ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Η μόνη λογική εξήγηση είναι αν μεσολάβησε αρκετός χρόνος με αναμένους ανεμηστήρες και πάγωσε το αμάξι.
Αλλά στο dyno του περιοδικού δεν "βολεύονται" ευστροφοι (honda) σε συνδιασμό με turbo μιας και δεν έχει φορτία και "τελειώνει" αμέσως η σχέση.
Στο power car εγω το 2007 ψιλοχαλάστικα γιατί ενω τα αμάξια μπήκαν σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κιλά ανα ίππο μετρήθηκαν 2κάβαλα σε όλες τις μετρήσεις... Αυτό αμα γινόταν και στην αρχική πράξη οι κατηγορίες θα ήταν λίγο διαφορετικές....
Ενα smart λόγου χάρη με 120 άλογα (υποθετικά μιλάμε) θα έβγαζε αναλογία πολύ καλη και για full tuning... αλλά με +150 κιλά στις μετρήσεις θα έχανε την μπάλλα...
Αλλά στο dyno του περιοδικού δεν "βολεύονται" ευστροφοι (honda) σε συνδιασμό με turbo μιας και δεν έχει φορτία και "τελειώνει" αμέσως η σχέση.
Στο power car εγω το 2007 ψιλοχαλάστικα γιατί ενω τα αμάξια μπήκαν σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κιλά ανα ίππο μετρήθηκαν 2κάβαλα σε όλες τις μετρήσεις... Αυτό αμα γινόταν και στην αρχική πράξη οι κατηγορίες θα ήταν λίγο διαφορετικές....
Ενα smart λόγου χάρη με 120 άλογα (υποθετικά μιλάμε) θα έβγαζε αναλογία πολύ καλη και για full tuning... αλλά με +150 κιλά στις μετρήσεις θα έχανε την μπάλλα...
Originally Posted by gzob,Oct 20 2008, 04:18 PM
25 άλογα από πέρασμα σε πέρασμα δε γίνεται... Κάτι συμβαίνει...
Δηλαδή η μέτρηση τελείωνε στις 8700
Originally Posted by b16a,Oct 20 2008, 08:43 PM
ενω τα αμάξια μπήκαν σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κιλά ανα ίππο μετρήθηκαν 2κάβαλα σε όλες τις μετρήσεις... Αυτό αμα γινόταν και στην αρχική πράξη οι κατηγορίες θα ήταν λίγο διαφορετικές....
Αυτό μπορεί να μην ενοχλεί αυτοκίνητα με 60+ κγ ροπή αλλά το χοντακι το ρημάζει
Εντωμεταξύ με το νουμερακι που έδειξε , ίσα ίσα μπήκαμε στην κατηγορία extreme.
Οπότε μόνο με τον εξοπλισμό v box
Εχθές το βράδυ από τα φανάρια της Γλυφάδας παραλιακή μέχρι την Συγγρού συνεχόμενες κόντρες με φτιαγμένο τάπερ. Δικάβαλος αυτός μόνος μου εγώ. Τον άφηνα μπροστά μου και με το που γέμιζε η δευτέρα έλεγα θα περάσω από μέσα του. Στις στροφές το παλικάρι έκοβε το φοβόταν. Εκεί και αν τον έχανα που με καινούρια λαστιχάκια καθόταν βεντούζα το S. Λίγο πριν την Συγγρού έκοψα άνοιξα παράθυρο έβγαλα χέρι να μιλήσω με τα παιδιά να δω και πόσα δήλωνε το παλικάρι μιας και ακουγόταν δυνατό αλλά είχε τσατιστεί μάλλον και με πέρασε σφαίρα χαρούμενος προφανώς γιατί ήταν η πρώτη φορά που το κατάφερνε.
χτες το βραδυ με ενα rx8 στην παραλιακη μονοκαβαλος εγω δικαβαλο με κοπελα αυτος. Συνηθως δεν κοντραρομαι αλλα με κοιταξε χαζογελωντας και προετρεπε την σχεση του να δει τι θα μου κανει μολις αναψει το φαναρι. Το θεμα ειναι οτι δεν προλαβε η κοπελιτσα να δει τιποτα . κριμα