ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ναι το κλασσικό, εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάτε....
Ο κάποιος που σε ρώτησε είμαι εγώ και σε ξαναρωτάω: Αφού το S σου δεν το θεωρείς λίγο και αργό, γιατί το πείραξες? Με αυτό που έκανες δεν εκτιμάς την αξία του και άρα είσαι το ίδιο με όλους μας. Αμπελοφιλοσοφίες......
Κακά τα ψέμματα παιδιά, όλοι βελτιώνουμε το S μας γιατί θέλουμε κάτι παραπάνω χωρίς αυτό να αναιρεί την εκτίμησή μας και το σεβασμό για το αυτοκίνητο. Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, άλλος σε κάποιους τομείς του και άλλος σε κάποιους άλλους. Άλλος θέλει να το κάνει το πιο γρήγορο, άλλος θέλει να στρίβει, άλλος θέλει να το αλλάξει εμφανισιακά βάζοντας ζάντες και σπόιλερ. Αυτό του αρέσει και αυτό κάνει με τα λεφτά του και δεν έχει νομίζω κανείς το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζει και να λέει αυτά που έγραψε "κάποιος" παραπάνω.
Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι S2000 οδηγάμε και ούτε το απόλυτο είναι και πάσχει και σε πολλούς τομείς που ξέρουμε όλοι. Μας αρέσει, το αγαπάμε αλλά να είμαστε και ρεαλιστές. Κανένα αυτοκίνητο και κανένα S δεν θα αντέξει για πάντα στο χρόνο και η τεχνολογία προχωράει.....
Ο κάποιος που σε ρώτησε είμαι εγώ και σε ξαναρωτάω: Αφού το S σου δεν το θεωρείς λίγο και αργό, γιατί το πείραξες? Με αυτό που έκανες δεν εκτιμάς την αξία του και άρα είσαι το ίδιο με όλους μας. Αμπελοφιλοσοφίες......
Κακά τα ψέμματα παιδιά, όλοι βελτιώνουμε το S μας γιατί θέλουμε κάτι παραπάνω χωρίς αυτό να αναιρεί την εκτίμησή μας και το σεβασμό για το αυτοκίνητο. Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, άλλος σε κάποιους τομείς του και άλλος σε κάποιους άλλους. Άλλος θέλει να το κάνει το πιο γρήγορο, άλλος θέλει να στρίβει, άλλος θέλει να το αλλάξει εμφανισιακά βάζοντας ζάντες και σπόιλερ. Αυτό του αρέσει και αυτό κάνει με τα λεφτά του και δεν έχει νομίζω κανείς το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζει και να λέει αυτά που έγραψε "κάποιος" παραπάνω.
Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι S2000 οδηγάμε και ούτε το απόλυτο είναι και πάσχει και σε πολλούς τομείς που ξέρουμε όλοι. Μας αρέσει, το αγαπάμε αλλά να είμαστε και ρεαλιστές. Κανένα αυτοκίνητο και κανένα S δεν θα αντέξει για πάντα στο χρόνο και η τεχνολογία προχωράει.....
Originally Posted by divs2000' date='Mar 21 2007, 02:15 PM
Pedia ilikrina den katalaveno giati prosvaleste. Ma ilikrina omos den katalaveno. Den 3ero pia apo ta logia mou ine porsvlitika ke gia pion. Ego milisa genika, ala esis milate gia emena... Tespa, den me pirazi mporite na me xaraktirisete opos 8elete. Otan kapia stigmi 8a ta poume apo konta isos sas doso na katalavete ti enoo me logia ke oxi aprosopes le3is sto forum. Ki epidi kapios rotise, na po pos to s2k mou to exo pira3i, oso to exo pira3i, gia na GOUSTARO EGO!!! Gia afto to pira e3alou!
Ilikrina lipame me tin lan8anousa iperifania kapion ke elpizo na min me pare3igisete ke pali.
PS
arika poli me tin alagi pou vrika sto forum ine poli kalitera etsi. Oxi fisika idanika, ala pantos poli kalitera.
