει ένα Civic Type-s να ησυχάσει με τα ίδια λεφτά και πολύ κάλα θα κάνει.

Δεν βγήκα να κράξω τα Corsa αλλά να λέμε και την αλήθεια. Δεν μπορεί ένα αμάξι που έχει 50000 ευρώ να συκρίνεται με ενα που έχει 23000 ευρώ και ανήκει και σε άλλη κατηγορία.Και εγώ παλιά με άλλο αυτοκίνητο που είχα έκανα κουδούνια άλλα αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων δραχμών και γκαζιού τότε, αλλά όταν πήγαινα σπίτι έλεγα εγώ έχω τον κουβά και αυτός την αμαξάρα και ας τον πέρασα.

Χωρίς κακία πάντα
Old Sep 16, 2008 | 10:26 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by jpcupra,Sep 16 2008, 09:50 AM
ο φιλος μου ο πακετος ομως γιατι δεν μπορει να με περασει???
Χωρις παρεξηγηση φιλε μου,αλλα ο πακετος μου εκμυστηριευτικε κατι σ'αγαπαει λεει κ δεν θελει να σε απογοητευσει
Old Sep 16, 2008 | 10:31 AM
valerios's Avatar
Registered User

Σκεφτομαι Best Motoring Int στην κατηγορια Touge 280 να βαλουν κανα Corsa φτιαγμενο ετσι για πλακα! Θα το περασει απο μεσα ο DK με το J's Racing!
Old Sep 16, 2008 | 10:37 AM
jpcupra's Avatar
Registered User

αν επιτρεπεται πως τον λενε φιλε yellow s2k?τελικα τι εγινε?κανατε καποιο πατημα?? κουδουνιστρα στον χρονο επανω και αμαξι 50000???καλη φαση...
Μανο να του πεις να πλυθει καλα γιατι σημερα θα λαμψει η αληθεια εχουμε κανονισει για σημερα πατημα...
Old Sep 16, 2008 | 10:40 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Περιμενω νεα...
Old Sep 16, 2008 | 10:41 AM
jpcupra's Avatar
Registered User

θα παιξουν και βιντεο αυτη τη φορα...
Old Sep 16, 2008 | 10:54 AM
valerios's Avatar
Registered User

Εγω αν ειχα Corsa με προγραμμα ,μονο για Mine's GT R η στην πολυ ξεφτιλα με κανα Amuse GT R θα το ξεπαρκαρα εεεε θα το εβγαζα απο το γκαραζ
Old Sep 16, 2008 | 11:02 AM
yellow_s2k's Avatar
Registered User

Τον λένε Πέτρο και έχει ένα κόκκινο.Δεν έτριζε το δικό μου αλλά το δικό του και έχει 13000κμ αν θυμάμε καλά.Το δικό μου είναι 7 χρονών και κάνει μόνο θόρυβο η κουκούλα στα ψηλά. Πάτημα απο στάση σε όχι και τόσο ευνοικό δρόμο και για τους δυό μας ήμουν πολύ μπροστά στο χιλιόμετρο (πόσες κωλόνες και τέτοια δεν ξέρω να τα μετράω γιατί δεν είμαι κοντράκιας και δεν με πολυνοιάζει αν θα με περάσει οτιδήποτε στο δρόμο). Απο δευτέρες πηγαίναμε μαζί όταν έβαλα τρίτη μικρό προβάδισμα εγώ και τετάρτες άνοιγα.

Το θέμα ειναι ότι εγώ ξέρω τι αμάξι πήρα, εσύ και πολλοί άλλοι γνωρίζουν τι αμάξι έχουν;

Α και μια ερώτηση, πόση ώρα μπορείς να πάς τελικές;

Δεν κρίνω κανέναν και δεν λέω ότι το Corsa δεν είναι καλό αμάξι για τα λεφτά του.Αλλά μόνο γιατυτό, όπως και άλλα αυτοκίνητα και όπως και το S. Σε άλλη φάση μπορεί να το έπαιρνα και εγώ.Σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι το ωραίο στην κατηγορία του.
Old Sep 16, 2008 | 11:05 AM
yellow_s2k's Avatar
Registered User

Ένα video θα ήταν ενδοιαφέρον να δείξω και στον φίλο μου.
Old Sep 16, 2008 | 11:14 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Ενταξει δεν χρειαζονται νευρα,το αιμα των πιτσιρικαδων βραζει και ειναι ωραιο να ριχνεις η να εισαι κοντα σ'ενα αμαξι πολυ πιο ακριβο και αλλης κλασης απο το δικο σου.Μην τα βαζουμε με το παιδι.Απλα υπο συνθηκες πολλα μπορουν να γινουν.Και εγω ειχα τυχει μ'εναν ωραιο τυπακο μ'ενα fr φιλτρο και φτιαχτο προγραμμα και μου λεγε οτι περναει πολλα 20vt 1ου σταδιου και ολα τα type-r και τα S και μου λεει παμε με 2ες και 3000!!??Παμε λεω εγω.Πεταγεται μισο αμαξι και 4ες ψηλα ηταν παντα 1 με 2 αμαξια.Το ιδιο εγινε και με 1ες και με 3ες ρολλ.Χαρα λοιπον ο πιτσιρικας που καθοταν κοντα του λεω και εγω στο τελος παμε και μια απ'τα 80?Με κοιταε και μου λεει με 3ες δηλαδη?Οχι του λεω υποχρεωτικα.Εγω 3ες μου λεει εσυ οτι θες.Παταμε και στην αλλαγη 4ης σε πεμπτη ειχε φαει 2-3 κενα και τα παρατησε.Για σταση δεν το συζηταμε.Ειπαμε υπο συνθηκες ολα γινονται,οπωτε ας χαλαρωσουμε.

All times are GMT -8. The time now is 07:05 AM.