ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Εγω απλα να πω οτι συμφωνω με τον Μανο. Με ενα FR με 230 αλογα τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα για S πρωτου σταδιου. Με 270+ αλογα τα πραγματα ειναι δυσκολα για οποιοδηποτε S ατμοσφαιρικο. Αν καποιος δεν θελει να το δει, καλα κανει, αλλα θα βρισκεται προ εκπληξεων στον δρομο.
Originally Posted by MANOS,Apr 23 2007, 07:26 AM
Συμφωνώ σε όλα όσα λες αλλά η διαφωνία μας δεν είναι σε αυτό... και το Golf που λέει ο Θανάσης δεν είναι dragsterάδικο και μάλιστα αν το δεις δεν θα το πιστεύεις ότι αυτό έχει 400 άλογα και είναι αμάξι κυριλέ, όπως κυκλοφορούν πολλά ΤΤ που δεν σου δίνουν την εικόνα για 400 άλογα.
Και συμφωνώ επίσης ότι το S φτιάχτηκε σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός ήταν άλλος και εγώ προσωπικά δεν το αλλάζω με κανένα από όσα ανέφερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τι οδηγώ.
Βάζουμε πράγματα, βγάζουμε πράγματα, πληρώνουμε αδρά πράγματα για να δούμε μεταξύ μας διαφορές ένα καπό και μια καρότσα και αυτό είναι.... δε μπα να πληρώσεις χιλιάδες Ευρώ, παίρνει το S πολύ λίγο για να σταθεί δίπλα στα τουρμπάτα που αναφέρουν μερικοί. Και ξέρω ότι γελάνε πολλά παιδιά με αυτά που γράφουν κάποιοι...... αλλά αν πράγματι στέκονται τόσο καλά τα S τους, εδώ είναι τα αμάξια έτοιμα να μας πατήσουν. Και μιλάω πάντα για κόντρες από αδηγούς που ασχολούνται με το άθλημα και όχι ότι να ναι.
Βγήκε ποτέ ο Στέλιος που έχει από τα πιο γρήγορα S να πει κάτι?
Βγήκε ο DS?
Βγήκε ο Αντώνης με το κομπρεσοράτο?
Βγήκε ο Ψαλίδας?
Και πόσοι άλλοι που είναι full πρώτο στάδιο δεν το συζητάνε καν.
Και φίλε μου συγγνώμη αλλά όταν κάνω μια κόντρα δεν γράφω τα άλογα που μου είπε ο άλλος έτσι απλά αλλά το ψάχνω λίγο, ειδικά όταν είμαι μπροστά.
Την αξία του S δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας και εγώ είμαι ο πρώτος που λέω πως σου προσφέρει συγκινήσεις που λίγα αυτοκίνητα σου δίνουν ακόμα και μετά από 8 χρόνια αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο... Και είπαμε μια δοκιμή θα πείσει όλους τους γρήγορους.... Αυτά.
Και συμφωνώ επίσης ότι το S φτιάχτηκε σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός ήταν άλλος και εγώ προσωπικά δεν το αλλάζω με κανένα από όσα ανέφερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρω τι οδηγώ.
Βάζουμε πράγματα, βγάζουμε πράγματα, πληρώνουμε αδρά πράγματα για να δούμε μεταξύ μας διαφορές ένα καπό και μια καρότσα και αυτό είναι.... δε μπα να πληρώσεις χιλιάδες Ευρώ, παίρνει το S πολύ λίγο για να σταθεί δίπλα στα τουρμπάτα που αναφέρουν μερικοί. Και ξέρω ότι γελάνε πολλά παιδιά με αυτά που γράφουν κάποιοι...... αλλά αν πράγματι στέκονται τόσο καλά τα S τους, εδώ είναι τα αμάξια έτοιμα να μας πατήσουν. Και μιλάω πάντα για κόντρες από αδηγούς που ασχολούνται με το άθλημα και όχι ότι να ναι.
Βγήκε ποτέ ο Στέλιος που έχει από τα πιο γρήγορα S να πει κάτι?
Βγήκε ο DS?
