ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by DimitrisN' date='Dec 24 2008, 03:49 AM
Μίλα ρε πακετάκο(ελπίζω να μη πειράζει που σε λέω έτσι),γιατί θα τρελλαθούμε με αυτά που βλέπουμε...
Άσχετο,αλλα με opel gt έχει ανοίξει κανένας??
Νομίζω πως κι εκεί έχουμε καλές πιθανότητες,αλλα(ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) δεν έχω πετύχει κανέναν στο δρόμο...
Τα opel γενικώς νομίζω οτι έχουν ένα θέμα με την ιπποδύναμη.
Σαν να είναι κάπως ψόφια για τα άλογά τους...
EDIT:Να μας πείς για τα πατήματα stradale,αλλιώς να μη μας ανοίγεις την όρεξη...
Άσχετο,αλλα με opel gt έχει ανοίξει κανένας??
Νομίζω πως κι εκεί έχουμε καλές πιθανότητες,αλλα(ΝΑΙ ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) δεν έχω πετύχει κανέναν στο δρόμο...
Τα opel γενικώς νομίζω οτι έχουν ένα θέμα με την ιπποδύναμη.
Σαν να είναι κάπως ψόφια για τα άλογά τους...
EDIT:Να μας πείς για τα πατήματα stradale,αλλιώς να μη μας ανοίγεις την όρεξη...

Με Gt έχουμε ανοίξει άπειρες φορές. Εγώ με μαμά ρίχνω σχεδόν δικόλωνο. Με Gt εξάτμιση είμαι κολώνα μπροστά, αλλά δυστυχώς τρώω κολώνα από Gt πρώτο στάδιο. Τα άτιμα παίρνουν πολύ με πρόγραμμα.
Γειά σου ρε Χρηστάρα!!!!!
Έτσι θέλουν ρε φίλε...Π@@τσα,μπάλα και καράτε...
Είπαμε να το παίξουμε ευγενικοί,αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς,το να ρίξεις σε ένα S2000 θεωρείται "entry level" για να λές οτι έχεις γρήγορο αυτοκίνητο,οπότε θα υπερασπιζόμαστε κι εμείς συνεχώς τη τιμή μας...
Πακετάκο,οι "μάγκες με τα τούρμπο" όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλώ,είναι κλασσικοί προγραμματάκηδες...
Η διαφορά μας με αυτούς είναι οτι εμείς το πρόγραμμα το θέλουμε για fine tuning,ενώ εκείνοι για να φτυαρίσουν άλογα στα μοτέρ...
Χοντροκοπιές,δηλαδή...
Εμείς με 1ο στάδιο πως στεκόμαστε απέναντι σε gt πρώτο στάδιο??
Γνωρίζει κανείς??...
Έτσι θέλουν ρε φίλε...Π@@τσα,μπάλα και καράτε...
Είπαμε να το παίξουμε ευγενικοί,αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς,το να ρίξεις σε ένα S2000 θεωρείται "entry level" για να λές οτι έχεις γρήγορο αυτοκίνητο,οπότε θα υπερασπιζόμαστε κι εμείς συνεχώς τη τιμή μας...
Πακετάκο,οι "μάγκες με τα τούρμπο" όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλώ,είναι κλασσικοί προγραμματάκηδες...
Η διαφορά μας με αυτούς είναι οτι εμείς το πρόγραμμα το θέλουμε για fine tuning,ενώ εκείνοι για να φτυαρίσουν άλογα στα μοτέρ...
Χοντροκοπιές,δηλαδή...
Εμείς με 1ο στάδιο πως στεκόμαστε απέναντι σε gt πρώτο στάδιο??
Γνωρίζει κανείς??...
2.2 ΝΑ. Το -3 αμάξια να δειτε πως γίνεται +3 με το καλημέρα... Και δε μιλάω για full build σαν του cpt. Ένα κανονικό F22C με 11.8-12 συμπίεση, μαμά F20C cams, το πρόγραμμα του και τα περιφερειακά του (Φ-Ε-χταπόδι). 240-245 ρόδα χαλαρά.