ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Posted by package, de thimamai pote...
Άμα είναι για γυναίκα πείτε μου. Lalaki θα έρθεις και εσύ μαζί μου?
Άμα είναι για γυναίκα πείτε μου. Lalaki θα έρθεις και εσύ μαζί μου?
Package, δώσε και σε μας κάτι ρε φίλε, τόσες φίλες έχεις από το Μαζντα Κλαμπ...
-edit- Και τώρα που έβγαλες το γύψο...να σου πω δεν αφήνεις τις κόντρες...αφού αλλού είσαι πιο δυνατός...
Originally Posted by MANOS,May 13 2008, 05:22 AM
Και με ευκαιρια αυτο το post σας διαβεβαιωνω οτι μολις με το καλο το παραλαβω ετοιμο εχω να τιμωρησω πολυ κοσμο, μα παρα πολυ κοσμο και πρςτο και καλυτερο το S3, που μετα απο μια εβδομαδα μου εστειλαν μηνυμα οτι τελικα ειναι 350 αλογα....
Ελα, σωπα......μη μου πεις? Πεφτω απο τα συννεφα.....τα παιδια δεν το ηξεραν, ηξεραν μονο τα 280 του.... τα καημενα....
Στην επομενη κοντρα ομως εγω θα ειμαι μαμα και ας τολμησουν να πουν τιποτα...ΤΣΟΝΤΑ θα γυρισουμε....
Μανος
Ελα, σωπα......μη μου πεις? Πεφτω απο τα συννεφα.....τα παιδια δεν το ηξεραν, ηξεραν μονο τα 280 του.... τα καημενα....
Στην επομενη κοντρα ομως εγω θα ειμαι μαμα και ας τολμησουν να πουν τιποτα...ΤΣΟΝΤΑ θα γυρισουμε....
Μανος

Originally Posted by lalakis2000,May 13 2008, 08:59 AM
Mε ολίγη καθυστέρηση, απαντάω στο φίλο package ότι, ναι, θα τον στηρίξω στο δύσκολο αγώνα του με το έτερο φίλο.
-edit- Και τώρα που έβγαλες το γύψο...να σου πω δεν αφήνεις τις κόντρες...αφού αλλού είσαι πιο δυνατός...
Ρε δεν πατε καλα... Εχουμε και προεκλογικη περιοδο και αναβουν τα αιματα... Δεν ηρεμειτε λιγακι? Ρεζιλι θα γινουμε στους ''οχτρους'' μας...
Εγω παντος θα ερθω με το PASSAT. Ειναι και μαμα σαν του Αντωνη! By the way, Αντωνη θα ερθεις στην εκδρομη???(Ασχετο!) Οποιος ενδιαφερεται, τον παω τσαρκα!!
Εγω παντος θα ερθω με το PASSAT. Ειναι και μαμα σαν του Αντωνη! By the way, Αντωνη θα ερθεις στην εκδρομη???(Ασχετο!) Οποιος ενδιαφερεται, τον παω τσαρκα!!