Βγήκε ο Αντώνης με το κομπρεσοράτο?
Βγήκε ο Ψαλίδας?
Και πόσοι άλλοι που είναι full πρώτο στάδιο δεν το συζητάνε καν.
Και φίλε μου συγγνώμη αλλά όταν κάνω μια κόντρα δεν γράφω τα άλογα που μου είπε ο άλλος έτσι απλά αλλά το ψάχνω λίγο, ειδικά όταν είμαι μπροστά.
Την αξία του S δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας και εγώ είμαι ο πρώτος που λέω πως σου προσφέρει συγκινήσεις που λίγα αυτοκίνητα σου δίνουν ακόμα και μετά από 8 χρόνια αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο... Και είπαμε μια δοκιμή θα πείσει όλους τους γρήγορους.... Αυτά.
KAI to an eimai grigoros I oxi ayto asto na to poune alloi kai oxi kapoiy poy den me xeroun entelos katholou
paidia pisteuo oti pano kato oloi leme ta idia pragmata me alo tropo.
apla o kathenas exei tin diki tou matia.
koitame ena stolidi apo ali gonia.
to s tha parameinei silektiko gia panta se sxesi me ala amaxia.
oson afora tin kontra akoma kai se euthia pali paizei rolo o odigos kai i apostasi .
pou anoigei to kathe amaxi ,i ropi ktl ktl.,to foraei.
mano se sxesi me ta golf gti pou eimaste mprosta akoma kai an einai proto stadio aytoi peirazei an enas to xei 400hp?
o ds posa exei dosei gia ena s? posa edose to golf?
emeis theloume alo ena s se kostos gia pliri veltiosi. simfoneis?
apo kei kai pera ego den imoun mprosta se kamia apo autes tis faseis kai den exo dikaioma na leo gia tous alous.xero ti foraei o ds ,o js266 ,o manos pro ligon minon .gia ta ala paidia den xero.opos xero kai go pou vriskomai tora.
loipon me to opc pou eixa xananoiksei otan imun proto stadio kai autos episis pisteuo oti tora pou eimai mama kai autos pali ,to s steketai perifana dipla.
apo kei kai pera i euthini einai kai stin honda toulaxiston gia tin elada eprepe apo moni tis na veltiosei to amaxi meta apo 8 xronia (pithanon me ena 2.2). i esto i timi polisis tou na einai pio antiprosopeutiki.
oso gia ton js266 zito signomi an den katalava kala an to a3 eixe provlima diskou i oxi ktl. an thes js266 xanaexigise sta paidia ta anoigmata pou ekanes kai oli tin fasi .
apo kei kai pera o kathenas mporei na sinantisei tous ipoloipous kai na kanei tis sxetikes metriseis.
oson afora tin m3 tina anefera giati einai kai auti atmosfaira kai axiosevasti dinami an mi ti alo kai apla prepei kai emeis opos eipa to apogema na ektimame auto pou exoume.
opoios thelei mporei na mou zitisei na anoiksoume an kai eimai full mama na doume ti ginetai.
apla o kathenas exei tin diki tou matia.
koitame ena stolidi apo ali gonia.
to s tha parameinei silektiko gia panta se sxesi me ala amaxia.
oson afora tin kontra akoma kai se euthia pali paizei rolo o odigos kai i apostasi .
pou anoigei to kathe amaxi ,i ropi ktl ktl.,to foraei.
mano se sxesi me ta golf gti pou eimaste mprosta akoma kai an einai proto stadio aytoi peirazei an enas to xei 400hp?
o ds posa exei dosei gia ena s? posa edose to golf?
emeis theloume alo ena s se kostos gia pliri veltiosi. simfoneis?
apo kei kai pera ego den imoun mprosta se kamia apo autes tis faseis kai den exo dikaioma na leo gia tous alous.xero ti foraei o ds ,o js266 ,o manos pro ligon minon .gia ta ala paidia den xero.opos xero kai go pou vriskomai tora.
loipon me to opc pou eixa xananoiksei otan imun proto stadio kai autos episis pisteuo oti tora pou eimai mama kai autos pali ,to s steketai perifana dipla.
