ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Χαμός στο ίσιωμα χθες το βραδυ... πολλα θα αναφερω μονο 2
1 Porsche cayman S που πετυχα στην κατηφορα προς βουλιαγμενη στην τριτη ημουν ηδη 2-3 αυτοκινητα μπροστα και αφου κοβω για να μπω στην πρωτη αριστερη που εχει στο φαναρι με περναει απο δεξια (ημουν ετσι κι αλλιως αριστερη λωριδα...) και μου αναβει αλαρμ!!!
Α ρε κατι κομπλεξικοι που υπαρχουν... σιγα μην εμπαινα με τα χιλια εκει που περναν πεζοι με παγωτο στο χερι αμεριμνοι!!!
Τον αφηνω να φυγει και δεν ασχολουμαι μεχρι που τον πετυχαινω στην ευθεια της βαρκιζας, εκει δυστηχως απο πισω του γιατι δεν ειχε χωρο, στην τριτη ακουμπαγα προφυλακτηρες και αφηνα-παταγα, αλλαζω τεταρτη και με το που γεμιζω και παω να αλλαξω κανει δεξια που βρηκε ανοιγμα και παω να κουμπωσω 5 που την εχασα... δεν ειχε νοημα ομως, ειδα οτι ειμαι πιο δυνατος, αστον να κουρευεται και να παιζει με τα αλαρμ του... τον αφησα εφυγε και στον γυρισμο τον πετυχαινω παλι να κανει σφηνες μεσα στην κινηση, οπου ανοιγει ο δρομος κι εκει που ημουν ετοιμος να τον καταπιω βγαζει φλασ και στιβει προς Βουλα... α ρε κομπλεξ που κουβαλαν μερικοι...
Να πω την αλληθεια οταν ειδα να αναβει αλαρμ σκεφτηκα να παω να τον τσιγκλισω στις στροφες τις βαρκιζας... ηταν σιγουρο οτι απο τον απερισκεπτο εγωισμο του θα ειχε καρφωθει σε καμια μπαριερα, αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και το αφησα...
2 Audi S3 καινουργιο προφανως με προγραμμα και αλλα διαφορα, ενας τυπακος με γυαλια που ανοιγε μονος του... το λεω αυτο γιατι δεν περιμενε κανενα αλλον! ανοιγε μπροστα σου, απο φαναρι και ποτε διπλα!!! μεγαλη πουτ@ν@... τον αφησα να παιζει μονος του... στον γυρισμο πετυχα τον ξυλινο να κυνηγιονται να του ριξει λιγο ξυλο! παλι το ιδιο σκηνικο... ανοιγε μονο απο σταση μονος του η μπροστα σου και με το που εσκαγες διπλα το επαιζε κυρια... παντως ηταν πολυ δυνατο ειναι το μονο σιγουρο!
Μεγαλα κομπλεξ κυκλοφορουν στον δρομο και θελει αρκετη προσοχη...
1 Porsche cayman S που πετυχα στην κατηφορα προς βουλιαγμενη στην τριτη ημουν ηδη 2-3 αυτοκινητα μπροστα και αφου κοβω για να μπω στην πρωτη αριστερη που εχει στο φαναρι με περναει απο δεξια (ημουν ετσι κι αλλιως αριστερη λωριδα...) και μου αναβει αλαρμ!!!
Α ρε κατι κομπλεξικοι που υπαρχουν... σιγα μην εμπαινα με τα χιλια εκει που περναν πεζοι με παγωτο στο χερι αμεριμνοι!!!Τον αφηνω να φυγει και δεν ασχολουμαι μεχρι που τον πετυχαινω στην ευθεια της βαρκιζας, εκει δυστηχως απο πισω του γιατι δεν ειχε χωρο, στην τριτη ακουμπαγα προφυλακτηρες και αφηνα-παταγα, αλλαζω τεταρτη και με το που γεμιζω και παω να αλλαξω κανει δεξια που βρηκε ανοιγμα και παω να κουμπωσω 5 που την εχασα... δεν ειχε νοημα ομως, ειδα οτι ειμαι πιο δυνατος, αστον να κουρευεται και να παιζει με τα αλαρμ του... τον αφησα εφυγε και στον γυρισμο τον πετυχαινω παλι να κανει σφηνες μεσα στην κινηση, οπου ανοιγει ο δρομος κι εκει που ημουν ετοιμος να τον καταπιω βγαζει φλασ και στιβει προς Βουλα... α ρε κομπλεξ που κουβαλαν μερικοι...
