Περιοχή μόνο για μέλη Members only Greek S2000 Forum

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ S2000 Ι

Thread Tools

Old Jun 22, 2009 | 04:05 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Εχε χαρη που το εχουμε ηδη παρα... Μανο δε γυριζουν ολα γυρω σου. Εσυ δημιουργησες θεμα στο ασχετο ΕΝΤΕΛΩΣ κ μιλας για την παρτυ σου που αν ξαναδιαβασεις δεν ασχοληθηκε κανείς. Αν θεωρεις φημολογιες την ερωτηση που εκανα "γτ εβγαλες το κομπρεασσορα" τοτε να το κοιταξεις. Ανετα θα μπορουσα να παρω ολα αυτα που γραφεις οτι αφορουν εμενα, δε το κανω γτ δε θα βγει σε καλο.
Old Jun 22, 2009 | 04:09 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Οτι θελετε αποψε απο κοντα! Αλλιως κλειδωνει και θα σβηστουν τα ποστς που ειναι ασχετα με το θεμα!
Old Jun 22, 2009 | 04:10 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω παντως δεν ανοιξα με κανεναν το ΣΚ... Και το κουνησα Π και Κ το αμαξι!
Old Jun 22, 2009 | 04:26 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Και εγώ άνοιγα για την πάρτυ μου μόνο μέσα στα τούνελ του περιφ. Υμητού.
Old Jun 22, 2009 | 04:36 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Σ οτι αφορα εμενα και το αυτοκινητο μου ημουν ξεκαθαρος.
Απο κει και περα γραψτε οτι θελετε.
Old Jun 22, 2009 | 04:52 AM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by gzob,Jun 21 2009, 10:07 PM
Το να μηδενίζεις όμως ένα κορυφαίο ατμοσφαιρικό μοτέρ σαν του cpt δεν είναι συνετό γιατί αν θες να μιλήσουμε με τέτοιους όρους, τότε καλύτερα να πουλήσεις το S, να πάρεις ένα FR και με 5000 να ρίχνεις 15 κολώνες σε οποιοδήποτε ΝΑ S. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
ego dld pou eixa riksei 14.000 euros poses kolones sas ekana kai se atmosfairika kai se f/I????? asximo paradeigma george :P:P:P:P:P:P:P

kai empas periptosi to pos diathetei o kathenas ta lefta tou gia to aytokinito tou einai entelos YPOKEIMENIKO........kai toulaxiston yparxei kai enas anthropos pou apo to na mi asxoleitai kan me to ti leei o kathenas kathetai kai eksigei sto kathena "kserola" pos exei ftiaksei ena aytokinito......to aytokinito tou petrou einai makran apodekto oti einai to kalitero atmosfairiko dld pos na to kanoume ???apla einai...kai an to valeis me apli logiki einai poli fisiologiko na exei riksei apeira letfa gia ayto...KAI NOMIZO OTI EINJAI DIKAIOMA TOU KATHE VELTIOTI NA MIN ANAFEREI TIMI.....!!!!!!!! anyway de mporo na katalavo olo ayto to thema.....pos exei dimiourgithei....
kai ksanaleo loipon gia na vgalei to S 320 aloga atmosfaira ti poio fisiologiko apo to na ta exeis plirosei mexri teleytaiou euro!!!!!!!!!!

ayta!!!!!!!!
varethika na diavaso aerologies kai M@l@kismenes katigories

ek to proteron zitao signomi gia ti glosa mou alla eleos!!!!!!!!!!!!!!!!! pia me oli ayti tin aerologia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old Jun 22, 2009 | 04:58 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Φέρτε μου τον βενζινα να πατήσω.
Φέρτε μου τον φούρναρη , τον κομμωτή , τον παππού και όποιον άλλον θέλετε .
στην τελική τον καταραμένο βρε παιδί μου να κάνω ένα άνοιγμα σωστό.

Old Jun 22, 2009 | 06:39 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μπορούμε σίγουρα να φέρουμε τον Σάββα τον Κρεοπώλη η και τον Παππού όπως είπες με το EBO
Old Jun 22, 2009 | 11:20 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Jun 21 2009, 11:56 PM
Αφού τα γράφετε εδώ, σε κοινή θέα, ας τα κρίνουμε και εμείς σαν παρατηρητές!!

