ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by lalakis2000,Oct 21 2008, 01:34 PM
+1
Δε φταίει το αμάξι άμα αυτοί που το οδηγούν νομίζουν ότι τα πατάνε όλα. Και δυστυχώς η σύγκριση με το S - που δε γίνεται τυχαία γιατί έχουν στα χαρτιά κάποιες παραπλήσιες προδιαγραφές - το αδικεί γιατί είναι σε άλλη κατηγορία και υστερεί τελικά σε επιδόσεις.
Βέβαια, το ότι υστερεί δε σημαίνει ότι είναι και αργό...είπαμε...και το S πρέπει να ξέρεις να το πας...
Δε φταίει το αμάξι άμα αυτοί που το οδηγούν νομίζουν ότι τα πατάνε όλα. Και δυστυχώς η σύγκριση με το S - που δε γίνεται τυχαία γιατί έχουν στα χαρτιά κάποιες παραπλήσιες προδιαγραφές - το αδικεί γιατί είναι σε άλλη κατηγορία και υστερεί τελικά σε επιδόσεις.
Βέβαια, το ότι υστερεί δε σημαίνει ότι είναι και αργό...είπαμε...και το S πρέπει να ξέρεις να το πας...
ΑΛΛΑ, το προβλημα δεν ειναι οτι και λιγο παραπανω... ειναι οτι καιει ΤΑ ΔΙΠΛΑ απο οτι ενα S2000 και δεν παει και σαν S, τωρα αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα τον χρονο τοτε ισοσταθμιζεις τα κερδη απο το μικροτερο σημα-ασφαλεια με την βενζινη σου... αναλογως παντα τα χιλιομετρα που κανεις!!!
αποψε καβαλας 11:10 στο φαναρι πριν το βασιλοπουλο , τσαντισμενος με τον θρυλο που εφαγε το γκολακι βλεπω αριστερα μου ενα subaru impreza εγραφε και δεξια ενα leon που επαιζε με την σκαστρα .
Το impreza kai to leon μετα το πρασινο μεινανε να παιζουν με σκαστρα
Το impreza kai to leon μετα το πρασινο μεινανε να παιζουν με σκαστρα
Από πότε τα M3 μασάνε να ανοίξουν με s2k ?
Εχθές το βραδάκι είπα να κάνω ένα πάνω κάτω όπως το λέω στην εθνική .
Κάνοντας αναστροφή από την γέφυρα τις Βαρυμπόμπης και όπως βγαίνω εθνική
τσουπ σκάει ένα χρυσαφί Μ3 , το οποίο κοντοστέκετε δίπλα μου.
Κατεβάζω Δευτέρα τον κοιτάζω και του λέω πάμε καθώς ρολαραμε με 60 περίπου.
Βρε πάμε
Εχθές το βραδάκι είπα να κάνω ένα πάνω κάτω όπως το λέω στην εθνική .
Κάνοντας αναστροφή από την γέφυρα τις Βαρυμπόμπης και όπως βγαίνω εθνική
τσουπ σκάει ένα χρυσαφί Μ3 , το οποίο κοντοστέκετε δίπλα μου.
Κατεβάζω Δευτέρα τον κοιτάζω και του λέω πάμε καθώς ρολαραμε με 60 περίπου.
Βρε πάμε
Originally Posted by package,Oct 24 2008, 02:22 PM
Υιαννακο, κάλυψη απόκρυψη γνωρίζεις? Σε έχουν μάθει. Βλέπουν μαύρο που σφυρίζει και σφυρίζουν και αυτοί ανέμελα.
Αναγράφεται καθαρά στο ΕΕ 7-4.