ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Κατ'αρχην ενα μεγαλο μπραβο στον cpt & gzob βεβαια.Ανηφορα και τετοιο αποτελεσμα απο 2,2 μονοπεταλουδο και απο δευτερες!!!! απλα τελειο.Οσο για χασιμο ταχυτητας,οποιος εχει κανει 5 κοντρες στην ζωη του ξερει οτι χασιμο ταχυτητας ισοδυναμει αμεσως με 3 αμαξια+.Αν εχανε σχεση το Μ3 το S θα του εκανε επιτοπου 2-3 αμαξια και σιγα μην τα μαζευε μετα.Μπραβο cpt με πορωσες παλι.Οσο για το dragster.gr εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναγραψω ποτε εκει μεσα εδω και καποια χρονια.Υπαρχουν μονο κολλημενοι,με λιγες εξαιρεσεις,το 99% αυτων οταν κανει κοντρα honda,βγαζουν απιστευτο κομπλεξ και χολη,χασει κερδισει το Honda.Μιλαμε απο κατοχους ποδηλατου μεχρι κατοχους porsche(σιγα τα αμαξια κιολας,αν ηθελα ακριβo supercar,μονο Ιταλικο θα επαιρνα,αποψη μου παντα).Το διαβαζω πολυ συχνα απλα ποτε δεν γραφω,οπωτε χεστηκα για τα γραφομενα εκει.Ακομα και τα μπραβο που λενε οι πιο πολυ,δεν τα ενοουν.Μπραβο και παλι CPT!
Στραβής ψ$%λής, οι τρίχες φταίνε...
Έχω ακούσει τα απίστευτα τις τελευταίες μέρες, γεγονός που με βεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι κάνω καλά που δεν ασχολούμαι με κόντρες. Ακούστηκε (και υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν για αυτό) ότι το Μ3 πέρασε με 180km/h από Βασιλό
Ο Πέτρος ορκίζεται ότι πέρασε με 5η κόφτη (236km/h) και όπως λένε όλοι γιατί δεν ήμουν εκεί ήταν μισό φτερό μπροστά. Η κόντρα μάλιστα ξεκίνησε από την ΑΡΧΗ της γέφυρας της Βαρυμπόπης (που βολεύει τη Μ3), με 4500rpm (που επίσης βολεύει τη Μ3) και φυσικά σε ανηφόρα (που επίσης βολεύει τη Μ3). Και αυτά αφού είχε πάρει τον αέρα η Μ3 και πήγε να τον σκοτώσει (τα φανάρια της δε φαίνονταν από τον καθρέφτη όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πέτρος). Επίσης κόντρα με 50-240 δεν είναι κόντρα αλλά...ταξίδι.
Όσο για το έχασα ταχύτητα, ας μη τα σχολιάσω. Ο μόνος που έχασε αποδεδειγμένα ΔΥΟ ταχύτητες ήταν ο Τάσος με το 2.4 (πρόβλημα του, ας πρόσεχε, συμφωνώ). Το 2.4 επιστρέφει με 8500rpm κόφτη (αντί 8100), τετραπετάλουδο hytech, 17άρες, και ελπίζω χωρίς bodykit. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχεί η Ε92
? (πλάκα κάνω φυσικά, μη με φάτε BMWάκηδες).
Έχω ακούσει τα απίστευτα τις τελευταίες μέρες, γεγονός που με βεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι κάνω καλά που δεν ασχολούμαι με κόντρες. Ακούστηκε (και υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν για αυτό) ότι το Μ3 πέρασε με 180km/h από Βασιλό
Ο Πέτρος ορκίζεται ότι πέρασε με 5η κόφτη (236km/h) και όπως λένε όλοι γιατί δεν ήμουν εκεί ήταν μισό φτερό μπροστά. Η κόντρα μάλιστα ξεκίνησε από την ΑΡΧΗ της γέφυρας της Βαρυμπόπης (που βολεύει τη Μ3), με 4500rpm (που επίσης βολεύει τη Μ3) και φυσικά σε ανηφόρα (που επίσης βολεύει τη Μ3). Και αυτά αφού είχε πάρει τον αέρα η Μ3 και πήγε να τον σκοτώσει (τα φανάρια της δε φαίνονταν από τον καθρέφτη όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πέτρος). Επίσης κόντρα με 50-240 δεν είναι κόντρα αλλά...ταξίδι.
Όσο για το έχασα ταχύτητα, ας μη τα σχολιάσω. Ο μόνος που έχασε αποδεδειγμένα ΔΥΟ ταχύτητες ήταν ο Τάσος με το 2.4 (πρόβλημα του, ας πρόσεχε, συμφωνώ). Το 2.4 επιστρέφει με 8500rpm κόφτη (αντί 8100), τετραπετάλουδο hytech, 17άρες, και ελπίζω χωρίς bodykit. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχεί η Ε92
? (πλάκα κάνω φυσικά, μη με φάτε BMWάκηδες).

s2000