ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι
θα το ξαναπω χια χιλιοστη φορα.απο τοτε που γνωρισα το ζομπολα τα προβληματα μου τελειωσαν διοτι το 2,2 το ξεκινησα απο μεσα απο τη χοντα.εκει μου εβγαλαν την παναγια.εσπασε το μοτερ και δεν ανελαβαν την ευθυνη τους.με την γνωριμια μου με το γιωργο λυθηκαν τα προβληματα.το ξαναεφτιαξαν και απο τοτε δεν εχει κανει κιχ.ισα ισα που εχω παει μεσα 3 ακομα φορες αλλα για να αναβαθμιστει και αλλο.το αμαξι απο τοτε εχει κανει πανω απο 10000 χιλιομετρα και δεν εχει κανει τιποτα.το πινω το αιμα, το χαιρομαι και μου αρεσει.τωρα με ρωτατε ποσα εδωσα μπορειται να μου πειται γιατι τοση απορια?απο την τσεπη σου μανο τα εδωσες?εξαλου ο gzob σου απαντησε.εγω εχω δωσει πιο πολλα λογο οχι gzob αλλα λογο της ιδιας της χοντας που δεν ξερουν τι τους γινεται,ιδιως με τα μηχανουργεια που συνεργαζονται,διοτι δεν ξερανε πως να βαλουνε το στροφαλο.μεχρι και το μαντη τειρεσια πηγανε,απλα εγω φταιω που επεμενα να φτιαχτει εκει μεχρι που εγινε εκρηξη.και η προταση μου μανο ισχυει,απλα να ξερεις σταση δεν ανοιγω,εδω δεν ανοιγω απο σταση με αυτοκινητα που εχουν ροπη 50 κιλα αλλα με σενα κανω εξαιρεση.
Originally Posted by Nabu,Jun 22 2009, 09:56 AM
Υπάρχουν "πελάτες ζώα" που τα ακουμπάνε χωρίς να τους νοιάζει αλλά υπάρχουν και άλλοι που την ψάχνουν πολύ, τους νοιάζει και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το θεμητό θα φροντίσουν να μην ξαναπάνε εκεί αλλά και να μεταφέρουν την προσωπική εμπειρία τους και σε άλλους.
Εδω θελω να καταλήξω, να αποφυγουμε τους "πελατες ζωα" δεν αξιζει κανεις αυτο τον τιτλο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τελικα με ξανθο ή μελαχροινο παει καλυτερα το S? 
Στη τελικη ελατε αποψε στη συναντηση να τα πειτε απο κοντα καλυτερα, διοτι το υφος σε forum φαινεται διαφορετικο.

Στη τελικη ελατε αποψε στη συναντηση να τα πειτε απο κοντα καλυτερα, διοτι το υφος σε forum φαινεται διαφορετικο.
Originally Posted by cpt,Jun 22 2009, 10:17 AM
ειχα ενα μελαχροινο την προηγουμενη βδομαδα που εβαζα πρωτη σχεση δευτερα γρηγορα και πεμπτη στο καπακι για πιανω και τα ποδια της εκει θα εχανα και απο φιατακι 1000cc
Πετρο, το slk ηταν λευκο και το οδηγουσε ενας πιτσιρικος γυρω στα 20-22?
Αυτος που λεω δουλευει στον Πειραια και μενει Κορυδαλλο. Ολο κοντρες κανει με ο,τι βρει.
Παντως τον εχω πετυχει 2 φορες στην παραλιακη και τον εχω σκισει. Μια απο σταση στο Φλοισβο για καμια 400 μετρα και του εριξα 2 κενα και αλλη μια ρολ 2ες ως 4ες ημουν μπροστα, παλι μετα το Φλοισβο προς Πειραια. Μετα τελειωνε ο δρομος στο ΣΕΦ αλλα αν συνεχιζε θα με μαζευε και θα μου εριχνε λογω κυβικων.
Αυτος που λεω δουλευει στον Πειραια και μενει Κορυδαλλο. Ολο κοντρες κανει με ο,τι βρει.
Παντως τον εχω πετυχει 2 φορες στην παραλιακη και τον εχω σκισει. Μια απο σταση στο Φλοισβο για καμια 400 μετρα και του εριξα 2 κενα και αλλη μια ρολ 2ες ως 4ες ημουν μπροστα, παλι μετα το Φλοισβο προς Πειραια. Μετα τελειωνε ο δρομος στο ΣΕΦ αλλα αν συνεχιζε θα με μαζευε και θα μου εριχνε λογω κυβικων.
Originally Posted by maniatis,Jun 22 2009, 02:34 AM
Πετρο, το slk ηταν λευκο και το οδηγουσε ενας πιτσιρικος γυρω στα 20-22?
Εμενα προσωπικα το ποσα λεφτα εδωσε ο Πετρος, τι μεταχειριση ελαβε και αν αξιζε τα λεφτα του αυτο που εκανε με αφηνει παγερα αδιαφορο και απλα το παρακολουθω σαν project και δεχομαι οσα μου λεει και οσα μπορω να μαθω. Και στο κατω κατω δεν ειναι κανενας ικανος εδω μεσα να χαρακτηρισει τον αλλον ζωο γιατι εχει λεφτα για πεταμα και θελει να κανει εν γνωσει του πειραματα και το γουσταρει πραγματικα. Αλλος παει και χαλαει στα μπουζουκια χιλιαδες ευρω σε λουλουδια. Γουστο του καπελο του.
