ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Taseas,Nov 13 2007, 07:01 AM
Exei enas synadelfos mou, pou einai kai proedros tou coupe club. Ase se euthia den yparxei elpida...
τόσο για πλάκα με είχε.
Με το που το είδα αυτό πώς άνοιγε,
του χαμογέλασα και χαιρέτισα.

Ανοιξα με Rallye ατμόσφαιρα 165hp και προς μεγάλης μου έκπληξης πηγαίναμε μαζί μέχρι τα τέλη της 3της οπου έφυγα με τρελή διαφορά..να επισημάνω πως σε κάθε ταχύτητα μέχρι να μπούν τα v-tec πηγαίναμε μαζί..Οταν έμπεναν έφευγα 1 φτερό και ξαναερχόταν..Το βρίσκετε λογικό?Οκ..υπάρχει διαφορά κιλών..αλλα πόσο είμαστε τελικά?Εχω δεί δυναμομέτρηση(stock) 230hp κ δυναμομέτρηση(stock) 206hp..είναι δυνατών να υπάρχουν τέτοιες διαφορές ή βγάζουν ότι θέλουν τα δυναμόμετρα?Με φίλο μου με rx8 challenge απλά δεν υπάρχει δίπλα μου..αλλά με cosmo δεν έχω ανοίξει ακόμα..
Το Ραλί που λες έχει αναλογία κιλών ανά ίππο αρκετά κοντά στο S, οπότε το αποτέλεσμα που περιγράφεις δεν είναι απίθανο. Από την άλλη, παίζει ρόλο πως ξεκίνησες. Όπως και να χει, μην τρελαίνεσαι, με τα πειραγμένα δε βγάζεις άκρη πάντα. Μήπως είχε και κανά κοντύτερο γρανάζι τελικής;
Originally Posted by Drifteropoulos,Nov 13 2007, 06:36 AM
Χθές που έφυγα από τη συνάντηση και μπαίνοντας Κηφισό μου κόλλησε από πίσω
ένα FIAT coupe λευκό. Κάνω δεξιά και μετά τέρμα το γκάζι 3η και 4η,
έρχεται δίπλα μου και το αποτέλεσμα είναι οτι έπαιζε με το γκάζι το παιδί.
Οπότε λέω, άσε δε μας πέρνει, θα πρέπει να ήταν πολλά τα αλόγατα.
ένα FIAT coupe λευκό. Κάνω δεξιά και μετά τέρμα το γκάζι 3η και 4η,
έρχεται δίπλα μου και το αποτέλεσμα είναι οτι έπαιζε με το γκάζι το παιδί.
Οπότε λέω, άσε δε μας πέρνει, θα πρέπει να ήταν πολλά τα αλόγατα.

Originally Posted by Alonso,Nov 14 2007, 04:19 AM
Ανοιξα με Rallye ατμόσφαιρα 165hp και προς μεγάλης μου έκπληξης πηγαίναμε μαζί μέχρι τα τέλη της 3της οπου έφυγα με τρελή διαφορά..να επισημάνω πως σε κάθε ταχύτητα μέχρι να μπούν τα v-tec πηγαίναμε μαζί..Οταν έμπεναν έφευγα 1 φτερό και ξαναερχόταν..Το βρίσκετε λογικό?Οκ..υπάρχει διαφορά κιλών..αλλα πόσο είμαστε τελικά?Εχω δεί δυναμομέτρηση(stock) 230hp κ δυναμομέτρηση(stock) 206hp..είναι δυνατών να υπάρχουν τέτοιες διαφορές ή βγάζουν ότι θέλουν τα δυναμόμετρα?Με φίλο μου με rx8 challenge απλά δεν υπάρχει δίπλα μου..αλλά με cosmo δεν έχω ανοίξει ακόμα..
i dunamometrisi 206ps pou exeis dei einai troxo mallon min mperdeuesai.troxo paizoun apo 190-205ps
Το σκέφτηκα για τροχό αλλα έχω δει κ τροχό 185..Γι αυτό λεω μήπως δεν ήταν..Το συγκεκριμένο Rallye ήταν 165hp δυναμομετρημένα..σίγουρα όχι παραπάνω..πάντως ναί..μέχρι 160 άνοιγε..μετά χάθηκα..αλλά με τρόμαξε το Γ@ΜΙΔΙ.!.!To χαμηλότερο dyno που έχετε δει εσείς σε S..(ΜΟΤΕΡ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟ)πόσο ειναι?Παίζει να έχω κανένα 210hp να αρχίσω να το κλαίω?