Να πω την αλληθεια οταν ειδα να αναβει αλαρμ σκεφτηκα να παω να τον τσιγκλισω στις στροφες τις βαρκιζας... ηταν σιγουρο οτι απο τον απερισκεπτο εγωισμο του θα ειχε καρφωθει σε καμια μπαριερα, αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και το αφησα...
2 Audi S3 καινουργιο προφανως με προγραμμα και αλλα διαφορα, ενας τυπακος με γυαλια που ανοιγε μονος του... το λεω αυτο γιατι δεν περιμενε κανενα αλλον! ανοιγε μπροστα σου, απο φαναρι και ποτε διπλα!!! μεγαλη πουτ@ν@... τον αφησα να παιζει μονος του... στον γυρισμο πετυχα τον ξυλινο να κυνηγιονται να του ριξει λιγο ξυλο! παλι το ιδιο σκηνικο... ανοιγε μονο απο σταση μονος του η μπροστα σου και με το που εσκαγες διπλα το επαιζε κυρια... παντως ηταν πολυ δυνατο ειναι το μονο σιγουρο!
Μεγαλα κομπλεξ κυκλοφορουν στον δρομο και θελει αρκετη προσοχη...
Εγώ εχθές πήγα να κάνω σουβλάκι ένα GSXR 1000cc.
Φανάρι στο ΥΓΕΙΑ, αριστερή λωρίδα TDM 900cc με Akrapes και στην μεσαία μπροστά μου το προαναφερόμενο.
Κάναν πλάκα τα παιδιά μεταξύ τους και σκέφτηκα και εγώ να ανοίξω με το TDM να δούμε τι γίνεται...
Μωρέ το TDM έφυγε σφεντόνα... το GSXR που ήτανε μπροστά μου όμως, δεν κούνησε ρούπι, του έσβησε!! Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω, άιντε πάτα φρένα-συμπλέκτες,τράβα χειρόφρενα κτλ
Μετά που έβαλε μπροστά είχαμε μείνει οι 2 μας στο φανάρι...
Ε, μετά απο λίγο, αυτός μάλλον έτρωγε κρέπα στην Ν.Ερυθραία και εγώ ακόμα πέρναγα μπροστά απο το Helexpo!!
Φανάρι στο ΥΓΕΙΑ, αριστερή λωρίδα TDM 900cc με Akrapes και στην μεσαία μπροστά μου το προαναφερόμενο.
Κάναν πλάκα τα παιδιά μεταξύ τους και σκέφτηκα και εγώ να ανοίξω με το TDM να δούμε τι γίνεται...
Μωρέ το TDM έφυγε σφεντόνα... το GSXR που ήτανε μπροστά μου όμως, δεν κούνησε ρούπι, του έσβησε!! Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω, άιντε πάτα φρένα-συμπλέκτες,τράβα χειρόφρενα κτλ
Μετά που έβαλε μπροστά είχαμε μείνει οι 2 μας στο φανάρι...
Ε, μετά απο λίγο, αυτός μάλλον έτρωγε κρέπα στην Ν.Ερυθραία και εγώ ακόμα πέρναγα μπροστά απο το Helexpo!!
Originally Posted by Nabu,May 19 2009, 11:38 PM
-Βρωμαει μαλακια το σκηνικο..
-Μεγιστος καυτης..
Φιλαρακι εχω εναν φιλο με παπι τσιτα-πραντα,θυριδομενο,νικελομε νο με καρμπιρατερ απο CR 500 κτλ.Να του πω να ανοιξετε 0-220?Βασικα το παπι ειναι του Στεφανακη.
Εχουμε κ λεμε
Χθες βραδυ 11 παραλιακι προς γλυφαδα λευκο s3 new ακουγες κατι διαφορετικο αλλα ανοιγε μονος του, ισως ηταν ο ιδιος με του Ανδρονικου, στην αριστερη λοιπον αυτος εγω δεξια μπροστα μου μαυρο S δεν ανοιξε με κανεναν απο τους 2 ετρεχε μονος να προλαβει κατι π.χ. το ματι της κουζινας ειχε μεινει ανοιχτο κ μετα συνοδεια παντοφλας γυριζε να το σβισει...