apo kei kai pera i euthini einai kai stin honda toulaxiston gia tin elada eprepe apo moni tis na veltiosei to amaxi meta apo 8 xronia (pithanon me ena 2.2). i esto i timi polisis tou na einai pio antiprosopeutiki.
oso gia ton js266 zito signomi an den katalava kala an to a3 eixe provlima diskou i oxi ktl. an thes js266 xanaexigise sta paidia ta anoigmata pou ekanes kai oli tin fasi .
apo kei kai pera o kathenas mporei na sinantisei tous ipoloipous kai na kanei tis sxetikes metriseis.
oson afora tin m3 tina anefera giati einai kai auti atmosfaira kai axiosevasti dinami an mi ti alo kai apla prepei kai emeis opos eipa to apogema na ektimame auto pou exoume.
opoios thelei mporei na mou zitisei na anoiksoume an kai eimai full mama na doume ti ginetai.
Δεν σου είπε κάνεις να ανοίξεις και με κανέναν και αν ανοίξεις θα ανοίξεις με αυτούς που θες εσύ, ούτε σου είπε κανείς τι να γράψεις...
Αυτό που λέω είναι ότι για να βγάινει και κάποιο αποτέλεσμα και συμπέρασμα απ' όσα λέμε πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, όσο το δυνατόν, και να λέμε τα πράγματα σχετικά με τις κόντρες με το όνομά τους. Γιατί έτσι όπως μας το παρουσιάζεις τώρα είναι σαν να παραδέχεσαι ότι αυτό που κάνατε μόνο κόντρα δεν ήταν αφού ο άλλος δεν είχε δίσκο. Άρα τι είδους κόντρα είναι αυτή? Και τι συμπέρασμα να βγάλουμε όλοι οι υπόλοιποι?
Και δεν μιλούσα μόνο για σένα, μιλάω για όλους μας που έχουμε S και ξέρουμε τι κυκλοφορεί στο εμπόριο. Σου λέω λοιπόν πως με νορμάλ συνθήκες αποκλείεται να περάσεις Α3 με 330 άλογα. Και το λένε και άλλοι....
Αν θες όμως πες τι φοράει το S σου. Εδώ είμαστε μία παρέα και ενδιαφερόμαστε όλοι να αγοράζουμε πράγματα που αποδίδουν.
Αυτό που λέω είναι ότι για να βγάινει και κάποιο αποτέλεσμα και συμπέρασμα απ' όσα λέμε πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, όσο το δυνατόν, και να λέμε τα πράγματα σχετικά με τις κόντρες με το όνομά τους. Γιατί έτσι όπως μας το παρουσιάζεις τώρα είναι σαν να παραδέχεσαι ότι αυτό που κάνατε μόνο κόντρα δεν ήταν αφού ο άλλος δεν είχε δίσκο. Άρα τι είδους κόντρα είναι αυτή? Και τι συμπέρασμα να βγάλουμε όλοι οι υπόλοιποι?
Και δεν μιλούσα μόνο για σένα, μιλάω για όλους μας που έχουμε S και ξέρουμε τι κυκλοφορεί στο εμπόριο. Σου λέω λοιπόν πως με νορμάλ συνθήκες αποκλείεται να περάσεις Α3 με 330 άλογα. Και το λένε και άλλοι....
Αν θες όμως πες τι φοράει το S σου. Εδώ είμαστε μία παρέα και ενδιαφερόμαστε όλοι να αγοράζουμε πράγματα που αποδίδουν.
dim3: Προσωπικά άνοιξα με Golf gti με πρόγραμμα και φίλτρο ΜΟΝΟ και μέχρι τελείωμα τετάρτης ήμουν ένα καπό μπρόστα και μόλις κουμπώσαμε πέμπτη άρχισε σιγά σιγα να με μαζεύει και θα με περνούσε σίγουρα αν είχαμε δρόμο.
