ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
O paketos ακολουθει με γοργους ρυθμους τα χναρια του Κωνσταντινου. 
Απειρες ηττες - καμια νικη. χαχαχαχαχα
Αυτα πακετακο περι "πολλων πραγματων" τωρα τα θυμηθηκες? Μεχρι τωρα που με προκαλουσες δεν τα ηξερες? Θες να σου θυμισω post σου?
Ασε, δε σε συμφερει. ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!! τελος
Και πατησες πρωτος, και το αμαξι του Manos2k ειναι αρυθμιστο και θελει μαλλον συντομα δισκο και πατησες φρενο οταν αρχισες στα 220μ να τρως τον αμαζευτο....
Τι αλλο να κανω δλδ? Πες μου?
Αμα δε παρω το "παρθενο"
αμαξι του Fun, θα με κοιτας με τα κυαλια...εκει να δεις ΤΣΟΝΤΑ.

Απειρες ηττες - καμια νικη. χαχαχαχαχα
Αυτα πακετακο περι "πολλων πραγματων" τωρα τα θυμηθηκες? Μεχρι τωρα που με προκαλουσες δεν τα ηξερες? Θες να σου θυμισω post σου?

Ασε, δε σε συμφερει. ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!! τελος
Και πατησες πρωτος, και το αμαξι του Manos2k ειναι αρυθμιστο και θελει μαλλον συντομα δισκο και πατησες φρενο οταν αρχισες στα 220μ να τρως τον αμαζευτο....
Τι αλλο να κανω δλδ? Πες μου?

Αμα δε παρω το "παρθενο"
αμαξι του Fun, θα με κοιτας με τα κυαλια...εκει να δεις ΤΣΟΝΤΑ.
Μάνο ένα παράπονο ρε γαμώτο.... Με το που έγινες κομπρεσσοράτος λιγόστεψαν πολύ οι κόντρες. Ένα σωρό αυτοκίνητα εχτές ΠΑΦΑ ΠΟΥΦΑ ακούγαμε όλη την ώρα και δεν πιστεύω ότι υπήρχε και κάτι που να σε περνάει. Εγώ λέω να βάλεις μεγαλύτερη 7psi τροχαλία
ΥΓ : Πλάκα κάνω
ΥΓ : Πλάκα κάνω
Fun egw lew na mhn baleis kamia kontra giati to S sou paei kala kai tha fygoun ta keria apo panw kai tha skotothei kanenas anthrwpos
Οκ το βρήκα
Δεν θα ανοίγω εγώ αλλά εσύ αφού μετά που το έφτιαξες είδα ότι το δικό σου δεν πάει πίσω καθόλου. Και μετά.... λέω να δώσεις τα παλιά Denso μπουζί σου και την παλιά πεταλούδα σου στο Μάνο μπας και δούμε καμιά σοβαρή κόντρα