ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Originally Posted by Stradale,Dec 22 2008, 05:36 PM
'Ανοιγμα με light tourbo 106.
Από στάση, δικάβαλος εγώ, αλλά ξεκίνησα τελείως χαλαρά. Φεύγει στην αρχή αλλά από 3η τον μαζευα και 4η πέρασα μπροστά και μετά το χάος.
Μονοκάβαλος και με τάπα εκκίνηση καμιά επαφή.
Συνοδηγός ο Nabu, ο οποίος έχει και το βιντεάκη.
Αναμείνατε.
Από στάση, δικάβαλος εγώ, αλλά ξεκίνησα τελείως χαλαρά. Φεύγει στην αρχή αλλά από 3η τον μαζευα και 4η πέρασα μπροστά και μετά το χάος.
Μονοκάβαλος και με τάπα εκκίνηση καμιά επαφή.
Συνοδηγός ο Nabu, ο οποίος έχει και το βιντεάκη.
Αναμείνατε.
Originally Posted by MANOS,Dec 22 2008, 07:51 AM
Εγω ειπα μαμα κι εσυ πεταχτηκες. 
Οποτε βαζεις καταλυτη και μαμα εξατμιση και παταμε οοοοοοποτε θες.
Αλλιως μη πεταγεσαι σαν την π..... , οταν ζηταω μαμα S2000.

Οποτε βαζεις καταλυτη και μαμα εξατμιση και παταμε οοοοοοποτε θες.
Αλλιως μη πεταγεσαι σαν την π..... , οταν ζηταω μαμα S2000.

Καλά ρε Μάνο, άστο. Καλύτερα να πατήσεις με κάνα χρέπι, μπας και περάσεις μπροστά.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ας μιλησουμε και λιγο για μια πολυ καλη μου κοντρα. Χθες το βραδυ προς το ΣΕΦ, ενω οδηγουσα με το CRV για τη συναντηση, ηρθε ενα X5 και μου εκανε κολπα, οδηγουσε σαν %$#^@$^@ και εκανα δεξια. Πατησε να με περασει αλλα μολις ειδε τη πρωτη αριστερη στροφη πριν τον Ιπποδρομο, εκανε τη κοτα και εφαγε μια &$*&^$ και τον περασα μεχρι την εξοδο της επομενης αριστερης. Τελικα στο ΣΕΦ, εφτασα πρωτος απ'ολους σας!
Εγω εχω να πω οτι οι κατοχοι CRV ειναι τρελοι
Ημουν με το τζιπ σε δρομο που ειχε βρεξει,το βαζω με κωλο σε μια στροφη κ απο πισω βλεπω απο τον καθρεφτη να γυρναει κ αλλος με κωλους...λεω τι κανει αυτος??κ ηταν ενα παλικαρακι με ενα CRV που τα ειπαμε μετα στο φαναρι
του ειπα επισης να ανοιξουμε αλλα δεν ανοιγε
Μαριε ολο την κοτουλα μου κανεις...ετοιμασε το CRV να παμε ενα 0-400
Ημουν με το τζιπ σε δρομο που ειχε βρεξει,το βαζω με κωλο σε μια στροφη κ απο πισω βλεπω απο τον καθρεφτη να γυρναει κ αλλος με κωλους...λεω τι κανει αυτος??κ ηταν ενα παλικαρακι με ενα CRV που τα ειπαμε μετα στο φαναρι
του ειπα επισης να ανοιξουμε αλλα δεν ανοιγε
Μαριε ολο την κοτουλα μου κανεις...ετοιμασε το CRV να παμε ενα 0-400