ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εχθές ήρθε και κόλησε στην Ποσειδώνος από πίσω μου κόκκινο BMW 10 ετίας + με εξάτμιση και ένας Θεός ξέρει τι άλλο γιατί το μοτέρ ακουγότανε. ...Έγώ δικάβαλος και με τα πράγματα της κοπέλας μου στο πορτ μπαγκάζ και το αναφέρω γιατί μόνο η τσάντα με τα καλυντικά-καλοπιστικά (ας ξεχάσουμε τσάντα με ρούχα) ήταν +30 κιλά στην καλύτερη
Κάναμε 2 ανοίγματα. Από 2αρα εγώ χαλαρά στις 5000 και τα 2 ανοίγματα Μέχρι τα μισά τρίτης το παράταγε και ας ήταν από πίσω μιας και έβλεπα τα φώτα στον καθρέπτη να απομακρύνονται. Βέβαια δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν ήξερα άλογα αλλά το γράφω για χαβαλέ
Βέβαια είχαμε και μια κατα φαντασία κόντρα με περιπολικό χθες που χάσαμε
Θα αφήσω άλλους να μιλήσουν....
Πολύ κοντά όμως να φορέσω μαύρη κουκούλα και κράνος και να αρχίσω να γαμ@#ω μπατσάκια όταν είναι με πολιτικά!!!! Και εγώ μπατοκούταβο είμαι αλλά ορισμένοι θέλουν πολύ ξύλο για να μην βλέπουν τόσο πολύ έργα Spielberg και κάνουν κατάχρηση εξουσίας
Κάναμε 2 ανοίγματα. Από 2αρα εγώ χαλαρά στις 5000 και τα 2 ανοίγματα Μέχρι τα μισά τρίτης το παράταγε και ας ήταν από πίσω μιας και έβλεπα τα φώτα στον καθρέπτη να απομακρύνονται. Βέβαια δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν ήξερα άλογα αλλά το γράφω για χαβαλέ
Βέβαια είχαμε και μια κατα φαντασία κόντρα με περιπολικό χθες που χάσαμε
Θα αφήσω άλλους να μιλήσουν....Πολύ κοντά όμως να φορέσω μαύρη κουκούλα και κράνος και να αρχίσω να γαμ@#ω μπατσάκια όταν είναι με πολιτικά!!!! Και εγώ μπατοκούταβο είμαι αλλά ορισμένοι θέλουν πολύ ξύλο για να μην βλέπουν τόσο πολύ έργα Spielberg και κάνουν κατάχρηση εξουσίας
Originally Posted by MANOS,Oct 9 2008, 04:13 AM
Οταν εγω Πακετο εβαζα κοντρες με τον Μπαρμπαρη στη Βουτα με το Punto GT μου εσυ δεν ειχες διπλωμα ακομα.
Σεβασου τουλαχιστον μερικα πραγματα και για κοντρες μιλα με κανεναν αλλο, οχι με μενα.
Σεβασου τουλαχιστον μερικα πραγματα και για κοντρες μιλα με κανεναν αλλο, οχι με μενα.
ti allo tha doume edw mesa.dikigore guru mazepsou parektrepesai
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 10 2008, 12:46 AM
Πολύ κοντά όμως να φορέσω μαύρη κουκούλα και κράνος και να αρχίσω να γαμ@#ω μπατσάκια όταν είναι με πολιτικά!!!!
Κι εγω μεσα!!!Και με μηχανακι ετοιμο,απινακιδωτο ,γρηγορο και κακο!!!
Αν και είμαι off topic (συγνώμη Μάριε
)... μόλις τώρα διάβασα την κόντρα (επί του πληκτρολογίου και σήμερα το βράδυ επί του ΑΒ, οπότε και αναμένουμε αποτελέσματα) του Μάνου Vs Μsurf (me Porsche Boxter S) και θέλω ειλικρινά να δώσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Μάνο για τις απαντήσεις που δίνει στα τυπάκια του Dragster με τις Porsche και τους άσχετους με το αυτοκίνητό μας!
Αδελφέ ειλικρινά τις απαντήσεις σου στον 997 Turbo TTP θέλω να τις κορνιζάρω!!!
Αναρωτιέμαι τελικά αν οι περισσότεροι από εμάς στρεφόμασταν στον δρόμο της υπερτροφοδοτούμενης βελτίωσης τι θα έγραφαν για τα S2000!!!
Καλή τύχη σήμερα το βράδυ φίλε!
)... μόλις τώρα διάβασα την κόντρα (επί του πληκτρολογίου και σήμερα το βράδυ επί του ΑΒ, οπότε και αναμένουμε αποτελέσματα) του Μάνου Vs Μsurf (me Porsche Boxter S) και θέλω ειλικρινά να δώσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Μάνο για τις απαντήσεις που δίνει στα τυπάκια του Dragster με τις Porsche και τους άσχετους με το αυτοκίνητό μας!Αδελφέ ειλικρινά τις απαντήσεις σου στον 997 Turbo TTP θέλω να τις κορνιζάρω!!!
Αναρωτιέμαι τελικά αν οι περισσότεροι από εμάς στρεφόμασταν στον δρόμο της υπερτροφοδοτούμενης βελτίωσης τι θα έγραφαν για τα S2000!!!
Καλή τύχη σήμερα το βράδυ φίλε!