Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Sep 18, 2008 | 03:44 AM
package's Avatar
Registered User

Άνοιγμα στη βουλιαγμενης με Α4 2.0 tfsi. Ρολαριστά χαμηλά κόπια. Από στάση, άλλο ΠΡΑΜΑ.
Old Sep 18, 2008 | 04:18 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Sep 18 2008, 03:44 AM
Άνοιγμα στη βουλιαγμενης με Α4 2.0 tfsi. Ρολαριστά χαμηλά κόπια. Από στάση, άλλο ΠΡΑΜΑ.
Sa den ntrepese paizeis me to ta tfsi
Old Sep 18, 2008 | 04:24 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by package,Sep 18 2008, 03:44 AM
Δεν ηταν ουτε καν μαμα...
Old Sep 18, 2008 | 04:26 AM
package's Avatar
Registered User

Εγώ πάντως φοράω μόνο ένα τελικό.
Old Sep 18, 2008 | 04:57 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Sep 18 2008, 04:26 AM
Εγώ πάντως φοράω μόνο ένα τελικό.
Synexizeis
Old Sep 18, 2008 | 05:06 AM
package's Avatar
Registered User

Ρε δεν κάνω πλάκα.
Old Sep 18, 2008 | 05:20 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by alexarav74,Sep 18 2008, 10:50 AM
πέρασαν καμιά 10ρια χρόνια- μέχρι τα 28 μου- προσπαθώντας να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν όλοι αυτοί που δεν τρέχουν...

όταν μου επέτρεψαν οι ορμόνες μου να καταλάβω τι πράγματα ρισκάρω, το έκοψα...
Εγώ φίλε θα πω απλά να ξέρεις που τρέχεις
Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι όσο μεγαλώνουμε
Old Sep 18, 2008 | 05:36 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by jerryS2K,Sep 18 2008, 10:02 AM
Για προσέξτε εσείς οι κοντράκηδες. Τον φάγατε τον άνθρωπο .....

Είναι τραγικό , ειδικά που τον εγκατέλειψε.
Μήπως ξέρουμε αν πήγαινε σαν Μ@λ@κ@ς με το ποδήλατο στην εθνική

Δεν ξέρω αν τον πάτησε κάποιος που έκανε κόντρα ,

αλλά ποιο πιθανόν μου φαίνεται να τον πάτησε κάποιος από αυτούς που την ώρα που οδηγούνε , μιλάνε στο τηλέφωνο , τρώνε , διαβάζουνε εφημερίδα , μην πω και τίποτα άλλο .

όταν κάνεις κόντρα κοιτάς τον δρόμο τουλάχιστον......
Old Sep 18, 2008 | 07:10 AM
fas2k's Avatar
Registered User

From: kifisia

Εγώ δεν θέλω μεροκάματο,θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο
Tραβα μια μερα απο το KAT.

Εγώ φίλε θα πω απλά να ξέρεις που τρέχεις
Εσυ yannako ξερεις που τρεχεις?
Σου ειπα στην Eθνικη Οδο στην αριστερη με διαζωμα με 210 και πεταχτηκε σκυλος και αλλη φορα ιδια χλμ λιγο μετα την Κορινθο στην αριστερη κολλημενος πισω απο Α4Τurbo θαμνος απο αυτους που ειχαν καθαρισει το διαζωμα και παλι στην Ε.Ο. στην αριστερη κολλημενος πισω απο murcielago πατος απο μπουκαλι. Πως να αντιδρασεις? Ουτε ο Schumacher δεν θα προλαβαινε.