Εγω προσωπικα για το δικο μου αυτοκινητο ειναι η τελευταια φορα που ανεχομαι να αφηνονται μομφες για το τι εγινε με την μετατροπη που εκανα και μιλαω πολυ σοβαρα αυτη τη φορα γιατι μερικα πραγματα εχουν και ενα οριο. Οποιος εχει καποιο στοιχειο λοιπον για το αμαξι μου οτι επαθε το παραμικρο απο τον Vortech, οποιος μπορει να αποδειξει οτι κατι εσπασε, οποιος δεν μπορει να το αποδειξει αλλα ειναι σιγουρος και θελει να το αποδειξει, οποιος θελει μαζι με δικα του εξοδα να το ψαξουμε να δουμε αν οντως εχει παθει το παραμικρο, ειμαι εδω και ειμαι διαθεσιμος να το κανουμε σε ΟΠΟΙΟ συνεργειο και ΟΠΟΤΕ θελει.
Αν δεν εχει τα κοτσια να το κανει τοτε καλυτερα να κλεισει το στοματακι του και να αναφερεται στο αυτοκινητο μου ΜΟΝΟ οταν ξερει κατι συγκεκριμενο, ειδικα τι στιγμη που εδω μεσα μπορει και διαβαζει ο καθενας. Φημολογιες, προσωπικες εμπαθειες, υποθεσεις κατινιστικου περιεχομενου και λοιπες ερωτησεις ακαδημαικου χαρακτηρα αφηνοντας υπονοοουμενα για το δικο μου αμαξι δεν θα ξαναδιαβασω και το λεω μια για παντα.
Οποιος θελει και αντεχει να μιλησουμε με στοιχεια.
Και τα λεω ολα αυτα επειδη εχω πεοσωπικη εμπειρια και εφτιαξα το S μου εκει και καταθετω την εμπειρια μου εδω μεσα.
Οσοι παλι ζοριζονται απλα, ας φτιαξουν ενα S σαν το δικο μου πρωτα και μετα τα ξαναλεμε, γιατι ο καιρος ειναι εγγυς και θα κλεισουν παλι πολλα στοματα με την geartech, για να εχει και λιγο ενδιαφερον.Αυτα τα ολιγα.
Εγω προσωπικα για το δικο μου αυτοκινητο ειναι η τελευταια φορα που ανεχομαι να αφηνονται μομφες για το τι εγινε με την μετατροπη που εκανα και μιλαω πολυ σοβαρα αυτη τη φορα γιατι μερικα πραγματα εχουν και ενα οριο. Οποιος εχει καποιο στοιχειο λοιπον για το αμαξι μου οτι επαθε το παραμικρο απο τον Vortech, οποιος μπορει να αποδειξει οτι κατι εσπασε, οποιος δεν μπορει να το αποδειξει αλλα ειναι σιγουρος και θελει να το αποδειξει, οποιος θελει μαζι με δικα του εξοδα να το ψαξουμε να δουμε αν οντως εχει παθει το παραμικρο, ειμαι εδω και ειμαι διαθεσιμος να το κανουμε σε ΟΠΟΙΟ συνεργειο και ΟΠΟΤΕ θελει.
Αν δεν εχει τα κοτσια να το κανει τοτε καλυτερα να κλεισει το στοματακι του και να αναφερεται στο αυτοκινητο μου ΜΟΝΟ οταν ξερει κατι συγκεκριμενο, ειδικα τι στιγμη που εδω μεσα μπορει και διαβαζει ο καθενας. Φημολογιες, προσωπικες εμπαθειες, υποθεσεις κατινιστικου περιεχομενου και λοιπες ερωτησεις ακαδημαικου χαρακτηρα αφηνοντας υπονοοουμενα για το δικο μου αμαξι δεν θα ξαναδιαβασω και το λεω μια για παντα.
Οποιος θελει και αντεχει να μιλησουμε με στοιχεια.
Και τα λεω ολα αυτα επειδη εχω πεοσωπικη εμπειρια και εφτιαξα το S μου εκει και καταθετω την εμπειρια μου εδω μεσα.
Οσοι παλι ζοριζονται απλα, ας φτιαξουν ενα S σαν το δικο μου πρωτα και μετα τα ξαναλεμε, γιατι ο καιρος ειναι εγγυς και θα κλεισουν παλι πολλα στοματα με την geartech, για να εχει και λιγο ενδιαφερον.Αυτα τα ολιγα.
Εγώ παιδιά επειδή ακούσθηκε και το όνομα μου , θέλω να πω πως δεν έχω κάτι κρυφό , και για αυτόν τον λόγο έχω ανοίξει και σχετικό topic.
Για να μοιραζόμαστε και να ξέρουμε.
Δεν είχα πάντως εγώ κάποιο θέμα ποτέ με την geartech.
εκεί έχω γράψει ακόμα και τους λόγους που επέλεξα την geartech για να ετοιμάσει το αμάξι μου.
Και στο χέρι να το πάρω
Για να μοιραζόμαστε και να ξέρουμε.
Δεν είχα πάντως εγώ κάποιο θέμα ποτέ με την geartech.
εκεί έχω γράψει ακόμα και τους λόγους που επέλεξα την geartech για να ετοιμάσει το αμάξι μου.
Και στο χέρι να το πάρω