ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ε αφού ασχολούνται οι Μ3 μαζί μου δεν θέλω να τους χαλάω το χατήρι...Είμαι καταδεκτικό παιδί....Αν και τώρα τελευταία λόγω άλλων προτεραιοτήτων έχω αφήσει λίγο στην άκρη τα στημένα παιχνιδάκια μαζί τους....Αν πετύχω όμως καμία στον δρόμο σαν την τελευταία που περιέγραψα δεν λέω όχι...
Δεν βλεπω γαμωτο και πολυ κοσμο να γραφει και τιποτα μεσα σ'αυτο το συγκεκριμενο topic και στεναχωριεμαι...ειναι και το αγαπημενο μου αλλωστε. Τεσπα, χθες βραδυ στο υψος του Αστερα περιπου και στο ρευμα προς Αθηνα πετυχα 2 ολοιδια Opel Astra opc (240hp) στα οποια ετσι για να δω πιο πολυ ο ιδιος τους κολλησα στο πρωτο φαναρι που μας σταματησε. Δεν ειδα βασικα αν ηταν μονοι και οι δυο αλλα εγω παντως δεν ημουν και ειχα και επιπλεον βαρος στο πορτ παγκαζ μιας και για καποιο ανεξηγητο λογο καθε φορα τον εχω φορτωμενο τον Σακη. Οπως και να'χει στο φαναρι που τελικα ανοιξαμε απο σταση αυτοι ακριβως μπροστα μου και εγω απο πισω και ενω ξεκινησα χαλαρα (σχεδον ρελαντι 1500 στροφες), δεν μπορω να πω οτι μου φυγανε ουτε στιγμη και βασικα σπασιματα δευτερας ειχα κολλησει ακριβως απο πισω και ημουν ετοιμος να κοψω. Τριτη βεβαιως βεβαιως δεν προλαβα να σπασω ο αμοιρος επειδη τα decibel απο το διπλα καθισμα ειχαν ανεβει επικινδυνα...οπως και να'χει αισθανθηκα πολυ καλα με τον Σακη μου(αφηστε που ημουν και με το ντεποζιτο πιο πανω απο τη μεση και με απλη αμολυβδη παρακαλω 95οκτ, if it makes any difference). Aυταααα με τα opelakia...
Μια χαρά τα πήγες Bαγγελάκη. Αν ήσουν μόνος με λιγότερο βάρος έκανες καλύτερη εκκίνηση και είχες 100 Oct θα έβλεπες τα Opelakia από τους καθρέφτες σου. Πιστεύω ακόμα κι έτσι χαλαρά όπως ξεκίνησες. Well done boy..
Ξεκίνησες άσχημα, ήθελε μεγαλύτερο τίναγμα στην εκκίνηση. Το Opc έχει πολύ καλή ροπή από χαμηλά σχετικά (κωλοτουρμπίδι
). Πιστεύω ότι υπό άλλες συνθήκες (χωρίς το amore και το πτώμα στο πορτ μπαγκαζ
) τον είχες σχετικά εύκολα .
). Πιστεύω ότι υπό άλλες συνθήκες (χωρίς το amore και το πτώμα στο πορτ μπαγκαζ
) τον είχες σχετικά εύκολα .
Βασικα δεν με ενδιεφερε να ξεκινησω και καλυτερα, απλα ηθελα να βγαλω τα συμπερασματα μου καθως οι αποψεις διιστανται οσον αφορα αυτα τα δυο αμαξια. Απλα ηθελα να δω και με αυτο το χαλαρο ξεκινημα αν θα μου φυγουν και αν θα μαζεψω και ποσο γρηγορα θα γινει αυτο αν ειναι να γινει...δεν μπορω να πω παντως, ικανοποιηθηκα ο ανθρωπος. Αχ παει και αυτο!!!