PS2:@ Lalakis & Pakos M: Pedia poli tre3imo, alagi doulias klp. Afiste na pane sto..... Toulaxiston tora vrika ligo ton ri8mo mou ke rixno kana mati ke sto forum.
Ilikrina lipame me tin lan8anousa iperifania kapion ke elpizo na min me pare3igisete ke pali.
PS
arika poli me tin alagi pou vrika sto forum ine poli kalitera etsi. Oxi fisika idanika, ala pantos poli kalitera.PS2:@ Lalakis & Pakos M: Pedia poli tre3imo, alagi doulias klp. Afiste na pane sto..... Toulaxiston tora vrika ligo ton ri8mo mou ke rixno kana mati ke sto forum.
Τώρα αν εσύ divs2000 δεν καταλαβαίνεις που είσαι λάθος στα λεγόμενα σου τότε μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιήσες.
Εγώ φρόντισα να σου τονίσω με εισαγωγικά ποιές ήταν αυτές οι λέξεις που προσβάλλουν τους άλλους αλλά η δική σου απάντηση είναι....δεν καταλαβαίνω για ποιό πράγμα μιλάτε.
Σου δείχνω το δέντρο και εσύ κοιτάς το δάχτυλο.
Όντως εσύ μιλάς γενικά γιατί είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να κάνουν πιο γρήγορο το s2k και εμείς μιλήσαμε για εσένα γιατί μόνο εσύ χρησιμοποιήσες μειωτικούς χαρακτηρισμούς και κατά συνέπεια δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γενικά.
Εξάλλου οι γενικότητες όταν όλοι ξέρουμε για ποιούς και για ποιο πράγμα μιλάμε μου θυμίζει λίγο κρυφτούλι.
Όσο για την λανθάνουσα υπερηφάνια κάποιων (πάλι γενικότητες και κρυφτούλι) που ανέφερες και για την οποία λυπάσαι μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς ποιός την έχει εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός οτι δεν παραδέχεσαι που έκανες λάθος και κοινώς κάνεις την πάπια.
δεν θελω να παιξω τον δικηγορο κανενος, αλλα απλα πιστευω οτι δεν χρησιμοποιησε τις σωστες λεξεις για αυτα που ηθελε να πει..και ετσι ερμηνευτικαν διαφορετικα οι σκεψεις του, κατι που συμβαινει στον γραπτο λογο!!
δεν πιστευω οτι ηθελε να προσβαλλει καποιον απο εδω μεσα....
πανω κατω συμφωνω με αυτα που ηθελε να πει, οπως γραφει και ο gmak_s2k.
δεν πιστευω οτι ηθελε να προσβαλλει καποιον απο εδω μεσα....
πανω κατω συμφωνω με αυτα που ηθελε να πει, οπως γραφει και ο gmak_s2k.
Fisika ke i le3is ekfrazoun tin skepsi mas, mono pou prepi na 3eris ke na diavazis, etsi den ine? Ke otan diavazis prokatilimena, tote odigise se la8os simperasmata.
An 3anadiavasete prosektika afta pou egrapsa 8a dite oti den prosvalo kanenan, anafero tis apopsis mou ke xrisimopio tis le3is pou armozoun gia tin peristasi (ipokimenika panta). Milao genika giati apla ine i es8isi pou apokomisa apo to sigekirmeno topic, epita apo kero pou ixa na episkefto ke na diavaso to forum ke oxi epidi pezo kriftouli. Ala fisika ke i le3is ekfrazoun tis skepsis mas. Opos p.x. i skepsis gia papies gia ampelofilosofies, kriftouli klp... Ego kirii den 8a xrisimopiiso zoakia i tipote gia na xaraktiriso kanenan apo edo mesa.
Antalaso apopsis, afto ekana ke afto 8a kano. Ite sas aresi ite oxi. Ipa afta pou i8ela na po ke den prokite na asxli8o alo me to 8ema. Apa3io. Esis mporite na to eklavete afto os adinamia, kriftouli, papia, ampelofilosofia ke oti alo. Den me pirazi ke sas 3analeo. Ilikrina lipame.
