ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 9 2008, 04:07 AM
Λοιπόν ότι να ναι πάλι. Δεν μπορώ να καταλάβω....
Πακέτο πάλι εσύ το επίκεντρο??
Από ότι διαβάζω φίλε μου πακέτο, λεώ να δώσεις και κανα κουστουμάκι, μιας και έχεις αρκετά, στον άλλο φίλο μου τον Lalaki γιατί φοράει συνέχεια στη δουλειά του.
Πάλι δικαιολογίες??? Είσαι ο πρώτος που ακούω ότι αν έβγαζες τον εγκέφαλο στην κόντρα θα έριχνες μεγαλύτερη διαφορά
Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ρύθμισες μόνος σου τον εγκέφαλο
Με άλλα λόγια σε αγαπώ πολύ
Το Lip είναι καθοδόν 
Πακέτο πάλι εσύ το επίκεντρο??
Από ότι διαβάζω φίλε μου πακέτο, λεώ να δώσεις και κανα κουστουμάκι, μιας και έχεις αρκετά, στον άλλο φίλο μου τον Lalaki γιατί φοράει συνέχεια στη δουλειά του.
Πάλι δικαιολογίες??? Είσαι ο πρώτος που ακούω ότι αν έβγαζες τον εγκέφαλο στην κόντρα θα έριχνες μεγαλύτερη διαφορά
Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ρύθμισες μόνος σου τον εγκέφαλο
Με άλλα λόγια σε αγαπώ πολύ
Το Lip είναι καθοδόν Άντε να τα ομορφύνουμε λιγάκι.
Originally Posted by MANOS,Oct 9 2008, 04:08 AM
Στο dragster γιατι δε βγαινεις να τα γραψεις αυτα? Αλλα λενε εκει ομως....
Εγω καταλαβα Πακετακο.
Εγω καταλαβα Πακετακο.
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 9 2008, 04:07 AM
Είσαι ο πρώτος που ακούω ότι αν έβγαζες τον εγκέφαλο στην κόντρα θα έριχνες μεγαλύτερη διαφορά
Αλλη ιστορια αυτη...Τη μερα που ανοιξαμε μαζι εμενα μου ειπε οτι δεν τον φοραει και το εχει γραψει και μεσα νομιζω....
Σε αλλον ομως που του ζητησε να κοιταξει στο αμαξι δεν τον αφησε...
Λεω εγω τωρα....
Οταν εγω Πακετο εβαζα κοντρες με τον Μπαρμπαρη στη Βουτα με το Punto GT μου εσυ δεν ειχες διπλωμα ακομα.
Σεβασου τουλαχιστον μερικα πραγματα και για κοντρες μιλα με κανεναν αλλο, οχι με μενα.
Εχουμε και μια ρεβανς νομιζω...
Θα την παμε ή ..........
Όχι ρε φίλε δεν θα την πάμε. Θα ασχοληθω με το βελονακι εγώ που τα πάω καλά εκεί και θα αφήσω για σένα τις κόντρες που τα έβαζες με τον Μπαρμπαρη. Μιλας χωρίς να ξέρεις όμως και λες ανακρίβειες. ΤΕΛΟΣ απο μένα.
Εγω επιμενω στην αποψη μου γτ ειδα κ τα 2 πατηματα που ηταν μπροστα ο Κωστας.Το εγραψα κ στο dragster.
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?!
Πατησα με τον Tsiki
το coltaκι ειναι πριονακι!! Πιστευω πολυ μπροστα απο καθε αλλο αμαξι κατηγοριας του 16αρι.
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?!
Πατησα με τον Tsiki
το coltaκι ειναι πριονακι!! Πιστευω πολυ μπροστα απο καθε αλλο αμαξι κατηγοριας του 16αρι.
Σου είπα δεν πατάω. Είσαι καλύτερος από μένα. Εγώ κάνω φιλικά ανοίγματα και δεν με πειράζει να είμαι και πίσω. Δεν τραβάω κολλήματα. Όπως με εσένα ήμουν πίσω έτσι είμαι πίσω και με άλλα αμάξια. Όπως όταν είμαι μπροστά μου την δίνει να γράφονται άλλα και να αφήνονται υπονοούμενα για το οτιδήποτε.