Σε όλη αυτήν την αντιλογία έχουν ειπωθεί και σωστά αλλά και λάθος πράγματα. Αυτό το λέω για τους 2 Μάνους περισσότερο που μοιάζουν να είναι λίγο πιο παρορμητικοί στον λόγο τους.

Όπως τα καταλαβαίνω εγώ τώρα...

Ο Manos2k μάλλον προσπαθεί να πει ότι θα ήθελε κάποιος ο οποίος έρχεται/μπαίνει σε αυτό το φόρουμ, να μπορεί να διαβάσει και τις 2 "μεριές του κέρματος" για οποιοδήποτε συνεργείο είναι αυτό που επέλεξε να διαβάσει.
----Προς Θεού χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό με τον Γιώργο ή το μαγαζί του---
Δεν είναι καλό να εκθιάζουμε ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο. Τα πάντα είναι καλό να υπάρχουν στην ζωή μας και ένας καλός αντίλογος με σωστά επιχειρήματα και συγκροτημένη ανάπτυξη μόνο κακό δεν κάνει. Ίσα ίσα τροφή για σκέψη είναι και μας κάνει όλους καλύτερους στην τελική.

Αν διάβαζε κάποιος τελείως άγνωστος αυτά τα ποστ θα είχε μπει σε σκέψεις και για τις 2 μεριές με αποτέλεσμα να είναι έξτρα προσεκτικός στην δουλειά που θέλει να γίνει στο αυτοκ/του του ΑΛΛΑ αν η δουλειά ήταν η υποσχόμενη θα ήταν και εξτρα ευχαριστημένος. Σε αυτό το σενάριο άλλη μια "πλακέτα" θα έμπαινε στο τοίχο της Geartech/Ζομπολας. (φυσικά και το φόρουμ θα έπαιρνε εύσημα για την καλή κριτική που είχε μπορέσει να δώσει)
Αν πάλι η δουλειά δεν ήταν αυτή που είχε συφμωνηθεί, η το κόστος δεν ήταν αυτό, η τα προβλήματα μετά ήταν πολλά ή ή ή ή .... τότε θα ήταν μεγάλο το πλήγμα για την εταιριά. Ένας οίκος υψηλά συστημένος κάνει τους μελλοντικούς πελάτες να είναι πολύ απαιτητικοί. Φυσικά το φόρουμ πάλι θα έπαιρνε καλές συστάσεις λόγο του ότι κάποιος είχε πει "πριν επιλέξετε δαγκωτό κάτι, ψάξτε, ρωτήστε μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και μετά επιλέξτε ότι σας βολεύει". Αυτό νομίζω εννοεί ο Μάνος Jnr και μου ακούγεται και απόλυτα σωστό.

Αν όλοι είμασταν/υποστηρίζαμε/ποθούσαμε/μισούσαμε τα ίδια πράγματα τότε δεν θα είχε νόημα. π.χ. αν όλοι γουστάραμε το FI τότε δεν θα βελτιωνόντουσαν ποτέ τα ΝΑ. Έτσι λοιπόν αν όλοι πήγαιναν σε ένα συνεργείο τότε ΔΕΝ θα υπήρχε μέτρο σύγκρισης πράγμα το οποίο, όπως προείπα, μόνο καλό μπορεί να είναι. Έτσι βελτιώνεται κάποιος προσωπικά, εταιρικά, διακλαμπικά και στο τέλος (όπως έχει πει και ο Γιώργος) έτσι δυναμώνει και ο χώρος της αυτοκ/κης βελτίωσης.

Εν συνεχεία...