PS: Den xaraktirisa kanenan pou veltioni to aftokinito tou i kani kontres. Magia tou opios to kani. Xaraktirisa osous pistevoun pos to s2k ine ligo, argo, klp. Enies oles tous ipokimenikes. Opos ke i krisi afton ton ligon pou itan la8os kata tin agora tou s2k.
An 3anadiavasete prosektika afta pou egrapsa 8a dite oti den prosvalo kanenan, anafero tis apopsis mou ke xrisimopio tis le3is pou armozoun gia tin peristasi (ipokimenika panta). Milao genika giati apla ine i es8isi pou apokomisa apo to sigekirmeno topic, epita apo kero pou ixa na episkefto ke na diavaso to forum ke oxi epidi pezo kriftouli. Ala fisika ke i le3is ekfrazoun tis skepsis mas. Opos p.x. i skepsis gia papies gia ampelofilosofies, kriftouli klp... Ego kirii den 8a xrisimopiiso zoakia i tipote gia na xaraktiriso kanenan apo edo mesa.
Antalaso apopsis, afto ekana ke afto 8a kano. Ite sas aresi ite oxi. Ipa afta pou i8ela na po ke den prokite na asxli8o alo me to 8ema. Apa3io. Esis mporite na to eklavete afto os adinamia, kriftouli, papia, ampelofilosofia ke oti alo. Den me pirazi ke sas 3analeo. Ilikrina lipame.
PS: Den xaraktirisa kanenan pou veltioni to aftokinito tou i kani kontres. Magia tou opios to kani. Xaraktirisa osous pistevoun pos to s2k ine ligo, argo, klp. Enies oles tous ipokimenikes. Opos ke i krisi afton ton ligon pou itan la8os kata tin agora tou s2k.
Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα σχετικά με τα γραφόμενα του divs2000 είναι έτσι όπως τα λέει ο Νίκος και πραγματικά ο Μιχάλης δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν απλά έκανε λανθασμένη χρήση του γραπτού λόγου με επιθετικούς προσδιορισμούς που σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και περισσότερο ίσως ακόμα δεν ανταποκρίνονται σ' αυτά που ο ίδιος ήθελε να εκφράσει και να πει. Προσοχή λοιπόν στο τι γράφετε γιατί η παρεξήγηση -κι όχι άδικα- είναι προ των πυλών.
Τώρα όσον αφορά στο χθεσινό βράδυ επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η τρέλλα της κόντρας και δη των Honda κιδων εξακολουθεί και διατηρείται αμείωτη ανεξαρτήτως περιβαντολλογικών συνθηκών. Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι χθες με 8 μποφόρ αέρα στο parking του Βερόπουλου υπήρχαν 5 S2000? Είχαμε χθες συνάντηση με το club και δεν το ήξερα?
Ατελείωτη σκόνη γύρω μας ο αέρας να σου παίρνει τ' αυτιά και να σε κάνει να νιώθεις ότι ξαναήρθε ο χειμώνας κι όμως όλοι είμασταν έξω από τα αυτοκίνητά μας και συζητάγαμε περί ιπποδυνάμεων, επιδόσεων, ανοιγμάτων και τα συναφή.
Θα πάω σε "κοντρολόγο" να μου δώσει κανά χάπι να μου φύγει λίγο το μικρόβιο γιατί κάθε ημέρα η κατάστασή μου επιδεινώνεται...Είχα βλέπετε και 3 μήνες να οδηγήσω... Πάντως το S3 ήταν πολύ δυνατό κι εκτός από τα 285Hp τροχό που λέει κι ο Μάνος είχε και 42Kgrm ροπή. Ανάβαση λοιπόν από ρολλαριστές δευτέρες (στις 5.700rpm περίπου εγώ) και περνώντας μπροστά από το parking ήμουν 3 αμάξια μπροστά ενώ αν μπορώ να εκτιμήσω καλά στην συνέχεια και καθώς αύξαναν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ η διαφορά πρέπει να έφτασε τα 4+. Άνοιξαν και τα υπόλοιπα S τόσο μεταξύ τους όσο και με ένα ΤΤ (καλό φαινόταν) κι αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά το πόσο μπροστά είναι ο κινητήρας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (Του ΤΤ....εεεε του S ήθελα να πω...) αφού σε καμία περίπτωση το ΤΤ δεν μπόρεσε να κάνει (Αν και turbo full 1ο στάδιο) κάποια σοβαρή διαφορά. Σε μια περίπτωση μάλιστα ήταν και 2-3 αυτοκίνητα πίσω.