Originally Posted by nipponS2000,Apr 22 2007, 12:23 PM
Re file mano tha diafoniso kai poly malista mazi soy se ayta pou les kai oxi gia na ipostirixo to S alla giati exo dei me ta matia mou kai exw anoixei kai egw me arketa aytokinita kai xerw ti ginete.An pragmatika "paleyeis" na pas kopio me fr me programma tote poli apla to amaxi soy exei provlima kai prepei na to elegxeis.To oti to S einai mprosta apo polla alla amaxia oxi tis katigorias toy(diladi 2lit n/a) kai ayto einai alithia ef'oson xereis na to pas.0-100 to s me kalo odigo se kali asphalto kanei sxedon xero 6ari kai 400ari 14.2.Ayta se mama morfi giati me epwnima filtro-exatmisi(j's p.x) oi epidwseis veltiwnontai ki'allo kai de to lew mono egw alla periodika(power technics) poy exoyn dokimasei tetoia epwnima proionta me vbox kai ontws oi epidwseis einai aytes poy lew.Egw proswpika to exw diapistwsei kai me to diko mou S ayto kai foraw mono mia j's eisagwgi.Alla prepei na ekmetaleyteis sto epakro ta avantage toy S gia na pas aera.Ama xekinas me 4000-5000rpm gia na prostateyeis to disko kai allazeis ligo meta tis 8000 logiko einai na se diskoleuoyn antipaloi me ipodiesteres epidwseis.Kai telos na anaferoyme S2000 poy me liga mods stenaxwroysan poli kosmo opws p.x tou counter poy gia mena oute 1o stadio den itan afoy foroyse dc sports xtapodi!!! poy einai ap'ta xeirotera gia s mia 60ara spoon,egkefalo spoon&ram-air snorkel spoon kai eixe katharisei polla dithen dinata.Twra an exane stin anifora tis Kerateas apo fr me gargalimenes k03s poy douleyan 1.7statheri!!! (kai telika oles espasan apo ti piesi) ayto de moy leei kati giati stin eyteia trwgan panta kai to kalokairi krivontousan.Ypirxan kai alloi opws o Npart me to ekkentroforato poy polloi apo edw xeroyn pws pigaine kai itan kai power car 2005 kai egrafe 0-100 5.6 kai 0-400 13.6 me klasmeno disko.Ta S mia xara pane file Mano arkei na theleis kai na mporeis.Den einai tixaio oti dia tis atmosfairikis odoy sigrinontai mono apo 3litra kai panw i me dilitra turbo me pieseis anw toy 1bar!
Originally Posted by MANOS,Apr 23 2007, 10:41 AM
Δεν σου είπε κάνεις να ανοίξεις και με κανέναν και αν ανοίξεις θα ανοίξεις με αυτούς που θες εσύ, ούτε σου είπε κανείς τι να γράψεις...
file Mano,
me mberdepses me ton js266. ego den imoun se kanena anoigma paron apla eida pou eixate sizitisi me ton js266 kai eipa na parembo na po ti gnomi mou tipota alo.
apo kei kai pera eipa oti eimai mama kai an tixei kai vrethoume i thelei kapoios gia plaka kanoume ena anoigma .auto
me mberdepses me ton js266. ego den imoun se kanena anoigma paron apla eida pou eixate sizitisi me ton js266 kai eipa na parembo na po ti gnomi mou tipota alo.
apo kei kai pera eipa oti eimai mama kai an tixei kai vrethoume i thelei kapoios gia plaka kanoume ena anoigma .auto
sorry mano den eida to deutero reply sou se mena.
anakalo oti me mberdepses me ton js266
gia to golf itan ligo mbrosta ala esi foras 18aria!!!!
gia vale 16aria. auto leo kai pio pano.distixos to moter pou exoume einai ftiagmeno etsi oste na ta dinei mexri ekei.apo kei kai pera exeis omorfia ala xaneis se mbam.simfoneis?
anakalo oti me mberdepses me ton js266
gia to golf itan ligo mbrosta ala esi foras 18aria!!!!
gia vale 16aria. auto leo kai pio pano.distixos to moter pou exoume einai ftiagmeno etsi oste na ta dinei mexri ekei.apo kei kai pera exeis omorfia ala xaneis se mbam.simfoneis?