2.2 ΝΑ τούμπανο μοτέρ. Ωραία... ΑΛΛΑ!
Μόνο καλά λόγια διαβάζουμε για το που έχει φτάσει αυτό το μοτέρ! ΤΕΛΕΙΑ, συμφωνώ και εγώ. Όταν κάτι είναι καλό εννοείται ότι πρέπει να το λέμε και να το μαθαίνουμε όλοι.
Αυτό όμως που δεν διαβάσαμε ποτέ (χωρίς να είμαι περίεργος, χωρίς να έχω ρωτήσει ποτέ να μάθω και χωρίς να το γράφω για να μου απαντήσει είτε ο Πέτρος, είτε ο Γιώργος, είτε ο Τριανταφυλόπουλος και βασικά χωρίς να με νοιάζει) είναι πόσα προβλήματα είχε παρουσιάσει, πόσα πεταμένα λεφτά έφυγαν απο την τσέπη του Πέτρου όταν πολύ φυσιολογικά όλη αυτή η φάση ήταν στο στάδιο του developing απο την Geartech. Πολλά μαγαζιά όταν κάνουν κάτι για πρώτη φορά κάνουν λάθος επιλογές/λάθος ταιριάγματα/υπολογισμούς/παραλείπουν κάποιες παραμέτρους. Αν τώρα μετά απο το πέρας αυτών είναι ικανοί να τα θυμούνται και να μην τα ξανακάνουν ποτέ ξανά τότε πάνε μπροστά. Αν τα λάθη αυτά είναι επαλαμβανόμενα τότε είναι σίγουρο ότι μετά απο λίγο πάνε για φούντο.
Υπάρχουν "πελάτες ζώα" που τα ακουμπάνε χωρίς να τους νοιάζει αλλά υπάρχουν και άλλοι που την ψάχνουν πολύ, τους νοιάζει και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το θεμητό θα φροντίσουν να μην ξαναπάνε εκεί αλλά και να μεταφέρουν την προσωπική εμπειρία τους και σε άλλους.

Βλέπω ότι όσο έγραφα έγινε ένα πόστ απο τον Πέτρο το οποίο ψιλοέχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με του Μάνου του Μεγάλου σε ένα πόστ που έκανε νωρίτερα.

Παιδιά, το να βάζετε λεφτά για να γίνουν κάποια πράγματα ή για να αποδείξετε κάτι εγώ δεν το θεωρώ όμορφο (για να το πω ευγενικά).

Πέτρο αν εφτιαξες το αυτοκ/το σου για να το χαίρεσαι εσύ, όπως λες και ο ίδιος βασικά, τότε αν δεν γουστάρεις να ανοίξεις απο στάση είναι απόλυτα φυσιολογικό και γούστο σου και καπέλο σου στην τελική. Κανείς δεν θα σου πει που/πως/πότε να οδηγείς το αμάξι σου.
Όμως, το να βγαίνεις και να λες πάμε Χ-Ποσό για να πατήσω απο στάση είναι.... απαράδεκτο (? - πάλι ευγενικά).
Έχεις τους λόγους σου που δεν ανοίγεις απο στάση, stick by them και αστους να λένε ότι θέλουν ΑΛΛΑ μην ανταπαντάς κατ'αυτό τον τρόπο γιατί μονο κακή εικόνα δημιουργεί (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον).

Απο αλλού ξεκίνησε και αλλού πάει όλο το θέμα όμως. Αν ρωτούσαμε έναν έναν ξεχωριστά που θέλει να καταλήξει με κάθε του πόστ, θα παίρναμε διαφορετικές απαντήσεις απο όλους οπότε μπορούμε να κάνουμε ένα ΚΙΤ-ΚΑΤ και να συνεχίσουμε να γράφουμε για "κόντρες" μεταξύ των αυτοκ/των μας!!

Φιλικά προς όλους,
Κωνσταντίνος.
Παλι δουλευες σκληρα βλεπω..
Old Jun 22, 2009 | 03:15 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ανοιγμα αποψε με ενα S2000 απο δευτερες που δεν ηταν απο το club. Το παιδι μου κορναρε κιολας για να ανοιξουμε και πατησαμε. Του εκανα ευκολα διαφορα σε σημειο που με εντυπωσιασε. Δεν εχω ανοιξει με μαμα εδω και καιρο. Θα ηθελα ομως να το κανω καποια στιγμη.

All times are GMT -8. The time now is 08:30 PM.