ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Ε ρε συ Βαγγελάκι έσκασα που δεν ήρθα στην συνάντηση και βγήκα την επόμενη να βγάλω το άχτι μου. Τι να κάνω κι εγω?
Γιώργο εννοείται ότι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι όχι το τι κάνουμε μεταξύ μας... Αλλά σε λίγο προβλέπω να περνάω στα μετόπισθεν των πιο γρήγορων S....Σνίφ, σνίφ...Δεν πειράζει...Τι να γίνει....Μερικά πράγματα είναι και θέμα επιλογών....Ανυπομονώ να το δω πάντως...Πότε προβλέπεται να είναι έτοιμο?
Γιώργο εννοείται ότι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι όχι το τι κάνουμε μεταξύ μας... Αλλά σε λίγο προβλέπω να περνάω στα μετόπισθεν των πιο γρήγορων S....Σνίφ, σνίφ...Δεν πειράζει...Τι να γίνει....Μερικά πράγματα είναι και θέμα επιλογών....Ανυπομονώ να το δω πάντως...Πότε προβλέπεται να είναι έτοιμο?
Εχθές το βράδυ βγήκα για ένα πάνω κάτω στην εθνική.
Στο γύρνα συνάντησα ένα Subaru το οποίο ανέβαινε με καμιά 120 άρα.
Άδειος ο δρόμος.
Πήγα δίπλα του , έκοψα έκατσα λίγο δίπλα του , σανίδωσα , έκοψα
Στο γύρνα συνάντησα ένα Subaru το οποίο ανέβαινε με καμιά 120 άρα.
Άδειος ο δρόμος.
Πήγα δίπλα του , έκοψα έκατσα λίγο δίπλα του , σανίδωσα , έκοψα
Originally Posted by VagelakiS2000,Jun 8 2007, 05:14 AM
Mην ανυσηχεις...και θα σου κατσει εκει που δεν το περιμενεις. Απλα να εισαι ετοιμος οταν ερθει εκεινη η ωρα!!!
Εγω τις προαλλες ρωτουσα να βρω κανενα επετειακο GTI golf V και τεικα χτες βραδυ μου δοθηκε η ευκαιρια να το δω απο πρωτο χερι.
Απο σταση σε μετριας καταστασης οδοστρωμα, δεν υπηρχε καμμια επαφη.
Ακομη και απο ρεπριζ ημουν μπροστα, ηταν και κουλαδι ο οδηγος του
Παλι καλα που μου ειπε οτι ηταν και edition παντως.
Originally Posted by VagelakiS2000,Jun 8 2007, 01:14 PM
Mην ανυσηχεις...και θα σου κατσει εκει που δεν το περιμενεις. Απλα να εισαι ετοιμος οταν ερθει εκεινη η ωρα!!!