ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Για προσέξτε εσείς οι κοντράκηδες. Τον φάγατε τον άνθρωπο .....
Έκανε το γύρο του κόσμου και σκοτώθηκε στη Βαρυμπόμπη!!
Σχεδόν είκοσι μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 70χρονου Βρετανού ποδηλάτη στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Βαρυμπόμπης, από τροχαίο που προκάλεσε ασυνείδητος οδηγός, η βρετανική εφημερίδα
Έκανε το γύρο του κόσμου και σκοτώθηκε στη Βαρυμπόμπη!!
Σχεδόν είκοσι μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 70χρονου Βρετανού ποδηλάτη στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Βαρυμπόμπης, από τροχαίο που προκάλεσε ασυνείδητος οδηγός, η βρετανική εφημερίδα
πέρασαν καμιά 10ρια χρόνια- μέχρι τα 28 μου- προσπαθώντας να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν όλοι αυτοί που δεν τρέχουν...
όταν μου επέτρεψαν οι ορμόνες μου να καταλάβω τι πράγματα ρισκάρω, το έκοψα...
το δύσκολο εξάλλου δεν είναι να το έχεις κ να μην σου φεύγει στο όριο...
το δύσκολο είναι να μπορέσεις να αντιδράσεις σωστά στην μαλακία που θα βρείς μπροστά σου, όταν πας στο όριο...
κ το αν θα σου τύχει κάτι απρόβλεπτο είναι βέβαιο, το πότε παίζει!
κ όταν λέω μαλακία εννοώ ενδεικτικά:
-γριά με γαιδουράκι που κουβαλάει κλαδιά μέσα στην άγρια νύχτα, στην μέση της λωρίδας σου, την ώρα που εσυ κάνεις ειδική διαδρομή! (πέρασα μέσα απο το φύλλωμα, η γρια οκ)
-λάδια μέσα στην νύχτα σε βρεγμένο δρόμο στον Διόνυσο ( σταμάτησα 40 πόντους απο ενα πεύκο, το πεύκο οκ)
-σταματημένα αυτοκίνητα λίγο μετά την έξοδο στροφής που ΔΕΝ μπορούσες να πατήσεις φρένο γιατι θα άρχιζαν οι σβούρες (άφησα μόνο το γκάζι κ το έσωσα από απίστευτη τύχη,ενώ το αυτοκίνητο, παρόλο που δεν βρήκε πουθενα, όταν ξεκίνησα πήγαινε σαν τον κάβουρα διαγώνια- ευθυγράμμιση χάλια)
-ρυάκι απο παχιά λάσπη που έκοβε τον δρόμο κάθετα σε <<ανάβαση>> την ώρα που έβρεχε μέσα στην νύχτα (πάρκαρα σε ένα λοφάκι αφού δεν έπεσα στον γκρεμό- προφυλακτήρας κουμπώθηκε επι τόπου)
- σκασμένο λάστιχο πάνω σε ντρίφτ από κοφτερή πέτρα στην άσφαλτο
κλπ, κλπ, κλπ
εμείς πάντως οι επιζώντες μαλάκες βάλαμε λίγο μυαλό...
όταν μου επέτρεψαν οι ορμόνες μου να καταλάβω τι πράγματα ρισκάρω, το έκοψα...
το δύσκολο εξάλλου δεν είναι να το έχεις κ να μην σου φεύγει στο όριο...
το δύσκολο είναι να μπορέσεις να αντιδράσεις σωστά στην μαλακία που θα βρείς μπροστά σου, όταν πας στο όριο...
κ το αν θα σου τύχει κάτι απρόβλεπτο είναι βέβαιο, το πότε παίζει!
κ όταν λέω μαλακία εννοώ ενδεικτικά:
-γριά με γαιδουράκι που κουβαλάει κλαδιά μέσα στην άγρια νύχτα, στην μέση της λωρίδας σου, την ώρα που εσυ κάνεις ειδική διαδρομή! (πέρασα μέσα απο το φύλλωμα, η γρια οκ)
-λάδια μέσα στην νύχτα σε βρεγμένο δρόμο στον Διόνυσο ( σταμάτησα 40 πόντους απο ενα πεύκο, το πεύκο οκ)
-σταματημένα αυτοκίνητα λίγο μετά την έξοδο στροφής που ΔΕΝ μπορούσες να πατήσεις φρένο γιατι θα άρχιζαν οι σβούρες (άφησα μόνο το γκάζι κ το έσωσα από απίστευτη τύχη,ενώ το αυτοκίνητο, παρόλο που δεν βρήκε πουθενα, όταν ξεκίνησα πήγαινε σαν τον κάβουρα διαγώνια- ευθυγράμμιση χάλια)
-ρυάκι απο παχιά λάσπη που έκοβε τον δρόμο κάθετα σε <<ανάβαση>> την ώρα που έβρεχε μέσα στην νύχτα (πάρκαρα σε ένα λοφάκι αφού δεν έπεσα στον γκρεμό- προφυλακτήρας κουμπώθηκε επι τόπου)
- σκασμένο λάστιχο πάνω σε ντρίφτ από κοφτερή πέτρα στην άσφαλτο
κλπ, κλπ, κλπ
εμείς πάντως οι επιζώντες μαλάκες βάλαμε λίγο μυαλό...
Εχθες πανω στην Θηβων πατησα για πλακα με ενα 350Ζ καμπριο ασημι. Για γυφτο τον εκοψα βασικα αυτον και λεω κατσε να γελασουμε. Αφου ξεκιναμε απο φαναρι στην 2αρα περναω μπροστα (den exo lastixa kardia mou) του εριξα ποσο του εριξα και απο τον καθρεφτη μετα βλεπω τον κουλο να πηγαινει για παρτερι και δεντρο...
Ερε λεω τα κουλαδια που πανε και παιρνουν οτι να ναι χωρις να ξερουν. Μετα κλασικα απο πισω μου και με 100 χωρις να προσπερναει... Ουυυ ρε ΖΩΑ!
Ερε λεω τα κουλαδια που πανε και παιρνουν οτι να ναι χωρις να ξερουν. Μετα κλασικα απο πισω μου και με 100 χωρις να προσπερναει... Ουυυ ρε ΖΩΑ!

Τα καταφεραμε παλι!Μπραβο μας!Αξιοι!