ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Oct 30 2008, 04:27 AM
Kαι αφού θες να πατήσεις με το ποιο καλό,δεν θα πατήσεις με τον Μάνο.
Σου έχω άλλο "δικό" μας να πατήσεις.
Σου έχω άλλο "δικό" μας να πατήσεις.
.Μεταξύ μας...
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 30 2008, 04:29 AM
Ελπιζω πως ολα ειναι στο γενικοτερο χαβαλε γιατι βλεπω να βαζω την περουκα μου παλι κ να ερχομαι κοντα σας για νυχτες μαγικες ονειρεμενες
Γιατί τι θέλει ο άνθρωπος για να ευτυχύσει...λίγο κρασί...λίγο θάλασσα...και να ρίχνει και Nabu...
To τονίζω γιατί το έκανα λάθος. Το είχα με 'ι' πρίν αλλά με 'υ' φαίνεται ορθογραφικά πιο σωστό...
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 30 2008, 04:29 AM
Γιατι ρε παιδια ? ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα ?
Ελπιζω πως ολα ειναι στο γενικοτερο χαβαλε γιατι βλεπω να βαζω την περουκα μου παλι κ να ερχομαι κοντα σας για νυχτες μαγικες ονειρεμενες
Σε ζομπολιακούς και σε αζομπολιακούς.
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 30 2008, 04:35 AM
Ρεεεεε...μη το τραβάτε......πάλι με το πληκτρολόγιο θα τσακωθούμε???
Εσυ ΦΤΑΙΣ
Originally Posted by lalakis2000,Oct 30 2008, 04:33 AM
Αχ τι μου θύμισες τώρα...
Γιατί τι θέλει ο άνθρωπος για να ευτυχύσει...λίγο κρασί...λίγο θάλασσα...και να ρίχνει και Nabu...
To τονίζω γιατί το έκανα λάθος. Το είχα με 'ι' πρίν αλλά με 'υ' φαίνεται ορθογραφικά πιο σωστό...
Σε ζομπολιακούς και σε αζομπολιακούς
Ηρέμησε ο Τάσος και άρχισες εσυ???
Δεν παίζει κάτι τέτοιο Χρηστάρα ούτε με σφαίρες και δεν έχει υπωθεί ποτέ. Το γεγονός ότι ο gzob έχει ρυθμίσει πολλά από τα αυτοκίνητα εδώ και μοιράζεται τις γνώσεις του δεν σημαίνει ότι απαξιώνουμε άλλο προγραμματιστή. Απλώς αυτόν ξέρουμε και αυτόν εμπιστευόμαστε και αυτός έχει και παραδείγματα. Μακάρι να φράφει και κάποιος από τη speed factory στο forum.
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!!
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 30 2008, 04:37 AM
Καλα τα λες Boss αλλα ολα ξεκινησαν γιατι δινεις το αυτοκινητο σου για κοντρες
Εσυ ΦΤΑΙΣ

Εσυ ΦΤΑΙΣ