Αργοτερα προς Πειραια, πρασινο (σκουρο) ρχ8.... δικαβαλος μου κολαει απο πίσω ενω πηγαινα με 60-65χλμ πριν το Αστ.Τμημα Βουλα, κατεβαζω ξαφνικα 2α σκασιμο τρελοοο απο εξατμισονι χειρος κ αλλαγη χρωματος του συνοδηγου του ρχ8, τον αφηνω να φτάσει διλπα κ του σκαω το χαμογελου του πισογλεντι πανω που το αντιλαμβανετε κ ετοιμαζονται να καβλαντισουν παταω τερματις τσι γκαζ κ 1-0.
με περναει αργοτερα οπου ετρχε μονος του αλλα παρεμενε μπροστα μου....
κ τσουπουτις ενα ακομα μπλε ρχ8 οπου ακουγα κ ενα σκασιμο τσαφα τσουφα κλπ με αγνοει ΠΛΗΡΩΣ κ παει στο αλλο ρχ8 οπου κ καβλαντιζουν μεταξυ τους εξω απο το παλαιο αεδρομονιο
με 30-40χλμ κ δεδ με αφηνουν να περασω .... Ετσι ρε πουτ@ν@κι@ λεω κ τα 2..... 2α κ παλι κ παω πισω απο τον τουρβο, 2-3 ξερα αψαρων'ο τυπος παταει (μονος διοτι γνωριζω πως στην εισοδο του αεροδρομιου πολλες φορες τη στηνουν με ρανταρονι κ γκεεεεεςςς ηταν η τυχερη του μερα χεχεχεχε, μετα πατησαμε λιγο με τον αλλο το λεμε μεχρι τροκαντρερο..... να μη τα ξανα λέω καταλαβαινουμε Όλοι τη δυναμη του williams 2α κ Gooooo !!!
Καληνυχτα λουκουμαδες κ σαλεπαρχ8kια ....
Χθες βραδυ 11 παραλιακι προς γλυφαδα λευκο s3 new ακουγες κατι διαφορετικο αλλα ανοιγε μονος του, ισως ηταν ο ιδιος με του Ανδρονικου, στην αριστερη λοιπον αυτος εγω δεξια μπροστα μου μαυρο S δεν ανοιξε με κανεναν απο τους 2 ετρεχε μονος να προλαβει κατι π.χ. το ματι της κουζινας ειχε μεινει ανοιχτο κ μετα συνοδεια παντοφλας γυριζε να το σβισει...
Αργοτερα προς Πειραια, πρασινο (σκουρο) ρχ8.... δικαβαλος μου κολαει απο πίσω ενω πηγαινα με 60-65χλμ πριν το Αστ.Τμημα Βουλα, κατεβαζω ξαφνικα 2α σκασιμο τρελοοο απο εξατμισονι χειρος κ αλλαγη χρωματος του συνοδηγου του ρχ8, τον αφηνω να φτάσει διλπα κ του σκαω το χαμογελου του πισογλεντι πανω που το αντιλαμβανετε κ ετοιμαζονται να καβλαντισουν παταω τερματις τσι γκαζ κ 1-0.
με περναει αργοτερα οπου ετρχε μονος του αλλα παρεμενε μπροστα μου....
κ τσουπουτις ενα ακομα μπλε ρχ8 οπου ακουγα κ ενα σκασιμο τσαφα τσουφα κλπ με αγνοει ΠΛΗΡΩΣ κ παει στο αλλο ρχ8 οπου κ καβλαντιζουν μεταξυ τους εξω απο το παλαιο αεδρομονιο
με 30-40χλμ κ δεδ με αφηνουν να περασω .... Ετσι ρε πουτ@ν@κι@ λεω κ τα 2..... 2α κ παλι κ παω πισω απο τον τουρβο, 2-3 ξερα αψαρων'ο τυπος παταει (μονος διοτι γνωριζω πως στην εισοδο του αεροδρομιου πολλες φορες τη στηνουν με ρανταρονι κ γκεεεεεςςς ηταν η τυχερη του μερα χεχεχεχε, μετα πατησαμε λιγο με τον αλλο το λεμε μεχρι τροκαντρερο..... να μη τα ξανα λέω καταλαβαινουμε Όλοι τη δυναμη του williams 2α κ Gooooo !!!Καληνυχτα λουκουμαδες κ σαλεπαρχ8kια ....