Αλλο τωρα αν ο καλος Θεουλης θελει και ζουμε. Και εσυ ξερεις και την Κηφισιας στα καλα της και τον Διονυσο στα καλα του και εχεις μαζεψει και τις τουμπες σου και τα τροπετα σου. Τωρα επειδη εχω γνωρισει κατα τυχη και τον πατερα του uma(μιλαω για αυτον γιατι ειναι απο τους δυο-τρεις που νομιζουν οτι στριβουν γρηγορα τον Διονυσο, γαλαζιο-ασημι και μαυρο δεν μου ειπες?) και ξερω ποσο χρονων ειναι (το χαιρομαι πραγματικα παρα πολυ το παιδι σαν να ηταν γιος μου, νεος, ομορφος, ψηλος, ενα κεφαλι εξω απο το cabrio,μακαρι να ειχα τετοιο αυτοκινητο στην ηλικια του η' μπορει και καλυτερα οχι )και πιστευει οτι στριβει (μαλλον το ιδιο σκεφτεστε και οι υπολοιποι κοντινης ηλικιας κρινοντας απο τα γραφομενα σας), οταν εγω η' ο yannakos η' καθε 35ρης+ εκανα κοντρες τον Διονυσο με golf gti χειροφρενο ολη την Διονυσου η' τα τοτε τερατα audi quattro στυλ Τζιγγερ, 5 turbo, uno turbo, RS turbo μαλλον εισασταν 3-5 χρονων. Εγω μαζεψα 2 κολωνες, 1 μαντρα και κανα δυο χαντακια αλλα ο θεουλης με εσωσε. Δυο φιλους μου δεν προλαβε να τους σωσει. Παρομοια εχει μαζεψει και ο yannakos,ετσι? Και δεν θα ξεχασω το βραδυ που με πηγαν σπιτι μου μες στα αιματα και βγηκε η μανα μου στην πορτα.Δεν το θελετε. Και οταν κανετε κανα δυο παιδακια δεν το θελετε με τιποτα. Γι'αυτο yannako κανε κανα πανω-κατω τον ΑΒ αφου εισαστε σιγουροι οσο μπορειτε οτι δεν κινειται κατι στην αριστερη και τα υπολοιπα ΠΙΣΤΑ ,ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΑ.

Τι μ@λ@κιες σας γραφω ε? Το γ@μησ@α το thread. Eνταξει πηγαινετε γρηγορα αλλα τουλαχιστον φορατε ζωνες, και μην βιάζετε προσπεράσεις, κρατατε αποστασεις κλπ. Μου'ρχονται κατι μ@λ@κες στην Εθνικη και κολλανε πισω μου με 200. Ειναι σαν να μου λενε "σου εμπιστευομαστε την ζωη μας, κανε οτι θες με το φρένο σου". Θελει υπομονή και πλήρη ηρεμία η γρηγορη οδηγηση. Και προς θεου μην πορωνεστε και μην ακουτε τον κ@αυλωμενο συνοδηγο να περασετε καποιον αν βλεπετε και δεν ειναι στα ορια σας. Εκει αρχιζουν οι μ@λ@κιες. Ο Ιαβερης εχει καταντησει γραφικος στην τηλεοραση αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο δικιο εχει.

sorry για ολα αυτα, δεν θα τα ξαναναφερω
Αν παει κανεις Διονυσο ας στειλει ενα πμ να παμε παρεα.
Old Sep 18, 2008 | 07:33 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Δεν σκέφτονται έτσι φίλε μου όλοι.
Δλδ τι να κάνουμε?Να κάτσουμε σπίτι και να πάρουμε και ένα ML για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας κλαίνε?
Έχεις δίκαιο δεν λέω,αλλά μερικοί δεν προτιμούν αυτόν τον τρόπο ζωής για τον Α ή Β λόγο.Το αν παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα άστο να το κρίνουν αυτοί.

Έχω περάσει με κόκκινο 10 φανάρια στην πατησίων ενώ πηγαίνω με 180 στις 2 το βράδυ...Εχω κυνηγήσει clk τάπα στην Λιοσίων και τον είδα μπροστά μου να καρφώνετε σε δέντρο και να σκοτώνετε...

Και για να μην πω και κάποια άλλα χειρότερα...

All times are GMT -8. The time now is 05:38 PM.