ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by cpt,Jun 23 2009, 08:20 AM
μπραβο μαριε αν θες ανοιγουμε και οι δυο μας

Ε, λοιπον οποτε θελεις, απο roll παντα ομως.
Μετα το Γευστικο, πετυχαινω μαυρο S στο αντιθετο ρευμα, σταματημενο στο φαναρι, στη Γουναρη προς Υμητο. Μου κορναρε, κανει επιτοπου αναστροφη και μου'ρχεται διπλα σαν λυσασμενος, με ρωτησε αν ειμαι στο club, λεπτομερειες για εγγραφη, κλπ. Τη ωρα που ετοιμαζομαι να τον χαιρετησω, μου λεει: ρε φιλαρακι, δεν ανοιγουμε ρολ 2ες 4000? Μαμα αυτος, μαμα και εγω (εξατμιση και εισαγωγη εχω= μαμα δεν ειμαι...??
), ευκολα 2καροτσες+... Περιεργο μου φανηκε τοση διαφορα.Μηπως δεν εκανε σωστες αλλαγες, τι να πω... Μολις σταματησαμε με ρωτησε αν το εχω ''πειραγμενο'', του ειπα τι και μου ειπε οτι ετοιμαζεται να τα ''χωσει'' σιγα-σιγα! Welcome to the club boooyyy!!!
ps. ετοιμαζομαι για χταποδι και test pipe! xixixi!!!
), ευκολα 2καροτσες+... Περιεργο μου φανηκε τοση διαφορα.Μηπως δεν εκανε σωστες αλλαγες, τι να πω... Μολις σταματησαμε με ρωτησε αν το εχω ''πειραγμενο'', του ειπα τι και μου ειπε οτι ετοιμαζεται να τα ''χωσει'' σιγα-σιγα! Welcome to the club boooyyy!!!ps. ετοιμαζομαι για χταποδι και test pipe! xixixi!!!
Μπράβο Μάριε και Δημήτρη
Μάλλον με το ίδιο S2000 πατήσατε
Επιστροφή και εγώ από γευστικό πετυχαίνω το ίδιο Ibiza ασημί που είχα πετύχει και την προηγούμενη φορά. Πήγα λίγο δίπλα του και πάτησα μια δευτέρα αφού τον είδα που χωνότανε αλλά δεν άνοιξε το παιδί καθόλου. Μάλλον το είχε πιάσει το νόημα
Ερχεται όμως από πίσω μου ένα Sunny φτιαγμένο που με είδε που άνοιγα και μετά το φανάρι τηε βούτας προς Αθήνα σκάει δίπλα μου αριστερά και μου μιλάει ο συνοδηγός. Πόσα είσαι μου λέει, 377 ρόδα του λέω και με κοίταξε απορημένος. Δεν με πίστεψε
Εσύ πόσα του λέω και μου λέει καμιά 200αρια στο 1bar. Και συνεχίζει δεν κάνεις αναστροφή να πάμε μία προς τα κάτω.....Τον κοιτάζω και του λεώ γελώντας παιδιά είμαι κουρασμένος. Εδώ ευθεία έχει αν θέλετε. Ε πατάμε τελικά αλλά καμία επαφή......
Ναι ξέρω έκλεψα εκκλησία
Επιστροφή και εγώ από γευστικό πετυχαίνω το ίδιο Ibiza ασημί που είχα πετύχει και την προηγούμενη φορά. Πήγα λίγο δίπλα του και πάτησα μια δευτέρα αφού τον είδα που χωνότανε αλλά δεν άνοιξε το παιδί καθόλου. Μάλλον το είχε πιάσει το νόημα
Ερχεται όμως από πίσω μου ένα Sunny φτιαγμένο που με είδε που άνοιγα και μετά το φανάρι τηε βούτας προς Αθήνα σκάει δίπλα μου αριστερά και μου μιλάει ο συνοδηγός. Πόσα είσαι μου λέει, 377 ρόδα του λέω και με κοίταξε απορημένος. Δεν με πίστεψε
Εσύ πόσα του λέω και μου λέει καμιά 200αρια στο 1bar. Και συνεχίζει δεν κάνεις αναστροφή να πάμε μία προς τα κάτω.....Τον κοιτάζω και του λεώ γελώντας παιδιά είμαι κουρασμένος. Εδώ ευθεία έχει αν θέλετε. Ε πατάμε τελικά αλλά καμία επαφή......
Ναι ξέρω έκλεψα εκκλησία
Originally Posted by LOCAL S,Jun 23 2009, 05:40 AM
με ρωτησε αν ειμαι στο club, λεπτομερειες για εγγραφη, κλπ.
Μολις σταματησαμε με ρωτησε αν το εχω ''πειραγμενο'',
Μολις σταματησαμε με ρωτησε αν το εχω ''πειραγμενο'',
Φίλε το έχεις πειραγμένο ?
Local - όχι απλά είμαι στο club
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
@S2000_FUN
To S ηταν Silverstone που σημαινει οτι τα κοκκινα πανε καλυτερα.
Αλλα κι εσυ!? Δεν ντρεπεσαι λιγακι να ανοιγεις διχως ελεος? Μπραβο Χρηστο!

@cpt
Ευχαριστω φιλε μου, αντε να ερθουν και οι δικες σου με το καλο.
@yiannakos
Δεν το σκεφτηκα αυτο, εχεις δικιο. S2KGR rules!
To S ηταν Silverstone που σημαινει οτι τα κοκκινα πανε καλυτερα.

Αλλα κι εσυ!? Δεν ντρεπεσαι λιγακι να ανοιγεις διχως ελεος? Μπραβο Χρηστο!

@cpt
Ευχαριστω φιλε μου, αντε να ερθουν και οι δικες σου με το καλο.

@yiannakos
Δεν το σκεφτηκα αυτο, εχεις δικιο. S2KGR rules!