Τώρα όσον αφορά στο χθεσινό βράδυ επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η τρέλλα της κόντρας και δη των Honda κιδων εξακολουθεί και διατηρείται αμείωτη ανεξαρτήτως περιβαντολλογικών συνθηκών. Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι χθες με 8 μποφόρ αέρα στο parking του Βερόπουλου υπήρχαν 5 S2000? Είχαμε χθες συνάντηση με το club και δεν το ήξερα?
Ατελείωτη σκόνη γύρω μας ο αέρας να σου παίρνει τ' αυτιά και να σε κάνει να νιώθεις ότι ξαναήρθε ο χειμώνας κι όμως όλοι είμασταν έξω από τα αυτοκίνητά μας και συζητάγαμε περί ιπποδυνάμεων, επιδόσεων, ανοιγμάτων και τα συναφή. Θα πάω σε "κοντρολόγο" να μου δώσει κανά χάπι να μου φύγει λίγο το μικρόβιο γιατί κάθε ημέρα η κατάστασή μου επιδεινώνεται...Είχα βλέπετε και 3 μήνες να οδηγήσω... Πάντως το S3 ήταν πολύ δυνατό κι εκτός από τα 285Hp τροχό που λέει κι ο Μάνος είχε και 42Kgrm ροπή. Ανάβαση λοιπόν από ρολλαριστές δευτέρες (στις 5.700rpm περίπου εγώ) και περνώντας μπροστά από το parking ήμουν 3 αμάξια μπροστά ενώ αν μπορώ να εκτιμήσω καλά στην συνέχεια και καθώς αύξαναν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ η διαφορά πρέπει να έφτασε τα 4+. Άνοιξαν και τα υπόλοιπα S τόσο μεταξύ τους όσο και με ένα ΤΤ (καλό φαινόταν) κι αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά το πόσο μπροστά είναι ο κινητήρας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (Του ΤΤ....εεεε του S ήθελα να πω...) αφού σε καμία περίπτωση το ΤΤ δεν μπόρεσε να κάνει (Αν και turbo full 1ο στάδιο) κάποια σοβαρή διαφορά. Σε μια περίπτωση μάλιστα ήταν και 2-3 αυτοκίνητα πίσω.
Εγώ δε θα κάνω αποκρυπτογράφηση και ψυχογράφημα του καθενός εδώ μέσα τι θέλει να πει και τι εννοεί και να τον δικαιολογήσω. Απαντάω σε ότι βλέπω και αποφεύγω να κρίνω για να μην κριθώ. Και δεν είναι ηλίθιοι όσοι προσβλήθηκαν από όσα γράφει ούτε έχουν κάποιο προβλημα μαζί του και τέλος αυτό το θέμα.
Σχετικά με εχθές το βράδι τα Audi ήταν δυνατά και τα δύο. Η περίπτωση Δημήτρη που ο Πέτρος με το S ήταν μπροστά ήταν η πρώτη κόντρα που πάτησε πρώτος. Σε όλες τις άλλες το ΤΤ ήταν μπροστά. Όσο για το S3 τα έχουμε πει. Με λίγα πράγματα και λίγα λεφτά παίρνουν πολλά άλογα και κυρίως ροπη. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα ήσουν μπροστά και αν ανοιγες και με πρώτη έσυ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά.
