ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by yiannakos,Nov 28 2008, 12:26 PM
Όχι φίλε
Με του σουβλατζη αν κατάλαβα καλά που είχε πατήσει και ο DS2000
Με του σουβλατζη αν κατάλαβα καλά που είχε πατήσει και ο DS2000

Τελικά πολύ μ@λ@κι@ αυτή η ατμόσφαιρα τσάμπα χρήμα.
Αρχίζω αποταμίευση για σαλίγκαρο
Originally Posted by cpt,Nov 28 2008, 09:21 PM
dimitri min ksanagrapseis sto dragster oti kai na poun den thelw na mou stelnoun sunexeia pm ela na anoiksoume kai diafores blakeies barethika egrapses kai to epibaibewsa ase tus na grafoun oti theloun
epeidi oi kontres einai aitia na xaliountai mexri kai filies px me ton sokin kai epeidi me tin teleutaia kontra pou ebala kai maytheutike (blakeia mou pou to ekana gnwsto) kai twra pali polemos,den ksanagrafw tipota dioti mono kako kanw.kai gia na ginw kai antiliptos se kamia periptwsi to amaksi mou den einai m3 einai stadia pisw san amaksi oso gia to ebo pou ta ebala extes eimai allous totous aiwnes pali pisw.apo dw kai pera kai gia oso kratisw to s 2000 tha kanw tis boltoules mou kai an katsei kai kati sto dromo tha to anoiksw ,alla pleon apo dw kai pera se kamia kontra kanonismeni den tha pareuriskomai dioti mono polemo dimiourgw xwris bebaia na to thelw
kai na eyxaristisw tous filous mou me to ebo kai to m3 pou dextikan na patisoun mazi mou dioti apla egw sti thesi tous mporei na min dexomoun kai to exw ksanapei einai san na anoigw egw me ena swift gti tetoies einai oi diafores mas .to oti perasa mprosta oriaka mexri ta 220 to ksanalew se kamia periptwsi den to kanei to amaksi mou kalutero apo m3 kai evo.apla kaname to xabale mas kai ekeino einai pou kratw.alla den tha ksanadextw pm apo diaforous na anoiksw kai diafores alles blakeies epeidi grafoume kapia apotelesmata ta opoia ontos einai apisteuta.gia oso kratisw to s tha to xarwkai oti katsei se bolta dipla mou tha aanoiksw kai tha to moirazomai mazi sas
Originally Posted by cpt,Nov 28 2008, 01:27 PM
gia oso kratisw to s tha to xarw
krata tin fasi..........