ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Χθες το βραδυ οπως κατεβαινα προς παραλιακη πριν την στροφη της εθνικης στο ΣΕΦ που σκαει στην Ποσειδωνος ερχεται κ μου κολλαει ενα 350Ζ...
Λεω απο μεσα μου "δε παταμε αν δε το ακουσουμε πρωτα, μην ειναι κανα τουρμπατο κ ξεφτιλιστουμε
"
Τον αφηνω κ περναει χωρις να ακουσω κανενα "τσαφ" "τσουφ" περιεργο
λεω ωραια εδω ειμαστε... μεσολαβει ενα κυνηγιτο μεχρι τα πρωτα φαναρια του φλοισβου... η εντυπωση μου μεχρι τοτε ηταν οτι πηγαινε αρκετα καλα... (πηγαιναμε μαζι)
Μας πιανει φαναρι λοιπον κ το ρωταω τι εχει κανει στο αμαξι καθως το ειχε γεμησει με αυτοκολητα Injen Greddy κτλ. μου λεει φιλτρο εξατμιση εξω καταλυτες... του λεω τα παμε μια? μου λεει παμε.
Αναβει πρασινο λοιπον, ξεκιναμε κ οι 2 νορμαλ... του κανω μεχρι 3τες που σπασαμε λογο κινηση 1,5 κενο χωρις η διαφορα να μεγαλωνει ή να μικραινει...
2ρο πατημα απο 1τες κοντα στισ 4.500 εγω...κανει ενα αμαξι τον μαζευω κ μεχρι 4τες ειχα κανει ενα αμαξι εγω...
Πολυ ομορφο εργαλειο το Ζ αλλα το βαρος του το χαντακωνει
Κ μετα συνεχιστηκαν στο γυρνα κτ υπουλα πατηματακια με γνωστα κωλοπαιδια του κλαμπ
Ωραια βραδια χθες για πατηματακια...
Λεω απο μεσα μου "δε παταμε αν δε το ακουσουμε πρωτα, μην ειναι κανα τουρμπατο κ ξεφτιλιστουμε
"Τον αφηνω κ περναει χωρις να ακουσω κανενα "τσαφ" "τσουφ" περιεργο
λεω ωραια εδω ειμαστε... μεσολαβει ενα κυνηγιτο μεχρι τα πρωτα φαναρια του φλοισβου... η εντυπωση μου μεχρι τοτε ηταν οτι πηγαινε αρκετα καλα... (πηγαιναμε μαζι)Μας πιανει φαναρι λοιπον κ το ρωταω τι εχει κανει στο αμαξι καθως το ειχε γεμησει με αυτοκολητα Injen Greddy κτλ. μου λεει φιλτρο εξατμιση εξω καταλυτες... του λεω τα παμε μια? μου λεει παμε.
Αναβει πρασινο λοιπον, ξεκιναμε κ οι 2 νορμαλ... του κανω μεχρι 3τες που σπασαμε λογο κινηση 1,5 κενο χωρις η διαφορα να μεγαλωνει ή να μικραινει...
2ρο πατημα απο 1τες κοντα στισ 4.500 εγω...κανει ενα αμαξι τον μαζευω κ μεχρι 4τες ειχα κανει ενα αμαξι εγω...
Πολυ ομορφο εργαλειο το Ζ αλλα το βαρος του το χαντακωνει
Κ μετα συνεχιστηκαν στο γυρνα κτ υπουλα πατηματακια με γνωστα κωλοπαιδια του κλαμπ
Ωραια βραδια χθες για πατηματακια...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by package,Apr 21 2009, 02:31 PM
Πόσο παίρνουν αυτά με Φ-Ε? Εγώ με μαμά είμαι 3 μπροστά.
Exθες το βράδυ οπως γυρναγα σπιτι και έχοντας ρεζερβα στα τελευταια της με πετυχαινει ενα CZT που ηρθε διπλα μου, μια εκοβα, εκοβε, μια επιταχυνα λιγο μαζι κι αυτος... δε γ@μτετ@ι λεω, ας μεινω και παταω...
ανοιξαμε αρκετες φορες και ημουν σε ολα μπροστα... αυτο που μου κανει περιεργια ειναι οτι καποια στιγμη που μιλησαμε μου λεει το παιδι οτι ειναι 173, χωρις ουτε καν προγραμμα... δεν ακουγε καλα, και δεν ακουγα κι εγω γιατι οταν μιλουσαμε ειμασταν σε κινηση... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οντως το αυτοκινητο ακουγοταν δυνατο, ειχε σιγουρα εξατμιση, και δεν ξερω τι αλλο αλλα το παιδι λεει οτι ειναι μπροστα κανονικα απο μαμα Σ, εγω του ειπα για την εξατμιση αλλα αφου το εβλεπε κιολας, το αστειο ειναι οτι τωρα το αυτοκινητο εχει ψιλοχασει ιδιως χαμηλα γιατι του εχω φτιαξει 70αρα για να ετοιμαστω για τον κομπρεσσορα...
173 με 1070 κιλα το κολτ... και να ειναι μονο 2 αυτοκινητα πισω απο Σ...??! κατι δεν παει καλα... ειτε ειναι τροχο ειτε το παιδι ελεγε ωραια παραμυθια!
ανοιξαμε αρκετες φορες και ημουν σε ολα μπροστα... αυτο που μου κανει περιεργια ειναι οτι καποια στιγμη που μιλησαμε μου λεει το παιδι οτι ειναι 173, χωρις ουτε καν προγραμμα... δεν ακουγε καλα, και δεν ακουγα κι εγω γιατι οταν μιλουσαμε ειμασταν σε κινηση... αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οντως το αυτοκινητο ακουγοταν δυνατο, ειχε σιγουρα εξατμιση, και δεν ξερω τι αλλο αλλα το παιδι λεει οτι ειναι μπροστα κανονικα απο μαμα Σ, εγω του ειπα για την εξατμιση αλλα αφου το εβλεπε κιολας, το αστειο ειναι οτι τωρα το αυτοκινητο εχει ψιλοχασει ιδιως χαμηλα γιατι του εχω φτιαξει 70αρα για να ετοιμαστω για τον κομπρεσσορα...
173 με 1070 κιλα το κολτ... και να ειναι μονο 2 αυτοκινητα πισω απο Σ...??! κατι δεν παει καλα... ειτε ειναι τροχο ειτε το παιδι ελεγε ωραια παραμυθια!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ManosS2k,Apr 21 2009, 04:25 PM
Δε ξερω Κωστακη παντως πιστευω κ με Φ-Ε μπροστα θα εισαι...