Εγώ πάντως θέλω να γίνει μία σωστη κόντρα με Μ3 μαμά και σένα Δημήτρη. Αλλά μαμά, όχι δεν ξέρω κ' εγώ τι έχω βάλει επάνω γιατί όσες φορές έχω δεί να ανοίγεις το S σκυλιάζει πραγματικά.
Πέρα από την κόντρα, καναμε καλή κουβεντούλα και όλα τα παιδιά super και μετά βρώμικο.... Αυτά είναι!!!!!!
Σχετικά με εχθές το βράδι τα Audi ήταν δυνατά και τα δύο. Η περίπτωση Δημήτρη που ο Πέτρος με το S ήταν μπροστά ήταν η πρώτη κόντρα που πάτησε πρώτος. Σε όλες τις άλλες το ΤΤ ήταν μπροστά. Όσο για το S3 τα έχουμε πει. Με λίγα πράγματα και λίγα λεφτά παίρνουν πολλά άλογα και κυρίως ροπη. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα ήσουν μπροστά και αν ανοιγες και με πρώτη έσυ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά.
Εγώ πάντως θέλω να γίνει μία σωστη κόντρα με Μ3 μαμά και σένα Δημήτρη. Αλλά μαμά, όχι δεν ξέρω κ' εγώ τι έχω βάλει επάνω γιατί όσες φορές έχω δεί να ανοίγεις το S σκυλιάζει πραγματικά.
Πέρα από την κόντρα, καναμε καλή κουβεντούλα και όλα τα παιδιά super και μετά βρώμικο.... Αυτά είναι!!!!!!
mano auto me to MAMA ksanapesto!!!!!!!!!!!!!!!
pragmatika exw kairo na akousw kapoion pou na leei oti einai mama kai einai!!!
oloi einai fortwmenoi katw apo to kapo kai den milane...kata ta alla MAMA sou leei..sto telos tha ksexasoume kai ta ellinika mas!!!
I Boxster i S mono MAMA DEN ITAN!!!!!MI LEME OTI THELOUME GIATI THA KSEXASOUME OTI KSEROUME!!!!!!!!!
Apla to thewrw tragiko ews geloio na eisai kripsakias kai na mi les kai mi karfwtheis les kai paizoume adeies.....!!!!
Den kserw egw pairnw anapodes me auta...!!!!
pragmatika exw kairo na akousw kapoion pou na leei oti einai mama kai einai!!!
oloi einai fortwmenoi katw apo to kapo kai den milane...kata ta alla MAMA sou leei..sto telos tha ksexasoume kai ta ellinika mas!!!
I Boxster i S mono MAMA DEN ITAN!!!!!MI LEME OTI THELOUME GIATI THA KSEXASOUME OTI KSEROUME!!!!!!!!!
Apla to thewrw tragiko ews geloio na eisai kripsakias kai na mi les kai mi karfwtheis les kai paizoume adeies.....!!!!
Den kserw egw pairnw anapodes me auta...!!!!
Κι εγώ θέλω να ανοίξω για μια ακόμη φορά με ένα μαμά Μ3 κι αυτό θα γίνει σύντομα. Κι αυτό θα είναι μάλλον το Μ3 του Θοδωρή με τον οποίο πάτησα τις προάλλες και ήμουν τότε μπροστά. Να δούμε θα ξαναείμαι ή όχι? Θα σας ενημερώσω σχετικά. Η Porche που άνοιξα προχθές στην Κερατέα μάλλον δεν ήταν μαμά κατά πώς φαίνονται τα πράγματα γιατί το ίδιο το παιδί που άνοιξα χθες με το S3 μου είπε ότι έχει ρίξει και σε Porche καινούρια (Με τα 280Hp) αλλά και σε CaymanS (Με τα 300Hp). Όταν έφυγε μάλιστα ο Χρήστος (Ο οδηγός του S3) ρώτησα για το παραπάνω γεγονός ένα άλλο παιδί από την χθεσινή παρέα που τον ήξερε ο οποίος μου το επιβεβαίωσε. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σημερα λογικα θα σας κανω παρεα. Παντως γουσταρω οσο τιποτα να βλεπω γρηγορα S, οποτε τουρμπιστε